Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trwa debata o Amber-gold |
Pjotr ..."Zacznij zastanawiać się nad kulturą swoich wypowiedzi Buraku :) " Pjotr powiem tylko tyle zjed mój *** buhehehhehehehe . Kulturalny geju
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trwa debata o Amber-gold |
ale to nie ten sam komfort co masz w salonie, dlatego wolalabym tam chyba ze mi powiedza ze musze czekac na sprowadzenie to wtedy zamowie przez orange.pl
|
|
Czy wy naprawde nie macie niczego lepszego do roboty? To jest naprawde zalosne i smutne jak sie wam musi nudzic.
|
|
Cytat: To czasem nie jest Twoja Honda? Czyli wychodzi, że ten drugi co jechał to Ty. Zresztą nie ważne. Myślę, że wkrótce się wyjaśni i dostaniemy oficjalne info co policja ustaliła. Rowerzyście życzę szybkiego powrotu do zdrowia. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wklejam i nic jakaś gra
|
|
Ciekawe co ustali rozprawa, bo mi to wygląda na winę rowerzysty... Sam byłem w sytuacjach, gdzie starsi ludzie wychodzili bez pojęcia pod koła samochodu - potrafią człowieka zestresować!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Z tego co wiem to raczej świadkowie nie są informowani o stanie zdrowia pacjenta. A "nasz kolega" magik jakoś szybko wiedział co się stało i nawet, że już po operacji. Poprostu pojechał za fumflem do szpitala na swojej hondzie widocznej na zdjęciu parę postów wyżej. Takie jest moje zdanie. Tylko zastanawia mnie jedno. Czy gdyby taki pajac rozjechał ci dzieciaka, zobaczyłbyś takie nagranie to co byś zrobił z taką łajzą, która na beszczela idzie w zaparte??? Mam nadzieję, że sumienie cię ruszy, o ile je jeszcze masz.
|
|
z gówna bata nie ukręcisz ...jakie to prawdziwe :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dzieki Leo za awans na Euro 08 i za 10:0 z San Marino. Nikt mu tego nie odbierze. Ale od kilku miesięcy Leo jest już myślami w Rotterdamie więc chyba czas się rozstać.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |