Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP w pośpiechu szuka banku, który udzieli jej 70 mln kredytu. Bez tego zabrakni |
to nie był ostatni atak na pewno ;-]wielu ludzi jest przeciwko czeczenom w tym ja również. Dojdzie do tego,że w mieście wybuchną ostre zamieszki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP w pośpiechu szuka banku, który udzieli jej 70 mln kredytu. Bez tego zabrakni |
Prosze prosze sie rozkrecili kobiety biją pozniej będą dzieciakom czeczenskim kanapki z plecaków wykradać. Paranoja jak można uderzyć kobiete, ja sie pytam czy to jest nacjonalizm w łomzynskim wydaniu?
|
|
Re: TVP w pośpiechu szuka banku, który udzieli jej 70 mln kredytu. Bez tego zabrakni |
Niestety też daleko do hotelu, gdzie mieszkają czeczeni, nie mam. I nie jest zbyt fajnie przechodzić przez pola obok SP5, gdzie stoi grupa czeczenów i nie wiesz tak na prawdę, co za chwile będzie. Już parę razy spotkałem się z ich agresją. I nie widzi mi się aby pieniądze z państwa szły na ich utrzymanie. Mój rodak nie ma często co do garnka włożyć, bo za mało zarabia, albo zasiłek socjalny starcza tylko na papier toaletowy, a mamy utrzymywać ich? Dla mnie to śmieszne. Niech wszyscy tolerancyjni dalej ich bronią itd. Ja do nich jako ludzi nie mam nic, naród jak inny, ale nie podoba mi się to, że żyją za nasze pieniądze i mają lepiej niż większość Łomżyniaków. A wy dalej ich brońcie, aż w końcu na was się odbije ich obecność. Pozdrawiam
|
|
A jak jest z tą wojną w Czeczenii? Oficjalnie zakonczona? Bo jezeli tak to powinni stracic zasilek i zająć się pracą. Myśle ze taki stan rzeczy rozluźniłby atmosfere bo wtedy zaden ksenofob nie miałby podstaw do jakichkolwiek pretensji.
|
|
yes yes yes Takos
|
|
w dupie maja ja o rzadny dźikó pedrylu nie slyszalem cham i prostak „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
towarzysz nie wkladaj mi swoich perdul do ust hehe bo to ty swoimi bzdeytami nawołujesz do debilizmu. a co mial gosc zrobic jak policja sama sie ich boi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |