czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PSL chce rozmów z opozycją

Zdecydowanie benzyna+gaz, a co do jaśka to administracja nadal mnie zadziwia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PSL chce rozmów z opozycją

Treść jest ukryta

heh..

Z tego co mi wiadomo to zaprzestano produkcji tego leku a o odpowiednikach nic nie slyszalem.

W mieście robi się coraz ciekawiej........nie powiedziałam lepiej. Nagonka na Czeczenów na łamach 4lomza zrobiła już swoje. Są 2 pierwsze ofiary. Oczywiście kobiety, bo najłatwiej zaatakować najsłabsze ogniwo. Brawo sąsiedzi, koledzy, ziomki. Brawo panie Kołakowski. Panu to już dziękujemy.

Autor: Misiekelo (---.elomza.pl)
Data: 28-09-09 15:31

"Nie dość, że biorą kasę to jeszcze nie wiadomo co z nią robią !"

No jak to co, rozwożą sie autobusami po Warszawie o 3 nad ranem :)

Teraz pilnujmy swoich żon i dzieci przed zemstą

I tu się zgodzę, ponieważ według ich obyczajów i religii to właśnie kobieta jest tą którą należy bronić i rodzina. A dla małomiasteczkowych buraków najważniejsza jest zwykła zazdrość .

a gdzie można obejrzec galerianki? tylko nie blyskotliwe odpowiedzi w stylu "w kinie"

rasizm zniknie jak czeczeny znikną z naszych ziem o :)

Po pierwsze Kołakowski ma w zupełności rację < szacun > Po drugie mieszkam koło ich obozu i wiem najlepiej do czego te brudasy sa zdolne... Nie dosc ze jeden czeczen " drze morde " na cale osiedle co kilka godzin ( chyba sie modli ) . Byloby do wytrzymania kiedy robil by to w dzien ale nie k..... o 2.00 czy 3.00 w nocy. Jest goraco nawet okna sobie nie mozna otworzyc. Nastepna sprawa to by sie za robote wzieli a nie paletaja sie po miescie i szukaja komu tu nos polamac z nudów. Nie przesadzam... na wlasne oczy widzialem jak bili jakiegos polaka bo nie spodobalo im sie to ze nie zszedl na trawnik bo wielmozne czeczeny ida chodnikiem. Typ z zakrwawiona głową od uderzen jakimis narzedziami ledwo co im uciekl. Bym wolal wydac te panstwowe pieniadze na schronisko bo zwierzeta chociaz bylyby za to wdzieczne.
Nie musze dodawac ze za nasza kase co drugi czeczen jezdzi BMW i to nie byle jakim.
Pzdr

Sprawa skonczy sie tak, ze jeden czy kilku lomzyniakow zostanie w trybie pokazowym wsadzonych do paki aby ostudzic zapaly reszty i tyle.
Bo to najprostsze rozwiazanie.

Takie akty przemocy z jednej czy z drugiej strony należy kategorycznie potępić,a pan panie prezydencie -Weż się pan w koncu do roboty i zrób pan coś,żeby nam wszystkim żyło się lepiej,bo jak ludzie zaczną się między sobą napieprzać to będzie za pózno...........................

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org