Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poprzyj Kukiza!!!!!!!!!!! |
Najlepszy jest zajazd Ryś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poprzyj Kukiza!!!!!!!!!!! |
|
Zadziwia mnie brak reakcji administracji na trolla jakim jest jasiu, czy tak trudno banować jego konta?
|
|
Jeżeli masz do wyboru tylko te dwa to bierz cookie, ale pomyśl czy naprawdę potrzebujesz telefonu z dotykowym ekranem (momentalnie się brudzi, bateria pada błyskawicznie, ekran łatwo porysować). Właściwie telefon z dotykowym ekranem nie posiadający systemu (windows mobile, android, symbian czy ajfonowy) mija się z celem. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Snap, Capella, C&C Music Factory( Everbody Dance Now ), Culture Beat, Corona, Haddaway, Real 2 Real
|
|
A no faktycznie, wchodze na autonowosc a tam jakies autobiuro. Moze była to na tyle wartościowa strona że ją wykupiła jakaś firma biurowa?
|
|
Zachcialo sie paserstwa to teraz nieh sie bujajo z maka Dobrze wiedzieli ze za taka cene mozna kupic tylko towary kradzione, chcieli byc sprytni to teraz majo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mam do sprzedania kilogram pszennej, 1000zl kilogram ziemniaczanej za 900zl , 2 kg cukru dorzucę za 500zł , ale dali sie zrobić w balona , numer stary jak świat , nie sadziłem ze w łomzy sa takie leszcze :):):)
|
|
na 4lomza w ogloszeniach popatsz proste, tam tego jest duzo wustarczy poszukac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |