Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jacek „szczodry dla swoich” Rostowski |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jacek „szczodry dla swoich” Rostowski |
najlepsza kosmetyczka na ulicy poznańskiej! Co prawda nie oczyszczałam u niej twarzy ale robiłam dużo innych zabiegów i jestem bardzo zadowolona. Co do ceny nie jestem pewna ale wydaje mi się, że w okolicach 60-90 zł.
|
|
"Życie klubowe w łomży - napalone czternastki oraz piętnastki , wytapetowane jak ściany w mieszkaniu , kiwające się po jednym piwku, klejące do 70 % facetów , później zaś płacz " mamo! zgwałcili mnie!" ." hahaha ku*rwa święta racja. najwięcej napalonych i wytapetowanych czternastek chodzi do 7kier i Rzymianki. same pchają się na pień, czy to po pijanemu czy po trzeźwemu, oby koleś miał brykę :) (czasami nawet jeżeli nie ma bryki ;) ) żal żal żal (oczywiście nie twierdzę, że 7kier czy Rzymianka są "nie OK". odkąd są nowi właściciele w 7kier panuje tam niezwykły jak na ten klub porządek i spokój.a co do Rzymianki... no cóż, tam właśnie jest coraz gorzej :) ogólnie takie kluby powinny mieć limit wiekowy tzn. precz z małolatami,albo przynajmniej zrobić ograniczenie wstępu osobom poniżej 16stego roku życia. oczywiście najlepszą opcją byłoby 18+ no ale cóż, pomarzyć można. w końcu gdzie wtedy wyrywałoby się małolatki co nie? hahahahha). "Panowie ,panowie! ja osobiscie polecam klub dla ELITARNYCH klubowiczów NEWADA, tam jest zabawa co tydzien na maxxa, kawałek drogi jest ale tam jest po co jechać, W łomży nie ma fajnych klubów wszedzie tylko pełno dzieciaków po 16 .15 lat co im jescze mleko matki z pod nosa nie wyschło!i sie bujają!" a co kolego w Newadzie nie ma napalonych 15stek i 16stek? to Ty chyba robisz lans z opowiadań znajomych :) tam jest jeszcze gorsze ku*estwo niż we wszystkich klubach w Łomży :) swojego czasu bywałem regularnie w Newadzie i panienki same podbijają do Ciebie, trzeźwe, pijane, naćpane, a co najgorsze 15STKI i 16STKI odje*ane na 20 (kilogram tapety) i nawet w WC chcą się pieprzyć :) a jeżeli takiej pomachasz kluczykami od fury przed nosem to jest Twoja na całą noc hahahah. więc to idealny klub dla napalonych samców pragnących zaznać krótkotrwałej "miłości" :) to tyle. a co Jeziorka hmm.... można tam się pobawić i to dosyć dobrze, jest dużo osób, CZASAMI miła atmosfera, ochrona DO DUPY i co tu więcej pisać. dyskoteka jak każda inna :)
|
|
adamos zamknij pysk i zacznij sie leczyć mówię poważne
|
|
Zawsze to jakieś odbicie od pracy A pedał to mów do kogo innego
|
|
Najlepsza kosmetyczka to P. Iwona ma gabinet Natura na Ks. Anny . Oczyszcza rewelacyjnie cena chyba ok 70zł jak dobrze pamiętam
|
|
AHHAHAHAHA.najlepszy eltromechanik to taki ktory ma komputer z oprogramowaniem pozwalajacym na zdjagnozowanie problemu.W lomzy takich chyba nie ma
|
|
Kolejny news!!! Stoję sobie w kolejce (300 metrowej jak to w pko), a przede mną dwóch "łomżyńskich indiańców", jeden podszedł do kasy , pomamrotał w ich języku, a pani położyła 12x200 i 3x10zł, (dla mniej sprawnych intelektualnie 2430 polskich złotych), PYTAM SIĘ ZA CO?????? -wypłata ?? NIE - renta?? NIE - emerytura?? NIE -a może zapomoga?? TAAAK ale aż taka????????????? gdy ja osiągnę dochód 2000zł połowę zabierze mi urząd skarbowy na zapłacenie vatu i dochodowego.... no a spróbuj nie zapłać to w czape odrazu... czy ten kraj i prawo jest normalne????
|
|
Najpierw idź po poradę, pytaj o oczyszczanie twarzy, jeśli sama nie odradzi Ci ręcznego oczyszczania -zwiewaj! Każda DOBRA kosmetyczka wie, że ten zabieg nie jest ani dobry, ani zdrowy dla skóry twarzy! Już nie. Najlepiej idź na mikrodermabrazję lub peeling kawitacyjny. To drugie to jest tańsze (koszt ok. 30-40zł) należy go wykonać kilka razy.
|
|
Zależy co chcesz zrobic lub sprawdzić .Ja polecam ci zakład niedaleko Łap tam pracują naprawde dobrzy mechanicy,naprawiali mi też forda.W łomży w warstatach i u elektryków tylko gdybali i było może to a może to i kasa szła.A tam odrazu mi powiedzieli co jest i zrobiłi.Maja tam elektryka i mechaników z doświadczeniem i odrazu części do aut.Jeśli będziesz zainteresowany mogę dac bliższe namiary.:)
|
|
Pan Wojtek z sosnowej nie podchodzi do forda. Co do oprogramowania to takowe posiadają na końcu nowogrodzkiej przed stacją paliw
|
|
wlanie. ********** krowy doic
|
|
Myślę że powoli powinien się rozkręcić klub NO name (stare 7kier ) chociaż tak naprawdę chyba już się rozkręcił bo w piątki chodzi tam w miarę dużo osób w soboty troszkę mniej . Właściciel naprawdę bardzo dobrze zadbał o porządek w klubie czego mu szczerze gratuluje bo to nie łatwe w Łomży , a po za tym jest tam ładnie . Jedyna rzecz która mi się nie podoba to muzyka techno która tam przeważa ale z tego co słyszałem to ma się wkrótce zmienić .
|
|
na ks Anny ale konkretnie ?
|
|
jesli ma cos kto do dodania w tym temacie to ja też poszłabym do wrózki.z ciekawości. nie piszcie swych żałosnych opinii bo mnie nie interesuja ! zasmiecacie tylko forum! jest zadane pytanie i jest odpowiedż albo i nie ale bez zbędnych komentarzy!!
|
|
Byl ktos moze na weselu w sawannie jak tam jest jak jedzenie i obsloga
|
|
Gdzieś w łomży wykonują zabieg mikrodermabrazji czy tylko warszawka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |