Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bożyszcz Profesor Balcerowicz znów nadaje |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bożyszcz Profesor Balcerowicz znów nadaje |
czekist Człowiek rozsądny którego niestac na utrzymanie nie naklepie stadka dzieci. A pózniej pretensje do całego świata bo on biedny. Myśl zanim coś zrobisz. Co do mojej mądrości; nieznasz nie oceniaj!
|
|
Sstandarowy kartridź "168 in 1" :) i wymiana gier na "manhattanie" jak ktoś wyżej wspomniał. Oczywiście każdy miła plombę swojego sprzedawcy :) Z gier to mile wspominam Contre, Dizzy, Double Dragon, i Micro Machines :)
|
|
witam podajcie ten nr telefonu z gory wielkie dzieki
|
|
Jestem tego bardzo ciekawy.
|
|
jaki? ooo piesku? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Ja przetestowałem na własnej skórze,że najmniej gazu pali z Statoila, kiedyś robiłem stałą trasę Łomża -poznań, za każdym , powtarzam za każdym razem tankowałem w Łomży na wzgs - wychodziło 14,5l, potem płock lub poznań Statoil- średnia spadała na 12,5l. Pytałem się na stacji czy to możliwe a facet powiedział,że cały poznań taksówkarzy tankuje gaz na statoil.... więc się chyba nie myliłem....
|
|
analogicznie; to ze jesli mnie nie dotyczy twoje ogloszenie to po co masz sie odzywac? lepiej usunac
|
|
To przez człowieka zwierzęta są w takiej a nie innej sytuacji. To człowiek powołuje je do życia, często z powodu własnego "widzimisię". Są różne instytucje sponsorowane przez państwo, które pomagają ludziom. Dla zwierząt nic takiego nie ma, bo dla schronisk nie idą pieniądze publiczne, tylko prywatne. Człowiek jeśli potrzebuje, to może poprosic o pomoc. A zwierzę jak ma to zrobic? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Zasiłek jednorazowy ok.200 zł z MOPS?
|
|
Czy może zabieranie renty ludziom niepełnosprawnym....
|
|
BMW samo się nie prowadziło, więc to nie kwestia marki. Ze zdjęć można wywnioskować, że Astra wymusiła pierwszeństwo. Tylko ciekawe z jaką prędkością jechał kierowca BMW.
|
|
gangserskie porachunki :D
|
|
Wole czeczenców niz blokersów stojących koło bloku lub przed klatką
|