Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier odpowiedzialny za oszustwo |
Cropp masz nidaleko ronda z którego zjeżdża się na ul. zjazd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier odpowiedzialny za oszustwo |
Diverse przy ul. Długiej, co ją teraz nam remontowali. Cropp jest zaraz przy tym dużym rondzie, obok niego chyba rzeczywiście Puma. A House kiedyś był w centrum 4+, ale nie wiem czy dalej tam jest. Te centrum jest na przeciwko dworca PKS. Pozdrawiam!
|
|
Już byłem dziś na rozmowie z lektorem, wpisowe wpłacone, w sobotę czeka mnie test także chyba już za późno
|
|
A skąd tak wogóle ten ranking? Jakiś link podeślijcie, bo może za słabo szukam, ale o zdawalności nie mogę nic znaleźć z tego roku.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zamknij jusz morde rasistoski debilu
|
|
myslalem ze jestes bardziej rozumny chodzi o Augustów i obwodnice o ile znasz spawe obwodnicy a wypadki to zawsze beda tu sie zgodze tylko czemu władze ici debile greenplace czy cos podobnego blokuja normalnym ludziomprawo do zycia
|
|
Aparat jest GIT :D - nie ma co ;p lowca_snow - czy nie jesteś M.W ? :P
|
|
@paawel: nie ale znam goscia.
|
|
odezwji sie na podany meil moze pomoge com454@wp.pl
|
|
buhahahaha ! jasne. czeczen
|
|
widać, że najdalej gdzie byłeś to jakieś Parzęczewo :) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Do: akasha Ja niedawno wróciłem z zagranicy ,ciężko tam pracowałem nieraz po 12 godzin dziennie więc nie wk.......takimi tekstami .....
|
|
Czarnuchy to najwiękśi rasiści oni nienawidzą białych --------------------------------------------------------
|
|
I LO nie jest najlepsze,taka opinia się utarła i tyle,kończąc je miałam wrażenie że cokolwiek robiąc zostanie to ocenione słabiutko,więc chyba nie o taką szkołę chodzi.Kończąc cokolwiek powinno się mieć wysoką samoocenę(łatwiej jest w życiu-nieprawdaż?) a nie słyszeć,że 8 nie daleko i budynki się pomyliło i itp.Więc kultura jest na niskim poziomie.Ja nie mam fajnych wspomnień po tej szkole....I nie piszcie,że uczyć mi się nie chciało,bo akurat było na odwrót.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
czekam na dalsze informacje. jeżeli ktoś ma informacje na ten temat to proszę piszcie!!!!
|
|
A gdzie są ławki dla spacerowiczów, po lewej stronie ani jednej. po prawej ledwie....kilka Dlaczego chodnik po lewj stronie skończył się 100m przed ul. Łąkową?!!! Owszem Grobla wypiękniała a jakie mamy atrakcje w lesie, gnijące, połamane ......siediska z pni i zdewastowana ścieżka zdrowia. Popatrzcie na inne miasta jak się zagosodaruje takie leśne parki „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |