Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezależność sądow ?? |
Widzę, że inteligencja łomżyńska ma głos. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezależność sądow ?? |
<<marta>> napisał(a): > m >
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie tłumacz tym niektorym imbecylom niech sie przekona na wlasnej skorze to w podskokach przeprosi na forum
|
|
cihov - ja rozumiem ze jest kryzys ale żeby 6 zł żałować... To jest śmiech na sali. Mimo IV ligi (de facto V) na mecze chodzi ponad 600 osób, tych najwierniejszych, dla których ten klub coś w życiu znaczy. Ci, którzy chodzili tylko dla wyników już dawno odeszli. Przeszkodą w osiągnięciu tej widowni "ligowej" może być środek tygodnia i dość wczesna godzina (z drugiej strony mecz z Jagą był też w środe tyle, że jeszcze wcześniej, bo o 15 i było ponad 2 tys. osób). Widzimy się na stadionie
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Panowie ,panowie! ja osobiscie polecam klub dla ELITARNYCH klubowiczów NEWADA, tam jest zabawa co tydzien na maxxa, kawałek drogi jest ale tam jest po co jechać, W łomży nie ma fajnych klubów wszedzie tylko pełno dzieciaków po 16 .15 lat co im jescze mleko matki z pod nosa nie wyschło!i sie bujają!
|
|
Hehe patrze ,że kilka osób ma ładnie w głowie.Twierdzenie ,że osoby jeżdzące do Jeziorka są gorszymi od tych bawiących się w pseudo klubach jest śmieszne i co najmniej nie poważne. Sam nie raz byłem w Jeziorku , Zalesiu ,"Myszańcu" czy Jaświłach i wcale nie narzekałem.Można i po trzeźwemu sie przy takiej muzyce pobawić.W yamie można?Sami sobie odpowiedzcie... Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
I znowu ta nieszczesna jama:) prze z ta jame chyba na swiecie wybuchl swiatowy kryzys:) a napewno lokalny bo w lomzynskich lokalach zabraklo klientow a w jamie jest ich tyle ze nie mozna d... ruszyc:)). Drodzy forumowicze czy nie widzicie ze jestescie podpuszczani przez wlasciciela amesii poniewaz u niego lokal swieci pustkami i nie moze zebrac na czynsz. Niedlugo bedzie musial podzielic los poprzedniego ajenta. Panie meanegerze troche wiecej pomyslow w prowadzeniu lokalu a nie uzalanie sie tu na forum bo z tego co widze w jamie wcale ludzi nie ubywa wrecz przeciwnie.;) A co to jeszcze bedzie jak jama sie jeszcze rozbuduje co niedlugo ma nastapic:) Krach lomzynskiej gastronomii:)) wtedy sie na forum zacznie:)
|
|
ogi kim ty jestes? inicialy
|
|
Ogi jest ok
|
|
Paaweł to może wydasz nam jak to się robi ? hehehehhe ja tylko mówię o przypuszczeniach ;)
|
|
to ja raz jeszcze odswieze - halowa siatka cokolwiek halowego wieczorami w lomzy?
|
|
serwis seata za stacja paliw PRYMA Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Szukam do forda, to nie wiem czy mogę tam pojechac?
|
|
Ja miałem okazję poznać kilku Afrykańczyków i zdanie mam o nich bardzo pozytywne.
|
|
napisz kolego do mnie na meila opisz problem moze ci pomoge
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |