Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bp.Stanisław Stefanek negatywnie o UE. |
jak ja sie ciesze ze wiosna juz sie zbliza ;o)) snieg topnieje jeszcze jakies resztki pozostały ale marzanne topic czas pozdrawiam wszytskich wiosennie smoczek Sylwek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bp.Stanisław Stefanek negatywnie o UE. |
ufff. ale tych stron sie teraz namnożyło i w każdej to samo http://lomza.glt.pl Kto wkońcu zrobi cos nowego?
|
|
Prawda jest taka, ze Łomza ginie smiercia naturalna. Bezrobocie rosnie, nie ma zadnych konkretnych inwestycji, zupelnie nic sie nie dzieje, co roku łata sie te same dziury po zimie, a mlodzi ludzie uciekaja - oby jak najdalej od tego miasta. Przyszlosc widze w czarnych barwach, niestety...i zycze sobie, by i na mnie kiedys przyszla pora, azeby stad wyjechac...nie bede udawac lokalnej patryjotki, mam dosc! nikita
|
|
Drogi Madej Ja wogóle jestem przeciw supermarketom z obcym kapitałem,jak również wielkim sklepom nie zależnie od kapitału. Na supermarket jestem w stanie się zgodzić jedynie wtedy,kiedy będzie on poza miastem lub na jego obrzeżach i będzie to twór w rękach polskich tz. będzie to supermarket z polskim kapitałem i wspierający polskich kupców i polskich wytwórców.Oprócz właściciela Polaka,będą też tam polskie produkty żywnościowe. Pozdrawiam.
|
|
W Warszawie był i jest MarCpol był to supermarket z Polskim kapitałem, on jeszcze jest,ale nie jestem pewien czy tam jest teraz polski kapitał,ale myślę,że tak. W Warszawie jest Hala Polska sklep wielkopowieszchniowy,supermarket z Polskim kapitałem.Założyli go kupcy warszawscy by przeciwstawić się supermarketom zagranicznym,które doprowadzały ich do bankructwa.Założyli Halę Polską i istnieje.Czasem w Warszawie przy Metro Centrum stoją ludzie rozdający ulotki tego sklepu Hali Polskiej. Na tym przykładzie widać,że jak się chce to można. Pozdrawiam.
|
|
nie wiem czy można powiedzieć że mojrzesz był wierzący..... to tak jakbyś ty wierzył w Kwaśniewskiego, albo Leppera (nie jako autorytet tylko w samą formę jego istnienia)..... ty wiesz że on jest, więc jak w niego wierzyć? Mojrzesz miał tyle kontaktów z Bogiem, że już nie musiał wierzyć, on wiedział....
|
|
Miało być na plus działalności poprzednich włodarzy. "Zjadłem" na. Jeśli Panowie nie z Łomży, muszą na święta wyjechać do rodziny to wybaczam i podchodzę z pełnym zrozumieniem, ale zapraszam na spacer po świętach. Życzę miłych Świąt i zdrowego odpoczynku. Dymitr
|
|
Nie, nic mi o tym nie wiadomo. Ale jak tylko czegoś się dowiem (może to trochę potrwać) to dam Panu znać. Pozdrawiem. tolek
|
|
Kajaki z wypożyczalni LZS na dawnej przystani LOK - ŁTW. Będę już na urlopie, ale życzę pięknej pogody.
|
|
Są jeszcze wolne miejsca na spływie kajakowym - Czarna Hańcza, w terminie 3 - 10. 08. Dobra pogoda gwarantowana. Zainteresowani proszeni o kontakt: PTTK O/Łomża tel.216 47 18 Cena 330 zł Bratniak
|
|
Na stacji RG przed Kupiskami nie chrzczą, a paliwko jest 6 gr tańsze niż w śródmieściu. Tankowałem polecam
|
|
No właśnie, czym jest stadion na osiedlu widzimy na przykładzie stadionu przy SP 10. Pisałem, że warto trochę w niego zainwestować, a potem, niestety, pilnować nocą tak jak pilnuje się skate parku.
|
|
codziennie jeżdżę piłsudskiego w górę i w dół.... czasem nawet kilka razy.... i od kiedy stoją fotoradary nie widziałem (ani razu!!!) aby ktoś jechał szybciej ode mnie - sam trzymam tam zawsze ok. 65km/h (licznikowe). mac - co to znaczy że fotoradary są namiętnie ignorowane? ...a chłopaczki sobie szaleją tylko gdzie indziej.... ew. na innych odcinkach..... wg mnie w miejscach gdzie postawiono fotoradary jest bezpieczniej..... wkurzają mnie tylko piesi, którym się nie chce wciskać przycisku i czekac na zielone światło przy konstytucji3maja i rowerzyści wjeżdżający na przejścia (nie wiem czy wiecie, ale obowiązuje zakaz jazdy na rowerze po przejściu dla pieszych) Bratniak
|
|
Wracajac do tematu: Zapewne nie placa, a powinni jezeli juz stoja w tej strefie. Przynajmniej dawac przyklad. Swoja droga nigdy nie zagladalam przez szyby do tych wozow, aby powiedziec czy maja tam karteczki potwierdzajace wykupienie postoju czy tez nie...ale moze ktos?:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wg mnie nie powinni płacić za parkowanie pod miejscem pracy - nikt nie powinien za to płacić - ale powinni mieć pod szybą "bilecik" informujący o przynależności do kasty pracowników okolicznych i możliwości bezpłatnego parkowania w sektorze (na ulicy) takim to a takim.
|
|
ksebki-a jakiekolwiek spełniasz?;) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |