Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agenci SB w czarnych sutannach - ale na innych prawach |
a może podczas seansów zimowych dodatkową atrakcją będzie palenie siedzeń :) ehehe tym samym bedzie cieplej i pozbędziemy się wymiocin Joke no niech kino znajdzie sponsora... możnaby było je odnowić nie przecze ma swój klimat (ale to nie to samo co oglądać film na wielllkim ekranie :]). Pozdrawiam stanos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agenci SB w czarnych sutannach - ale na innych prawach |
Witam. Prosze o wypowiedz włascicieli łącza z Vectry. Warto czy nie ?
|
|
ja tam w siatkówke grać nielubie, oglądać terz nie. Koszykówka ''is the best''
|
|
Mnie tam nie oblał... z jakimś nerwusem jechałem na egzaminie, ze 2 razy hamował za mnie bo chyba bał że rozwalę się o autobus który ruszał ze skrzyżowania i ja chciałem zdążyć przed nim. Manewr byłby w 99% pewny... Kiedyś to podobno było gorzej, jakiś facio chodził po placu z metrówką i oceniał jakość parkowania... decydowały centymetry podobno. Ocena egzaminatora jest w pełni subiektywna... może Cię po prostu znielubił. :) Życzę powodzenia w przyszłości. bagrmosen
|
|
Jest nieżle,chociaz czasami predkośc równa zeru!!!!!
|
|
Witam!!! Poszukuję oryginalnej wersji PO ANGIELSKU ww. gry + wszelkie dodatki. Czy może ktoś wie jak je zdobyć??? POzdro!!!
|
|
Ludzie ja wiem ze o necie w łomży już się tu pisało dużo, ale prosił bym o opinje o tej firmie i jak to jest z tą nielimitowaną prędkością. Z góry dzieki piekne
|
|
hej to nie miasto rencistów i emerytów tylko mocherowych beretów . bagrmosen
|
|
Witam wszystkich. Zainspirowana trójkową audycją mam do Was kilka pytań. Co sądzicie o pomyśle płacenia za urodzenie dziecka? Warszawa płaci 5.000, Kraków chyba 1.000, ale nie o kwotę tutaj chodzi, a o sam fakt. Nie sądzicie, że to chory pomysł? Jak ktoś, kto nie chce zdecydować się na urodzenie dziecka z przyczyn materialnych ma zostać zachęcony jednorazowym przypływem gotówki? Dlaczego państwo nie zadba o to, żeby było lepiej i żeby przyszli rodzice nie bali się, czy zapewnią swoim pociechom byt na jakimś poziomie? Zastanawiam się jak to jest w Łomży. Nie jesteśmy miastem w którym robi się karierę i dlatego rezygnuje z macierzyństwa, więc chyba chodzi o sytuację materialną. Czy gdyby miasto płaciło za dzieciaczka, zdecydowałby się ktoś z Was? Na razie tyle. Czekam na wypowiedzi i pozdrawiam cieplutko. :) Kasia
|
|
Pomysł nie jest nowy w Szwecji od lat płaci się i to całkiem sporo tzw. "becikowego". Niedaje to co prawda wielkich efektów, ale na pewno nie szkodzi. Po za tym sytuacja finansowa to wbrew pozorom nie najważniejszy powód ujemnego wzrostu narodzin. Fakty mówią jednoznacznie, że najwięcej dzieci rodzi się w rodzinach. A małżeństwo jest najlepszym pewnikiem pozyskania nowego obywatela ;). Niestety z roku na rok coraz mniej jest zawieranych małżeństw. Niedawno słyszałem w radiu, że 4 na 10 kobiet nigdy nie wyjdzie za mąż. Na "becikowe" jednak bym nie postawił, są inne sposoby zachęcenia ludzi do hmmm... (jak to ładnie ująć;) miłosnych uniesień. Gdy w Rzymie miała miejsce awaria prądu i całe miasto przez kilka godzin było pozbawione telewizorów, komputerów itp. poczeto dwa razy wiecej dzieci niz zwykle ;). Więc może w tę strone?
|
|
Z dzieci najbardziej lubie "te robote".Moze być darmo!
|
|
I jeszcze wyłączać (w zimie) ogrzewanie, żeby garnęli się do łóżek! To już było w Polsce i dało doskonałe efekty (wyż demograficzny).... :-) A poważnie, to w Polsce przyrost naturalny tak maleje, że róznica tych co umierają i nowonarodzinych jest taka, że co roku znika u nas (w przenośni) 25 tysięczne miasto! .... A zółta rasa kwitnie więc chyba czeka nas w przyszłości duża zmiana cywilizacyjna... Europejczykom oczy się skoszą, skóra zżółknie... bagrmosen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jesteś zatrudniony.
|
|
dzieki News za szybką i dosc wyczerpującą wypowiadz mysle ze niemiecka technologia jest solidna, nie ma problemu z czesciami i ceny nie sa wygurowane dlatego mysle o zakupie ktoregos w wyzej wymienionych aut mam teraz kadeta i musialęm poczatkowo zainwestowac w niego sporo pieniadzy bo byl troszke zaniedbany ale teraz naprawde niezle sie sprawuje ma juz swoje lata i brakuje troszke mocy wiec chce kupic cos innego jesli chodzi o golfy to tez słyszalem opinie ze są bardzo dobre czy inni mają podobne zdanie ??? calibra głownie podoba mi sie ze wzgledu na swoj styl i wyglad czy wasze zdanie jest podobne ?? a jesli chodzi o Astre to mysle o silniku 2 litry wersja GSI ma ktos takie autko ??? pozdrawiam Zurek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |