Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyborczy kabaret w Perspektywie |
I takie podejscie do sprawy mi sie podoboa dzieks :P brzeczy...... nikt na ciebie tam nie czeka przyjedz poscigasz sie i dopiero wyrazisz swoja opinie ok?? ciekawe czy za fajera tez taki kozak jestes....... pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyborczy kabaret w Perspektywie |
Dorian hahaha pogadamy jak bedziesz mial prawo jazdy i zobaczysz o co w tym "sporcie" chodzi. Przede wszystkim trzeba szkolic swoja technike i umiejetnosc jazdy pod wzgledem bezpieczenstwa, a nie wyszalelnia sie za fajera co widac na naszych ulicach jak wieczorem wyjdzie sie z domu. Nikt tu nie zostanie rajdowym kierowca jak juz sie pewnie niektorzy zdarzyli przekonac ladujac na tyle innego auta, badz nie daj Boze na pobliskim drzewie. I tu zgadzam sie z tomisem - koniki pod maska to nie wszystko. Nie mowie ze takie imprezy nic nie wnosza, ale wszystko jak zawsze z glowa, jak juz wspomnialem zbyt wiele entuzjazmu to tez klopot.
|
|
Ty Greatest a kto to założył? pewnie ANDREW co??? a Ty kto jesteś ?? sam sieprzenieś do piwnicy matole pzdr franciszek
|
|
Tunele pod Łomzą :) i latajace krowy Blądynka pozdrawia :) franciszek
|
|
a tak martwicie sie ;) przy świeczce bardziej nastrojowo ;] gdy ciemno to i przyjemno ;):P Ma zowsze Łomża
|
|
co tam kino.. byliśmy ostatni z klasą w teatrze wszystko jak najbardziej w porzadku (spektakl bardzo ciekawy) ale.. te niewygodne siedzienia... ehehe :) ale lepsze to niż kino :D (na siedzeniach w teatrze lalki i aktora w łomży nie spostrzegłam wymiocin :]) Pozdrawiam ;] _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
a ja mysle ze wszyscy ktorzy sie tu wypowiadają przyjadą na imprezke :))) a ten ktory bedzie miał troszke umiejetnosci i odwagi sprawdzi sie na trasie !! a tak przy okazji podziekowania dla ludzi ktorzy sie tym zajmuja, ktorzy to organizuja (przeciez one sie same nie robią) mielismy juz kilka tego typu imprez i moim zdaniem były one bardzo udane !!! napewno tym razem bedzie podobnie !!!
|
|
a czy będzie wyścig na ćwierć mili?? a może akademicki rajd po życie?? no chyba że wyścigi koników garbusków??? i czy organizatorzy planują wspomóc lokalny szpital pozostałymi na placu boju nerkami???
|
|
Jeśli młodzież żądzi w tych czasach to wiadomo, że w Łomży pracują sami emeryci np: taxi i inne urzędy samorządowe, a młodzież musi wyjeżdzać za granice nawet w kościołach widać która grupa społeczna dominuje!!! Pozdro 600
|
|
Do teatru chodzą to i do kina też by chodzili tylko.... bagrmosen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dziś gg jutro Pentagon trzymajcie do zdala od TAJEMNICY
|
|
Już nigdy nie zawita do nas prawdziwa Zima. Przeprowadziła się do bardziej ciepłych miejsc na naszej kuli ziemskiej... Ma zowsze Łomża
|
|
Chłopaki!!! i dziewczyny :) Nie krytykujemy tylko przyjeżdżamy. Do brzesz....... Aby jeżdzić bezpiecznie nie wystarczy jeżdzić wolno. Nie bez powodu w szkołach bezpiecznej jazdy jest nauka jazdy poślizgiem, awaryjneggo hamowania, czy szybkiego prowadzenia w ciasnych zakrętach. Musi być ktoś z entuzjazmem żebyśmy mogli gdzieś się podszkolić, a prawko nie jest koniczne do organizacji , poza tym może Dorian jeżdzi lepiej od nas???!!!:P ( Schumi jeżdził kartem w wieku 3 lat!!!!!!!). Jasta jakie nerki??!!, jaki szpital?!! przecież nie da się na takiej próbie jechać szybciej niż 40 km/godz, poza tym pusty plac i gumowe pachołki, więc naprawdę super ryzyko :-)))) Nawet gdybyś mocno chciał nie uda Ci się pozostawić na placyku żadnego organu!! No może trochę śladów po oponach. Pzdr
|
|
alem się obsmial -jak norka hahaha!!!
|
|
Żałosne, ale prawdziwe...
|
|
Re: Tomis Temat w ogóle mnie nie obchodzi i nie zamierzam się w nim wypowiadać. A wypowiedź dlatego została opatrzona moim nickiem, bo mam w domu takiego jednego dowcipaska, który się nie przelogował.
|
|
Czy nie uważacie, że w Łomży powinien powstać klub sportowy z sekcją siatkówki?? Prosze o wyrażanie opini.
|
|
Może tak , a może nie. Krew mnie zalewa jak jezdżą młode kobiety po kursach. Nigdy nie dałbym im prawa jazdy. Brak zdecydowania i niespodziewane niesygnalizowane manewry to najgorsze wady. Raz musiałem uciekać aż na trawnik. Ponadto połowa kierowców jezdzi lewym pasem. Nie wiem dlaczego policja za to tak mało karze. U nas ruch jest prawostronny , a lewy pas służy tylko do wyprzedzania!
|
|
I to zryta szkola!!!!!!!!!!!!
|
|
A ja się zgodze z tematem. Chcial bym aby coś takiego powstalo bo uważam że dobrze gram a może przy okazjy dzieki temu wykreowały by się nowe talenty!!. a tak poza tym to ja we wtorek mam mecz w siate w szkole.
|
|
No niby wszystko dobrze za ile zapłaciłem tyle mam tyle że za 50 zł miesięcznie powinna być jednak większa prędkość no pszynajmniej 128 a nie 96 . łaśnie kończy ni się umowa i poważnie się zastanawiam czy nie pszejść gdzie indziej nazywa się to bodaj infolan czy jakoś tak, za 49 zł miesięcznie masz 24h na dobe i transfer bez ograniczeń. A może ktoś wie coś więcej na ten temat to prosze o komentarz.
|
|
Tyku gdzie grasz???
|
|
w tym wszytskim dziwi mnie jedno ze dziewczeta(bo jeszcze nie kobiety maja zaledwie 18 latek)zdaja prawie za kazym razem,hmm czy one az tak naprawde sa dobrymi kierowcami,puszcza oczko,ladnie sie usmiechna i jest po wszystkim...a my musimy sie meczyc,jednak mam to za soba ale niestety musialem zdawac kilka razy:)
|
|
maro ja kożystam z usług tej firmy od roku i jestem bardzo zadowolony zwłaszcza gdy przeczytałem wypowiedzi o innych firmach tego typu działających w Łomży. Szczególnie podoba mi sie obsługa jeśli są jakieś problemy z połączeniem (co zdaża sie niezwykle rzadko) można zadzwonić do administratora o każdej porze ( ja dzwoniłem koło północy) a on nie tylko naprawi, ale i przeprosi za niedogodności. Co prawda w dzisiejszych czasach takie zachowanie powinno być standardowe, ale różnie to bywa. Co do nielimitowanej prędkości to gdy ja podpisywałem umowe nie było czegoś takiego ale prędkość mam wystarczającą
|
|
jest ok
|
|
oczywiście każdy odpowiedział :| na stronie głuwnej jest: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2990 to bedzie i jeszcze jakiś napis widnieje na teatrze lalki i aktora w Łomży ale za szybko jechałam samochodem i nie rpzeczytałam :P mógłby ktoś mnie poinformować co tam bedzie? może jakiś spektakl nowy :D bagrmosen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|