czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ubóstwo za 3700 zł....

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ubóstwo za 3700 zł....

A tak troche z innej beczki jak lekarz ginekolog stwierdza ciążę lub jej brak??

Przed spodziew. miesiączką bardzo słabe jest prawdopodobieństwo stwierdzenia, chyba że po terminie. Ja tak miałam : 2-3 dni przed okresem - nic a nic na usg nie było widać, a tydzień po - już tak

Witam czy któraś z was robiła w Łomży opalanie natryskowe sobie jeśli tak to proszę o opinie, myślę sobie zrobić na własne wesele i nie wiem jak to się będzie utrzymywać i czy nie ma zacieków.

jak kur... nie można zauważyć albo nie usłyszeć motocykla choćby nawet 150km/h jechał i na jednym kole... można jeśli się jest pijanym... a co do odległości motoru po wypadku od przejścia to mój motor przy 40km/h jak miałem wypadek posunął się niewiele dalej niż ten... ale debili na forum nie przekonasz

I tak nie spocznę aż go znajdę!!!Ale chyba wiem gdzie jest,tzn. w którym miejscu go wyprowadzają,jutro sprawdzę ;)

Zapomnijmy o tankowaniu na MPK!
Żaden radny nie będzie działał przeciwko łomżyńskim "byznesmenom". Domyślam się, że z dwóch powodów: są ich beneficjentami/dłużnikami, albo się zwyczajnie boją.

Niestety jesteśmy zakładnikami drogiej benzyny na stacjach, kopertowych zabiegów w szpitalu, jedynej słusznej telewizji kablowej i załatwiania wszystkiego po znajomości. Nie wspomnę o horrendalnie drogiej ziemi i łubu dubu dla prezesów spółdzielni, żeby mieszkać normalnie.
Dobrze, że internet jest w miarę tani i dostępny...

dzisaj z wspolczesnej
Białystok
Stacja paliw Auchan
Olej Napędowy - 3,68 - 1 gr taniej
PB 95 - 4,31 - 7 gr taniej
LPG - brak

Orlen, ul. 1000-lecia PP
ON - 3,89 - bez zmiany
PB 95 - 4,53 - bez zmiany
LPG - 1,92 - - bez zmiany

Paliwko na Składowej
ON - 3,79 - bez zmiany
PB 95 - 4,44 - bez zmiany
LPG - 1,84 - - bez zmiany

Suwałki
Statoil 123, ul. Mikołaja Reja 2
ON - 3,75 - 1 gr drożej
PB 95 - 4,39 - 5 gr taniej
LPG - 1,84 - 6 gr taniej

Ełk
BP, ul. Suwalska 40
ON - 3,69 - 6 gr taniej
PB 95 - 4,35 - 3 gr drożej
LPG - 1,97 - 2 gr taniej

Ostrołęka
Auto-Benz, ul. Goworowska 60
ON - 3,79 - bez zmiany
PB 95 - 4,39 - bez zmiany
LPG - 1,88 - bez zmiany

Łomża
Statoil, al. Legionów 58
ON - 3,83 - bez zmiany
PB 95 - 4,55 - 7 gr drożej
LPG - 1,95 - bez zmiany

Augustów
Orlen, ul. Wojska Polskiego 52
ON - 3,73
PB 95 - 4,52
LPG - 1,79

najlepsza koło orlika na świeżym powiet.

Ja tam ON tankuje na bazie PKS i nie zwracam uwagi że nie można tam kupić hot doga albo polansować się myjąc furę za 2 zł. Liczy się tylko cena.

a ile kosztuje wizyta?

sama tego nie wykonywalam ale slyszalam o dziewczynie (Pannie Młodej!) ktora robila to ostatnio w łomży a teraz ma plamy na calym ciele
przed tym "zabiegiem" nalezy zrobic porzadny peeling calego ciała

Właśnie póki co to o pijanym rowerzyście piszą tylko obrońcy kolegi na motorze... Żadne wiarygodne źródła nie podały informacji że był pijany...

przepraszam zle przeczytałam ,czy moge numer tel. to moje gg8143923 z góry bardzo dziekuje

jasiu_śmietana musze Ciebie zaskoczyc ale dla mnie internet to nie tylko forum ale rowniez moj internet rozpoznaje i inne strony i pewnie jak bym znalazl tam drzwi ktore mmnie interesuja i by mi odpowiadaly to bym nie pisal tutaj ze ich szukam chyba ze chcesz sie przejechac za jednymi drzwiami na slask co by wskazywalo iz masz 5 z ekonomi ;) a Tobie marek12 dzieki jutro dryndne sie dopytam

Kolego jak tak płaczesz to żal mi Cie. Statoil i BP to najdroższe stacje w Łomży zajedź sobie na Orlen przy ul. Pięknej bardzo dobre paliwo i 95 4.39 zł 98 4.49 zł a LPG najlepiej na WZGS 1.74 zł.

Po co tak płaczecie, że Łomża to Łomża tamto po prostu poszukajcie a znajdziecie :)

faza

Był pijany,nie był pijany jakie to ma znaczenie,nie zmienia to faktu że gość jest w ciężkim stanie.A gdyby zamiast tego rowerzysty był jakiś upośledzony człowiek,dziecko,staruszek ,a może ktoś z (twoich bliskich)?????

jasimar-skarbie zapłacę za niego,chociaż każdy myśli że szukam go bo mnie sporo kosztował-nieprawda,dostałam go "prawie" za darmo od moich przyjaciół,kieruję się tylko miłością do mojego orzeszka i szczerze Ci powiem to nie był nasz pies, to był nasz członek rodziny,był naszym dzieckiem a dzieci rodzeństwem tylko ciągle młodszym którym trzeba się opiekować i dbać żeby było mu dobrze jak nam:)))żeby nic mu nie brakowało i żeby był zadowolony...a teraz wszyscy płaczą...i Wiesz co? nawet ci którzy niby są twardzi płaczą...nigdy nie przestanę Go szukać,zawsze będę szpiegować wszystkie Yorki na świecie:)))

Takos

Witam z doświadczenia wiem że w 1.9 najczęściej wyrabia się koło na wale ale jeżeli klin to raczej cięzki temat w łomży

a ja jezdze na jadalnym oleju

Podjedź do warsztatu na Polowej do Radka na przeciwko US i zobacz co on ci powie.

*X*X* jestem z dolnośląskiego.

nie i ma nie bedzie - dzis mi powiedziano ze tylko w salonach firmowych czyli bialystok wawa

na Polowej, ale ja tez slyszalam juz od 3 moich klientek,ze robia sie plamy, jednej dzisiaj po godzinie zrobily sie juz dwie, zdecydowanie doradzam solarium, a jak w ciazy to trudno chyba dziecko wazniejsze jak ciemna skora, z reszta istnieja pudry opalizujaco-brazujace ktore daja bardzo naturalny i fajny efekt

za 3 dni miesiąc i nie mam wyniku MS Gdańsk ... Dzwoniłem i Pani mówiła że jeszcze nie ma wyniku....Masakra

dobry mechanik jest w Nowogrodzie ,wiem ze on pracuje w cechu wlasnie on to robi ,niepamietam nazwiska

w łomży wcale, regeneracja wału białystok ogrodniczki, lub zambrów ul polowa.

Bonar

cristiano wiecej cierpliwosci do mnie dzwonili po 8 tygodniach, a do innych jeszcze pozniej...

hej

witam szacowne grono forumowiczow.. jestem tutaj nowa.. ale do rzeczy - bylby ktos na tyle mily by mi podeslac wszelakie materialy typu test z wiedzy i multiselect? bede bardzo wdzieczna.. mieszkam w katowicach od kwietnia i od tego czasu nosze sie z zamiarem zlozenia papierow do policji.. chyba czas najwyzszy zaczac dzialac:) zatem moj mail ewelina_j@vp.pl.. mam cicha nadzieje ze ktos mi podesle w/w testy:)
pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Hej mam pytanko w którym zakładzie mechanicznym w łomzy moge zbadać spaliny w aucie?

Rozumiem że koszty ale nawet Białystok nie noto to jest poniżej ich godności bo maszyny by przyszły i robiły dofinansowanie też by się znalazło jednym słowem więcej nie głosować i na rząd taki i na takiego prezydenta bo oni tylko pieniążki by chcieli ale to się już sączy na inne żeczy majo a na to nie ciekawe

A w jamie wczoraj jak zwykle sporo ludzi i fajna zabawa. :) co niektorych juz szlag trafia:))

masz się czym chwalić uhuhu - w takim "renomowanym klubie" cale forum ci zazdrości

hej mam sporo ubran do oddania damskich sa to rozmiary 36/38 nie są nowe ale nie sa tez zniszczone znacie moze kogos potrzebujacego jesli tak piszcie na gg 8143923 moze sie komus przydadza,a mam jeszcze ubranko do chrztu dla chłopczyka moze ktos potzrebuje 80 cm

SKURWYSYŃSTWO...

Takos

Kto jest za tym, żeby jezdzily koleje ???
Moim zdaniem, powinni jezdzić bo teraz to masakra autobusami się tłuc albo samochodami do białego a o warszawie nie wspomne na większe zakupy, bo jak widać to w Łomży pustki i żadnego centrum wg. zenada. Prawie połowa Łomżynian jezdzi poza Łomże min. warszawa, białystok na zakupy, i dlatego przydałyby sie koleje wygodnijesze i szybsze ... Prosze zwrócic uwage na ten temat . Pozdrawiamy administratorów :)

a jak tam się kupuje na tej szafa.pl bo tak przeglądałam ale tam nie widać cen, czy ktoś już coś tam kupił???

heh jakie foto

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

U mnie działa od początku bez najmniejszego problemu.
A tak na marginesie (do jasia-śmietany) to ta telewizja jest nadawana legalnie).
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że Polsat zażyczył sobie zbyt ogromnych pieniędzy za możliwość nadawania telewizji w systemie cyfrowym (bo sam promuje swoją telewizję cyfrową) aby opłacało się to nadawać w "strumieniu testowym"
Jak zauważył przy każdym włączeniu programu telewizyjnego wyswietlany jest wyraźny napis iż jest to strumień testowy, czyli nie jest to telewizja sama w sobie tak więc jak macie to za darmo to nie skrzeczcie.
Widocznie planują w przyszłości wprowadzić telewizje po IP i dlatego teraz to TESTUJĄ!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org