Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast Królestwa Bożego jest Królestwo Hipokryzji |
O której mniej wiecej godzinie widziałeś psa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast Królestwa Bożego jest Królestwo Hipokryzji |
aj aj ktoś15 naprafde tżeba być idiotom rzeby napisac cos takiego jak ty,mam nadzieje rze ci inni forómowicze napiszom dlaczego zrobiles z siebie posmiewisko :))) --------------------------------------------------------
|
|
żal za serce ściska jak się słyszy, że w Warszawskim multikinie w soboty i w niedziele są poranki dla dzieciaków, czas trwania 60 minut po dwa odcinki bajek, naprawde różności! zarówno dla chłopaków jak i dla dziewczynek. Co z naszym kinem?? beznadzieja, pogody za chwilkę nie będzie tylko praca przedszkole dom...fajnie byłoby w wekend zapewnić swojej pocieszce taką rozrywkę! co myslicie na ten temat????
|
|
w kablu sygnału nie wzmocnicz, a jaki masz sygnał powinien być 68Db minimum przy sygnale analogowym, w przypadku kablówki cyfrowej jakość sygnału jest nieistotna, poprostu albo jest ok, albo niema nic
|
|
W Jeziorku jest dobry discoplex ;-)
|
|
do tego jakosc wyswietlania filmow np dzwieku pozostawia wiele do zyczenia. dlatego lomzyniacy jezdza do ostroleki. a co do porankow zgadzam sie. nasze kino powinno zainwestowac w sprzet.
|
|
zaktualizowałem i dalej nie wykrywa :/ Takos
|
|
mowa o szkołach podstawowych ? ; )
|
|
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;ddddddddddd a jakkie ci chodzi to ty się pytasz jaka najgorsza czy innym cchesz powiedzieć jaaka jest najgorszaa ???????? ;))
|
|
Tu inwestycja w sprzęt nic nie da. Trzeba Wyremontować wszystko wszystko wymienić, od podłogi po sufit. Pieniądze na pływalnię miejską można było usyzkać to wydaje mi się, że na kino tym bardziej. Tylko komu z możnowładców zależy na tym, lepiej nażreć się z biskupem. --------------------------------------------------------
|
|
KASKAMARCIN jak pójdziesz w piątek to Ci sukienka nie zafarbuje, chociaż może, ale nie wiem - nie sądze musisz się szczegółów dowiedziec :)
|
|
tak to jest pytanie, a chodzi mi o szkołę ponadgimnazjalną
|
|
http://twierdzalomza.pl/
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
funky002 - zgadzam się z tobą w 100%. Dla obiboków zawsze jest za ciężko i zawsze za dużo wymagają, a przez to poziom nauczania się obniża i tracą na tym zdolni, pracowici uczniowie. 1. I LO 2. II LO a potem długo, długo nic. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
TESTY DO POLICJI Z ODPOWIEDZIAMI + MULTISELECT + WYWIAD + PORADNIKI WZORY ITD 100% pozytywnych opinii !!! www.policja2009.fora.pl www.testydopolicji.eu testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 NAJWYŻSZA ZDAWALNOŚĆ !!! --------------------------------------------------------
|
|
mam pytanko wie ktoś może czy maksimum w Nadarzynie w niedziele jest normalnie otwarty jak tak to do której
|
|
ależ kino właśnie remontują... od tej nowej fasady napewno i dźwięk i obraz będą lepsze. :) zamiast zainwestować w sprzęt by łomżyniacy nie musieli jeżdzić do kina do białegostoku lub ostrołęki - tym samym zapewnić sobie większe przychody, to oni kładą nowy tynk.... a dzięki temu i tak do tego kina mało kto przyjdzie.... chyba że szkoły na nową ekranizację Lalki, lub nowy odcinek o jp.... gural81 - a swoja drogą może warto poszukać miejsc przyjazdnym dzieciom i ich rodzicom???? ja po pierwsze proponuję kąpielisko w zambrowie... po drugie Teatr Lalki w Łomży... za tydzień mistrzostwa Kontaktów... ma ktoś jeszcze jakieś pomysły????? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
tak na marginesie to ciekawy pomysł zeby w sobotę o 19 robić inscenizacje , nedość ze pogoda hujowa to i ciemno bedzie, a poza tym w sobote wieczorem to chyba ciekawsze żeczy można robić..:) życze powodzenia !
|
|
u mnie już działa
|
|
w naturze na bank rudy błazen z druhem
|
|
nie rozumiem.. nic sie nie dzieje to piszecie placzecie, ze nic w tym miescie nie ma nic sie nie dzieje pustki!! ktos sie stara o to by ta inscenizacja wyszla jak najlepiej i jest na co popatrzec... nie chodziliscie na historie to przynajmniej zobaczcie jak to wygladalo. i tu ... cos sie dzieje i tez ZLE!!
|
|
Teraz dzieci wolą grać w GTA ogladać Piłe 4 i biegać pod blokiem z plastikowym kałachem i się lać bo kulka ich nie zbiła ;D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Nie opłciliście abonamentu za RTV i nima ;D
|
|
PawelLublin kiedy zdawałeś MS ? Po jakim terminie dostałeś odpowiedź że zaliczyłeś? W jaki sposób się o tym dowiedziałes? dzwoniłeś sam czy dzwonili oni? Odpisz proszę gdyż także jestem z Lubelskiego i w Lublinie mam MS w ten czwartek ;) Pozdrawiam
|
|
|
|
i wyjedzie do mexyku zarobiony.... jeszcze raz jaką muzykę chcesz puszczać? Takos
|
|
|
|
Policjant w ostatniej chwili zdążył odskoczyć i oddać w kierunku opon poloneza sześć strzałów z broni palnej – podkreśla podkom. Kamil Tomaszczuk z zespołu prasowego KWP w Białymstoku. - Desperat nie dawał za wygraną i próbował rozjechać kolejnego funkcjonariusza. Ten również odskoczył i dwukrotnie strzelił w przednie opony. SZYBCY SĄ.... Takos
|
|
mnie tesz ostatnio strażnie chakójom :( Takos
|
|
disco polo... zajebiscie, jakby był jakiś rock czy cos to moze i tak...
|
|
Kierwa drugi Sherlock jesteś,ześ wyskoczył z tym filmikiem :D Buhahah !
|
|
co to ten logos
|
|
Kolega poszukuje swojej połówki... ...na zapisy do AM oczywiście ;)
|
|
co tu sie cisnieniowac:)od tego jest policja ten debil nie zatrzymal sie do kontroli nastepnie jechal pijany dalej nie stosowal sie do zakazu sadowego prowadzenia pojazdow za te samo przestepstwo dalej nie wiedomo jak bylo z policja ale jesli strzelali to mieli podstawe bo inaczej by nie strzelali i taka jest prawda...zastanowcie sie co niektorzy co by bylo zeby potracil kogos z twojej rorziny tez bys pisal ze p[olicja strzelala i broni wlasnej du...bus wtedy jeden z drugim pisal gdzie policja byla jak potracil kogos z mojej rodziny....wiec co tu dyskutowac dorze ze zatrzymali takiego i ze teraz odpowie za to i to podwojnie jako recydywa cieszy mnie to...:)
|
|
Autor: Sebo19 (---.tal.is) Data: 02-01-13 17:03 no pewnie ..Bawic to się bawic kociaku hehe ] Autor: kociak (87.119.11.---) Data: 02-01-13 15:14 a ja byłam ze swoim chłopakiem i się wybawiłam A co też się bawiłeś ze swoim chłopakiem buaaaaaaa hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |