Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1.5% Granica pomiędzy głupotą i chciwością , a mądrością , gospodarnością |
Dla tych co im do śmiechu, bo to niby bujda jest - informuję, że to żadna bujda. Te informacje są zamieszczone na stronie Kroniki Policyjnej. Mam rodzinę w Grajewie i też wiem, że to prawda. Także sobie jaj nie róbcie. Zostało porwanych już 5 czy 6 dzieci, w ciągu dnia z ulic miasta, albo podwórek, gdzie się bawiły. Nie cieszcie się zbytnio - niedługo to samo może spotkać wasze dziecko, albo dziecko z waszej rodziny, gdy będzie wracało do domu po lekcjach, albo bawiło się na placu zabaw na przykład ->także trochę współczucia polecam. Tutaj naprawdę nie ma się z czego śmiać. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1.5% Granica pomiędzy głupotą i chciwością , a mądrością , gospodarnością |
Moherowe berety - uwaga wiadomość specjalna - za każdym razem, gdy ktoś na forum łomża pyta o wróżkę, nie musicie zaraz usilnie starać się mu pojechać, jakim to nieogarniętym kretynem musi być, skoro chce do wróżki się udać. Polecam pilnowanie własnego tyłka a nie cudzego. Wystarczy nie zabierać głosu w sprawach w których nie ma się nic do powiedzenia, nie nauczyli tego w szkole: FrEsHpOwEr i P@wcio ?? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
no a wedlug ciebie w Lomzy to jakie masz kluby na poziomie kolego, kurde taki jestes przemadrzaly ze az nie wiem bardziej glupi czy bardziej przemadrzaly w swojej zacieklosci.Skoro nie bywasz i lansujesz sie na pozera to skad u ciebie takie dokladne wiadomosci .Wez gosciu wyjedz w swiat i zobacz pare fajnych klubikow i sie nieobsraj jamami i jeziorkami
|
|
![]() nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
wszyscy wierni kibice przyjdą, niezależnie od ligi w której gra ŁKS. Teraz jest źle. Jak będzie lepiej przyjdziecie wszyscy. Do zobaczenia na meczu
|
|
Adres: Zjazd 18, 18-400 Łomża telefon: (86) 216-34-27, 216-46-36 Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Łomżyniak85 szkoda mi Twojej matki,ile ono musiała zeżreć śniegu,żeby takiego bałwana urodzić,
|
|
a nie łaska było napisać w już istniejącym temacie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |