sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie boi się nikogo, poza biskupem....

czy wytłumaczy mi ktoś gdzie znajdę plac manewrowy Gruszwelda

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie boi się nikogo, poza biskupem....

przekonalismy sie,, czym wieksza firma tym wieksza lipa, kazdy probuje tylko wydoic z pieniedzy, wcisnac swoje materialy budowlane, miejmy nadzieje ze kryzys wykosi wszystkich pseudobudowlancow,,

lucyna

tak. a nie latwiej zastanowic sie i odpowiedziec sobie na pytanie: a dlaczego nie mogloby?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

he he uratuje ci zycie i powiem hodz to moja wielka tajemnica
takie dżwi znajdziesz na.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... wu wu wu allegro.pl DLA MILOSCIWIE NAM KÓPUJONCYH !!! :)))

Zapytaj w nowogrodzie tel. 508637977

Zdecydowanie były ładniejsze. Słaba Miss. Osobiście podobają mi się kandydatki 17 i 24. 36 też jest całkiem niezła ;))

Olac to co bylo... teraz mamy 3 lata na zebranie sie do kupy... oby nie do kupy gowna...

Mam dwa miejsca w samochodzie do Łodzi na rozgrywki Eurobasketu na 16 września, tj. środę. Polska gra wówczas z Hiszpanią! W tej chwili bilety jeszcze do nabycia na www.eventim.pl lub w naszym empiku!

Leszek Truszkowski, zaraz za Center Mebel jest jego zaklad. Polecam w 100%

Napisz na adres: gladys59@gazeta.pl

znacie jakiegos dobrego logopedę?

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Zapiekanki takie sobie. Sosu na zapiekankach tyle ze jesc sie nie da ;/

STRANSKY

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org