Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kościół jako kozioł ofiarny |
Niekoniecznie musisz reinstalować system oto co musisz zrobić: -zainstaluj porządnego antywirusa i przeskanuj dyski -instalacja ccleanera i usuń nim pliki tymczasowe, odinstaluj zbędne programy, a następnie oczyść rejestr(kilka razy najlepiej) -instalacja smart defraga i defragmentowanie wszystkich dysków (wraz z optymalizacją) -instalacja reg compact i defragmentacja rejestru od razu zauważysz znaczne przyspieszenie systemu (jak i poprawisz jego stabilność) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kościół jako kozioł ofiarny |
kup w augustowie
|
|
No wlasnie nie mam takich wspomnien, ale wiem, ze niektorzy maja. Mi tam Czeczeni nie przeszkadzaja, tylko wam, wiec kto tu komu cos przypisuje... --------------------------------------------------------
|
|
Chciałbym się dowiedzieć czy dostane gdzieś w Łomży kartę TurboSim do tel.? Takos
|
|
A czy przypadkiem smerf nie jest niebieski co he ..?? A co problem pochodzic po sklepach .
|
|
łeee matę do tańczenia to se moge kupić w lidlu, mi chodziło o małolatki zażerające kebaby,aż sos im cieknie po cycorach..:)) a na zjeździe i innych kurwidołkach same paszkwile.. --------------------------------------------------------
|
|
Bartes ale to chodzi o robaki rozprzestrzeniajace sie poprzez siec w pakietach... Akurat odciales koncowke tekstu, mowiaca o tym, ze Kaspersky jako pierwszy wprowadzil skaner pakietow przychodzacych, bo wczesniej programy wykrywaly tylko robaki podczas operacji na plikach... Nic nie ma o tym, ze ten robak pozostaje w komputerze po wylaczeniu, w pamieci RAM. Tylko ze przedostaje sie do komputera z sieci, laduje do pamieci i atakuje kolejne komputery...
|
|
w ciagu 2 tygodni powinienes dostac wezwanie na komisje lekarska
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |