Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o proszę, a jednak można. |
Życie klubowe w łomży - napalone czternastki oraz piętnastki , wytapetowane jak ściany w mieszkaniu , kiwające się po jednym piwku, klejące do 70 % facetów , później zaś płacz " mamo! zgwałcili mnie!" . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o proszę, a jednak można. |
hmn , mniej więcej wiem, pamiętam,że kolega raz jeździł suv-em ,który miał logo AW na boku drzwi , lecz nie bardzo wiem ocb z tym .. lecz zazwyczaj na forum jest tak ; ktoś zakłada jakiś temat, pierwsza wypowiedź odnosi się do tematu , zupełnie nie ma z nim z wiązku lub lecą teksty typu " ty frajerze etc ." więc jakby to krótko ująć, zacznijcie używać mUsków! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ludzie i po co te "napinanie się" w sieci ?! Co kto lubi -> jeden pojedzie do Jeziorka i się będzie dobrze bawić a drugi zostanie i pójdzie do Yamy, trzaśnie piwo,drugie i też poleci ... Ja osobiście odwiedzam czasami kluby , ale jak dla mnie jest za głośno i za ciasno ... P.S Olsztyn ma fajne kluby z klimatem ->Awangarda,Grawitacja,Rakor,Molotov,Summer -> polecam ;) Takos
|
|
Ja się pytam jakie "klubowe" ? Yam Caffe - to lokal pożal się boże. Amnesia nieźle rokuje, ale na razie szału nie ma, 54 to klub ale bilardowy, dla niegrających to zwykły pub. Także nie jarzę o czym ta dyskusja, rozmawiacie o czymś czego nie ma. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wiam! Pilnie potrzebuję adresu e mail do siedziby klubu,ktoś może pomóc?
|
|
a dla mnie bez roznicy po prostu musi miec te cos w sobie :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |