Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Osoba publiczna Jacek Piorunek |
Moim zdaniem to jakieś pierdoły. taki proceder jest raczej niemożliwy technicznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Osoba publiczna Jacek Piorunek |
Racjonalista napisał: ,,Wystarczy porównać obydwa rozliczenia i dla każdej myślącej osoby wszystko jest jasne komu lepiej zaufać." Lub też staje się jasne kto ma lepszego księgowego :))
|
|
Łomży nigdy nie podają!!! Większość radarów w Łomży ma swoje stałe miejsca więc po co podawać je.
|
|
Ten plac obok Fadomu nie jest zbyt wielki. Trzy różne tory to chyba będą po kolei ustawiane: najpierw jeden i wszyscy przejeżdżają , potem ustawia się drugi i zabawa od nowa, itd. W sumie można puścić startujących po jednym torze raz w jedną, a drugi raz w drugą strone i już są dwa tory. :) Czy będą wymagane kaski? Jesli tak to czy mają być własne czy organizatorzy zapewniają? Pytam, bo mam sporą głowę i ciężko coś dopasować. Jeśli trzeba przybyć ze swoim ,,hełmem" to musze coś wymyślić i to szybko. pani
|
|
"słące" Ty moje ehehe ja che wakacji :P mario
|
|
Gratuluje b. waznego i na pewno niezapomnianego momentu w rozwoju pociechy. A tak nawiasem - u mnie tez niedawno zaczal chodzic, ale juz .... wnuczek. Pozdrawiam z dalekiej i 'mroznej' NJ - wychu pani
|
|
Może ktoś wie gdzie i za ile można się pobawić w tegorocznym, krótkim karnawale?
|
|
W latach 1908, 1910 i 1911 wioślarze z Łomży startowali w Regatach Związkowych w Warszawie, których organizatorem była Międzyklubowa Komisja Regatowa. Komisja ta obejmowała swoim działaniem kluby polskie z trzech zaborów. W regatach tych łomżyńskie załogi rywalizowały z wioślarzami z Warszawy, Włocławka, Płocka, Kalisza, Krakowa, Poznania i Kijowa. W 1910 r. osada łomżyńska w składzie: sternik, Bolesław Ciemianowski, wioślarze - Z. Górski, I. Stefko i A. Przecławski wygrała bieg w pierwszych międzyklubowych regatach w Płocku. Wygrali z osadą z Włocławka. Były to pierwsze regaty międzyklubowe organizowane po za Warszawą przez Międzyklubową Komisję Regatową. W tych latach głównym inicjatorem aktywności sportowej i turystyczno - rekreacyjnej w Łomżyńskim Towarzystwie Wioślarskim był Franciszek Hryniewicz. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego mario
|
|
O nic sie nie mart nie trzeba kasku chyba ze chcesz dla wlasnego bezpieczenstwa a o plac spokojna glowa :D pozdro
|
|
No wlasnie przed chwilo przezylem szok wracam ze sklepu, i widze na dzwiach klatki wielki napis KLATKA MONITOROWANA. Paczatkowo myslalem ze to jakis wyglup ale gdy sie przyjrzalem dokladnie zobaczylem ze seryjnie wisi nademno kamera. Heheh jak sie pozniej dowiedzialem jeden z sasadow walnol se monitorig i teraz pilnym okie obserwuje kto z kim jaki i po co i na co przebywa przy klatce schodowej. Widzialem juz kamerki na blokach ale nad klatko to chyba pionierski wyczyn. Jak sie domyslam spowodowane to bylo przez ludzi z naszego osidla ktorzy gromadzili sie w tej miejscowce na fajeczka i browarka okupjac to miejsce do poznych godzin nocnych. Nie wiem dla mnie to jest z lekka smieszne ze mamy u nas w klatce Wilekiego Brata a czy to wypali i kamerka zostanie na swoim miejscu zobaczmy. A tak wogle to chcialbym sie zapytac czy sisiad od tak sobie moze omonitorowac klatke? Heheh pozdro dla Wielkiego Brata atikoo
|
|
Spam.. Zwykła głupota, żeby tylko wzbudzić głupią sensację. Wszystko co ma zdanie typu: > Proszę o > rozpowszechnienie tej informacji do swoich znajomych. jest spamem / łańcuszkiem.
|
|
CZESŁAW PATRZE ZE ZNASZ SIE TROCHE NA HISTORII POZDAWIAM
|
|
Drogo troche :-C
|
|
Marcelus , jeżeli ruszyłeś taki temat , to pisz konkretnie kiedy , o jakiej godzinie i na jakiej trasie. W tej formie co napisałeś wygląda mi na jakieś bajdurzenie.
|
|
Świetny pomysł, chociaż wątpie czy legalny. Może powinny się tym zainteresować władze spółdzielni, skoro mieszkańcy za własne pieniądze montują kamery, widać że są one potrzebne. Ps.Greatest_DeMoN napisz jakie są efekty tego "monitoringu"
|
|
Gdyby głównym problemem była temperatura w kinie - byłaby frekwencja kiedy na dworze jest cieplej... Gdyby głównym problemem był wystrój sali i poziom techniki - nie byłoby warszawskiego "Iluzjonu" przy Placu Trzech Krzyży, gdzie nader często można było spotkać ś.p.Zygmunta Kałużyńskiego... Gum na fotelach i smrodu (wymiocin?) nie pozostawili na sali widowiskowej ani pracownicy ani właściciele kina... Magia X Muzy polega na tym, że jak był w Łomży kiedyś DKF, to ludzie siedzieli na salce obecnego "Bonaru" na twardych skrzypiących krzesłach i dawali się zaczarować filmom wyświetlanym przez trzeszczący za plecami projektor na ekranie o wiele mniejszym niż ten kinowy. Teraz jeździ się "do Multiplexu" a nie na filmy. A najlepiej na rynku albo pod wiatą kupić płytę z "piratem" za cenę dwóch biletów do kina i sobie z kolesiami przy piwie na monitorze obejrzeć. ZE STOP-KLATKĄ NA MOMENTACH!!! Gdyby to był interes na Łomżę, to ktoś kto ma kasę, a chce większej zrobiłby ten interes. Chyba jednak nikt go tu nie dostrzega mimo waszych zapewnień.
|
|
Najlepiej zyć z dnia na dzień ,powtarzać że jutro gorzej byc niemoże i zawsze myśleć pozytwnie . TYGRYS ,88,
|
|
Tak, ale jak matołki nie będą stały przed klatką, to gdzie pójdą?
|
|
Do piwnic! W każdym bloku wydzielić jedno pomieszczenie w piwnicy dla cymbałów i niech tam wieczorami rozwijają swój intelekt. Nie wiem tylko, czy w owych pomieszczeniach montować muszle klozetowe czy wystarczy sama dziura w podłodze.
|
|
Czy ludzie pracujący w Powiatowym Urzędzie Pracy odnosza się z szacunkiem do petentów, który z pracowników, jaki dział jest przyjażnie nastawiony do bezrobotnego?
|
|
Wiecie ja mieszkam na połódniu sa kamerki ale nie ma zadnych zeby centralnie na klatke a to sie mówi tylko tak ze nie bedzie gdzie isc ale tak naprawde jest nie ma gdzie isc !! A zeby uzyskac siłownie czy wuzkownie to naprawde trzeba sie natrudzic i wystarczy jeden przypał i już trZeba klucze oddac wiec wiecie to nie jest tak łatwo....CHWDP...!!! ... & vice versa!
|
|
Wiec Krutki wniosek zburzyc milenium a na jego miejsce postawic Stadion hehe nie zartuje postawic jakis konkretny Multiplex czy jakies multikino !! A tak nawiasem mówiąc ale sory miedzy seasami paniusie sprzątają i napewno nie zostaje brud conieco zawsze zostanie ale nie przesadzajmy nie ponizajmy sie bo my ŁOMZYNIACY jestesmy najlepsi...!!! Andrzej 13
|
|
Najwieksze hamy to kierowscy z Białegostoku mam takiego jednego ch**a ze szok zawsze jak on jedzie to bardzo zadko do autobusu sie dostaje :p pozdro mario
|
|
ja nic nie bede mówił o tym mozna mówic i mówic nie ma takiego prostego wnoisku który daje sens zycia...
|
|
A ja 1 tydzien spedze na wsi...A pozniej jakis melanzyk za miastem pozdro ":D TYGRYS ,88,
|
|
te zdjecia z radarow wcale nie sa kolorowe jak mowia w radiu bab. Pytalem specjalnie policjanta ktory mnie wczoraj kontrolowal!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Bóg jest w nas, miłość jego jest wielka, jeśli pokochasz blizniego swego, on pokocha Ciebie, jeśli będziesz czynił dobro w twym sercu zagości spokój. TYGRYS ,88,
|
|
sura - masz CB? ;) Może masz też schematy gruszek (;)) do Alana18 i Onwy Turbo? Z chęcią bym naprawił...
|
|
Ryskago, moje gratulacje:) i szczere wyrazy wspolczucia... rozumiem, ze szafki kuchenne juz mają podwójne magnesy? W innym przypadku pociecha szybko nauczy sie robic piaskownice z mąki i innych zdobyczy ps. wyjazd w góry przełozony na marzec
|
|
Oni myśla że mają robote i kase to im wszystko wolno !! TYGRYS ,88,
|
|
tylko martwie sie o ta pogode !!! mam nadzieje ze bedzie słoneczko :)) a jak bedzie taka jak dzis to co wtedy ??? czy jakies autka (ekipki) bedą zpoza Łomzy ???
|
|
...kochal, ale nie dal rady udzwignac ciezaru... Ludzie zawsze beda nam czegos zazdroscic, beda probowc pozbawic nas tego co sie nazywa szczesciem. Czasami nieswiadomie, czesciej jednak swiadomie. Obojetnie w jakiej formie ono samo nas doswiadcza. Mlody czlowiek...
|
|
Nie ma to jak kulturalny sposób wypowiadania się <:) ____________________________________________________ :-C
|
|
Popatrz tam, w róg pokoju :) Widzę Ciebie :] buhahahaha :D _______________________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |