Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do wyborców PO |
U mnie działa tylko polsatu brak :) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do wyborców PO |
tym się powinien zając z urzędu Pan prokurator bo naprawdę trzeba bardzo się starac aby dopuścic do takiego zaniedbania. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Potrzebny nam jest dodatek do Firefoxa - Stylish 1.0.6. Instalacja jest prozaicznie prosta, dokonaj jej. Gdy zrestartujesz przeglądarkę kliknij na zakładkę “Narzędzia”, potem “Dodatki”. W nowym oknie zaznacz zakładkę “style”. Potem “Stwórz nowy styl”. Konieczne jest nadanie nazwy i etykiety. Zrób to tak aby potem wiedzieć o co chodzi np. “Śledź śmierdzi”. i ja juz sledzika nie mam ; - ]]] Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
ja to juz w ogóle cos pokreciłam z vlc ,nie mam nawet listy programów wiecie jak to odkrecic?
|
|
myślisz że 160 znaków wystarczyło by, bo mi nie.
|
|
Szukamy naszego psa - owczarka niemieckiego. Zaginął 10 września w okolicach Wojska Polskiego i Polowej (niedaleko parku J. Wagi). Pies był w trakcie leczenia. Jeśli ktoś go widział bardzo prosimy o informacje numer tel.609297142
|
|
idz do rtv pod czarnym kotem na woj. polskiego , pewnie groszowe sprawy bo mają tego pełno nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Możesz coś więcej? Mniej wiecej o której godzinie i w którą stronę pobiegł?
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
byś sie zdziwiła , sandro. kazdy wyraza swoje zdanie wiec i ja to zrobiłam. nie pasuje? wypad
|
|
a ta z III lo żal żal że też akurat ona spoko niby ale cóż ... hehe pzd
|
|
taa nie znasz diewczyny, kupiles kontakty i tak cie to zbulwersowalo ze postanowiles zalozyc sobie konto na 4lomza i podzielic sie tym z innymi?
|
|
tak też myślałam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |