środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Solidarni 2010 nową Solidarnością

Słuchajcie. Wiele osob broni Czeczenów, wiele osob próbuje takze ich oczernic. Ja nie jestem ich zwolennikiem w Łomży gdyż uwazam, ze mamy i tak mnóstwo problemów w miescie a to co sie dzieje teraz zaostrza istniejący konflikt. Z Czeczenami jest tak samo jak z Polakami, sa ludzie dobrzy i źli. Ostatnio w piatek na Orlenie gdy stalem sobie na bezdotykowej zauwazylem jedna sytuacje. Cztery osoby, Czeczeni przy odkurzaczach czyscili samochody. W pewnym momencie zaczeli sobie piszczec na kostce. Gdy przyszedl do nich pracownik stacji i poprosil ich o spokój zaczeli sie smiac i gdy stamtad wyjezdzali jeszcze gorzej sie popisywali. Ale tak samo zachowują się tam Polacy. Po prostu ludzi nie powinno sie oceniac po narodowosci tylko zachowaniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Solidarni 2010 nową Solidarnością

W wakacje przed jednym z barów na południu 2 Czeczenów ostro pobiło kobietę.Polka bawiła się z nimi a gdy nie miała już pieniędzy na dalsze sponsorowanie została mocno skopana. Mam nadzieję że coś w końcu pęknie i sami weźmiemy sprawy w swoje ręce.

Dran: - nie twierdzę,że nasz naród jest nieskazitelny,ale wiem jedno - nie liczy na darmochę,
tak się składa,że wytłukłem się po różnych krajach i jakoś tak abrdzo nie narzekają na nas..
dlaczego??
bo w gruncie rzeczy jesteśmy pracowitym słowiańskim narodem...
a "oni" mają zaszczepiony w genach legatyzm i włączają na wszystko olewatory,
mój ojciec kierował kiedyś grupą 25 rumunów,po dwóch dniach zostało 5ciu a wiesz dlaczego?? kombinowali na wszystkie sposoby aby wyłudzić kasę a nie zapracować własnyma ręcyma. To nas różni...

Dran nie mów, że w 2-3 lata będziesz miał dobrą hodowlę? Po takim czasie to może będziesz miał 2 psy, które zdobędą sporo tytułów, interchampionat itd i prawa hodowlane, co najwyżej. I to wątpliwe, bo pomiędzy uzyskanymi 1 miejscami musi minąć duży okres czasu, aby pies otrzymał championat. I sorry, ale przez 10 lat nie spotkałem hodowcy, który krył swoje suki psami bez papierów, często płacili oni grube tysiące za krycia zagraniczne, bo zależało im na dobrej linii i renomie hodowli. chyba, że mówisz o pseudohodowcach, który tylko chcą zarobić, a nie o hodowcach z zamiłowania.

Jak jusz muwilem Jasiu zdal prawo jazdy i tym razem mam pytanie :
CZy ktos zamiawial np na allegro skorzany pokroweic na kierowicne do samodzielnego obszycia, jesli tak to muglby pokazac zdjencia jak to wylanda i powiedziec czy warto i czy latfo itp

-no chyba że to "jakaś prowokacja"mająca na celu...........................???nad tym też można rozważac...

Z jednym się mogę zgodzic z założycielem tego tematu"Inny znaczy wróg"
Zastanawiam się kto jest ten inny,moim zdaniem inny to jest:
-samotna matka na jałomużnie z mopsu
-emeryci,renciści-tu nawet niema co pisać bo każdy wie jak jest
To oni są największymi wrogami dla naszego panstwa przez ich "inność"są najgorzej traktowani w tym państwie.

A czy nie lepiej było kupić full opcję i całą w skórze? hehehe

to adamos ich zaatakował haha

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

wlasnie niech ta cala fundacja zglosi ten fakt na policje zanim dojdzie do tragedii. niech zglosza zamiary czeczenow bandytow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org