czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komunikat, czy niepowtarzalna okazcja: kazdy człowiek dobrej woli moze umiescic

tak moja żona, ale nie przyjmuje prywatnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komunikat, czy niepowtarzalna okazcja: kazdy człowiek dobrej woli moze umiescic

Witam mam problem otóż mam audi 1.9 tdi i ostatnio auto mi ciężko odpalało a później to już wogóle tylko kopcił dałem do mechanika żeby zobaczył i okazało sie ze to klin na wale i pytanie moje gdzie w łomży robią regeneracje wału korbowego i jaka cena regeneracji znacie jakiś dobrych i uczciwych mechaników prosze o pomoc.

Jak ktoś nie zna sie to niech nie wypisuje głupich postów ....

dziękuje

Re: komunikat, czy niepowtarzalna okazcja: kazdy człowiek dobrej woli moze umiescic

za metr 55-65 pln sam szukam i robilem rozeznanie w cenach

Mi się wydaje że ktoś ci pieska ukradł, wątpie żeby uciekł, znam przypadek kradzieży na dodatek z informacją o okupie , teraz myśle że tamte osoby poszły by siedzieć a przynajmniej zawiasy by dostały a 10 lat temu się płaciło ehh ,cwaniaczków nie brakuje tylko chodzą i patrzą po podwórkach co by ukraść.
Mam nadzieję , że odnajdziesz pieska.

a co panowie was interesuje?duży macie dach?i gdzie?znam konkretnego czlowieka do tego ,cena rozsądna jak do jakości pracy.No i trzeba się z nim umówić bo ma sporo zleceń

LEO Why? o.O

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Były lepsze na MISS...

Tak LPG na wzgs tylko ile na nim przejedziesz kilometrów?
Wszyscy liczą gdzie najtaniej można kupić paliwo tylko nie patrzą jakie spalanie mają samochody na tanim paliwie.
Wiem coś o tym bo porównywałem tankowanie na większości stacji paliw.

I panie jasiu gówno wiesz...Musi miec skończone 17 lat

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

też mam małe dziecko i żywność ekologiczną zamawiałam przez internet, gdyż nawet w Białymstoku nie mieli pełnego asortymentu(same suche produkty). nawet jak w Warszawie byłam to owoce i warzywa pozostawiały wiele do życzenia (nie były pierwszej świeżości). wszystko zamawiałam na stronie http://ekosfera.pl/ i po dwóch dniach miałam wszystko w domku świeże. także polecam.

Odezwij się na @ Polecę Ci panią logopedę, który pracuje w jednej z łomżyńskich placówek szkolnych, ale przyjmuje też prywatnie :)

KaskaMarcin - tak to prawda przed opalaniem dobrze sobie wcześniej (jeden dzień wystarczy) zrobic peeling całego ciała.
Byłam raz na natryskowym opalaniu i koszt to 120 zł, oczywiście po szybkim powrocie do domu musiałam chodzic przez okolo 4 godziny, w samej bieliźnie, by się wszystko wchlonelo i nie było plam, zacieków, a no i z każdą kąpielą, prysznicem <max 4 razy - w moim przypadku> zmywa Ci się to, no i trzyma sie około tygodnia, ale przy schodzeniu są plamy brzydkie :/
A i nie wiem jak to przyjmie Twoja skóra, ja sobie robiłam na dzień przed weselem (ale nie swoim ślubem :P)
Wiadomo, że jak jesteś w ciąży to to najlepsze rozwiązanie, a jak nie, no lepiej może na stojące solarium (2 razy w tygodniu po 7-8 min. - ale to już zależy też od karnacji i ile masz czasu do ślubu).

w łomży nie wiem ale za to polecam solarium natryskowe w zambrowie od trzech lat moja siostra opala sie na nim przed kazda imprezą typu wesele, sylwester

zrob sobie najpierw jakis miesiac przed slubem zeby zobaczyc czy zadnej alergii nie dostaniesz

mandrzejczuk kolezance zrobily sie plamy bo moze ma alergie, plamy powstaja po kapieli po prostu zmywa sie ta opalenizna, jesli zrobiona jest dobrze, fachowo to plam nie bedzie a jesli byle jak i byle czym to i plamy beda. Kasiu ja na Twoim miejscu poszlabym na to opalanie zeby dobrze wygladac w dzien slubu, na dworze robi sie coraz zimniej wiec jesli bedziesz miala plamy zakryjesz je ubraniem, mezowi i tak sie podobala bedziesz. jak juz opalenizna bedzie sie zmywala mozna czesciej sobie peeling zrobic i to nie zmywa sie prze miesiac czy dluzej, to ok tygodnia.

wiem o tym nie chce sprzedac tylko oddac za darmo

to pewnie coś im się zepsuło :D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org