czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPEC - nie bał się odpowiedzi

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPEC - nie bał się odpowiedzi

Co sądzicie o tych porwaniach? Chodzą plotki, że to porwania dla narządów... Niestety narazie jest za dużo znaków zapytania żeby cokolwiek stwierdzić.

http://e-grajewo.pl/wiadomosc,Policja_ws._tzw._porwa,10105.html?PHPSESSID=3cf15fdb7411d2284574aeae5c1a5b0c
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090911/REG21/638108894

Weź ty się w łeb stuknij porąbańcu.

A i narządów pilnuj bo to może twoich szukają.

Pieski mogą liczyć na schronienie w Łomży , ale kotki już nie. ,bo koty chodzą swoimi drogami.Liczyć na pomoc ludzi nie mogą .Jak pomóc bezpańskiej kotce,która ma 6 kociątek + 2 z poprzedniego miotu .Pomagam im ,ale to chyba nie leży w moim zakresie, a pomóc powinno miasto i wesprzeć finansowo schronisko dla zwierząt,aby mogło opiekować się i tymi bezdomnymi zwierzętami.Może ktoś chciałby przygarnąć małego kotka, to proszę pisać na podanego e-maila tadeo54@wp.pl

Miasto to niech najpierw zajmie się pomocą dla najbiedniejszych,których z dna na dzień jest coraz więcej.....

A ja sobie nie życzę, żeby z moich podatków utrzymywać tę bandę złodziei i pijaków. Na pulwy z nimi jak przed wojną.

Autor: Pseudonim (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 15-09-09 10:28

tylko na tyle cię stać? zapomniałem dodać że imbecyle nie muszą się wypowiadać jeżeli nie czują się na siłach

Re: Porwania w Grajewie
Autor: Nexxxt (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 15-09-09 10:45

Ktoś jeśli masz zamiar krytykować to proszę o coś bardziej konstruktywnego. Nie wydaje mi się aby były to porwania dla narządów, bardziej prawdopodobne handel żywym towarem, bo raczej porwanie dla okupu odpada.

Co tu krytykować,maszą glupotę?

Plotkarstwa i ciemnoty się nie krytykuje.

nie dotyczy-wypraszam sobie takie stwierdzenia,nie każdy biedny jest pijakiem i złodziejem,życzę ci tego byś został bidnym,bez pracy nie mogąc opłacić rachunków,zobaczysz w tedy co niektórzy ludzie przechodzą...

Gracja niestety nasze schronisko nie jest schroniskiem dla zwierząt, a przytuliskiem dla psów. Może gdyby miasto się zainteresowało tą sprawą, to wszystko wyglądałoby inaczej. Niestety Polska jest jaka jest. Widziałam kilka schronisk w Polsce i aż złapałam się za głowę. Niektóre dają jako takie warunki, ale na pewno nie jest tak jak byc powinno. Na szczęście co raz częściej pomagają ludzie.

Macie zwały te wasze porwania w Grajewie.

14 września 2009 r. - spotkanie w Komendzie Powiatowej Policji w Grajewie.

Funkcjonariusze policji nie potwierdzają doniesień prasowych o rzekomym porwaniu nastolatki z Grajewa. Zwracają uwagę na fakt, iż w zeznaniach nastolatki jest dużo znaków zapytania.

Policjanci poinformowali m.in., iż pod koniec wakacji dziewczyna na swoim internetowym blogu umieściła wpis mówiący o "wakacyjnym skoku", o którym będzie bardzo głośno. Zapewniają jednak, że wszelkie niepokojące sygnały (podobnie jak te, od których rozpoczęło się zamieszanie) są traktowane bardzo poważnie i dokładnie badane. Służbom zależy na bezpieczeństwie grajewian i, jak mówi komendant KPP Ireneusz Gliniecki, robią wszystko, by mieszańcy mogli odczuwać spokój.

W spotkaniu brał udział podinsp. Jacek Dobrzyński Rzecznik Prasowy Komendanta Wojewódzkiego Policji w Białymstoku oraz przedstawiciele placówek oświatowych.

Ale zarąbała z tym towarzystwem jezusowym w polsce...

o co kasa byla checi tez i co i nie zawsze chodzi o kase typowy przyklad przestancie martwic sie o zwierzeta a oludzi tak samo by było z tymi siatkami juz by były to jakis debil by sidzał na drzewie i protestował ze zabrania sie przemieszczac zwierzakom

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org