Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR i UPR razem będą informowaś o negatywnych skutkach akcesji Polski do UE. |
Dotyczy tylko fordów...... i tylko starych...... .....ktoś chętny żeby się wybrać jako kibic..... ....a może ktoś ma możliwości jako uczestnik......?????? http://www.capri.pl/club/cup-2003-announcement.php Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR i UPR razem będą informowaś o negatywnych skutkach akcesji Polski do UE. |
Dear Evaa :O)) wiec czuje ze zyje a zyc tzn czuc sie wspaniale a czuc sie wspaniale to znaczy ze wiosna na nas działa a co za tym idzie miłość kazdego dopada mam nadzieje ze ja tez to poczuje i tej wiosny :O)) bo to niezwykłe uczucie :O)) i kce widziec jak najszyciej relultaty :O)) tzn zakochac sie znow i mieć głowe w chmurach wiec narazie czuje w kościach wiosne a moze sie myle i to jest miłość?? ...sam nie wiem :O)) pozdrawiam smoczek
|
|
Re: LPR i UPR razem będą informowaś o negatywnych skutkach akcesji Polski do UE. |
evaa..... ja Ci podpowiem........ gaz (LPG) ...to jest rozwiązanie...... zapłacisz max 2000 i za 16000 (max) Ci się zwróci.... :D ...w poprzednim samochodziku zwróciło mi się w pół roku :D Pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
kto ma internet w IST???? i jak wam chodzi ???????
|
|
Ha! Klucz dzikich gesi widzialam juz w piatek nad Wizna okolo godziny12:30":)) Pozdrawiam
|
|
nie 5 ale weekendy tez mam zajete od rana do wieczora mimo to ze sie nieraz nie planuje weekendu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |