Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaczerpnięta z sieci kolejna charakterystyka wyboircow peło - TRAFNA |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaczerpnięta z sieci kolejna charakterystyka wyboircow peło - TRAFNA |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
zamknij morde masz chujowy kebab i lokal jest hujowy i ty jestes hójowy :))) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Przeżywacie jak mrówka okres ''świadek'' się spizdził że jest kamera a chciał na korzyść kumpla bo wiadomo ;) ale obydwaj żyja ? Żyją ,a teraz sąd uzna winnego i koniec tematu i może nie którym pajacom na tych swoich pierd uszkach wlezie do łba że miasto to nie tor gdzie napi** od rana do nocy paląc lacza na parkingu żeby zaszpanować jakieś lachonce lub poziomkom a później pełen gaz i sruuu ... nie chodzi o wszystkich ale to mało cząstki e motoułomnych ;) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie pytałam jak to się nazywa, ani kto ma to w domu tylko gdzie można to kupić
|
|
a co tam bedzie ciekawego ??
|
|
Robotnico sama jesteś debilką jakbyś chciała wiedzieć to drugi motocyklista zatrzymał się i pomógł poszkodowanemu motocykliście się pozbierać /bo był bliżej/ i rowerzyście również udzielił pierwszej pomocy razem z jakimś innym gościem ale na kamerze tego nie widać, wybacz, że dla Ciebie nie zmontowali pelnometrażowego filmu i musiałaś się zadowolić 20sekundami na podstawie których wyciągasz błędne wnioski..bardzo łatwo jest oceniać innych.. Eh zawsze znajdzie się jakaś osoba bez wyobraźni powodująca wypadek i jakaś plotkara rozstrząsająca to na forum, bo ma za mało wrażeń ma w domu..ta dyskusja jest bez sensu: ani nie pomoże, ani nie ulży poszkodowanym, nie zapobiegnie również dalszym wypadkom..nie lepiej więc zosawić już ten temat?
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=19788
|
|
na allegro Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z tego co mi wiadomo to u nas będzie 3 pażdziernika takie są przymiarki .
|
|
Chodziłam do Ewy na step i wspominam to bardzo negatywnie. Pan Robert nie jest zbyt sympatycznym człowiekiem. Na pewno już tam nie wrócę.
|
|
wkońcu bezmózgi na motorach przestaną jeżdzić , mieliśmy przykłąd przedwczoraj na giełczyńskiej , 3 imbecyli po 150 km/h po miescie se jeżdzą , kretyni zastanówcie sie 500 razy zanim wsiądziecie na te swoje motorynki !!!!!
|
|
A ja myślę że będzie 19 albo 26 po co roku tak w tych terminach sie odbywało ;) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Synku, jak nie znasz znaczenia słów, to nie używaj, bo błazna z siebie robisz.))
|
|
Ps jako NIETRZEŹWY nie popełnił też żadnego wykroczenia. Szedł prawidłowo. Więc nie ma za co moim zdaniem odpowiadać w sprawie wypadku. A to czy wcześniej jechał rowerem czy nie jechał to odręna sprawa. Jeżeli jechał to pewnie odpowie za to przed sądem, ale to akurat nie ma związku. Takie jest moje zdanie. Może się mylę, ale w końcu są od tego służby, aby działać jak należy!
|
|
o gustach się nie dyskutuje! Każdy ma jakiś swój ulubiony klub. Nie okłamujmy się jesteśmy na podlasiu, w Łomży, więc nie porównujmy yam caffe do klubów w Warszawie czy Olsztynie gdzie jest pełno studentów i osób z kasą. W Łomży nie ma lepszego clubu! TAKA JEST PRAWDA chociaż robi się tam naprawde coraz mniej przyjemnie... P.S. Kazik jesteś z giełczyńskiej?
|
|
"Bo mam zamiar kupic a niewiem jaki tzn.taki zeby mial zasiegw dol 10-20m." Na początek to kup sobie GARRETT ACE 250 do amatorskich poszukiwan wystarczy.
|
|
taa ... przyznam,że w twoim lokalu mimo,że jest napstrykane różnych "cacek", jest rzecz, która w moich oczach daje temu lokalowi dużego plusa-otóż facet ma tam porządek!!! nie walają się tam przypalone skwary, jak np. na dworcu... mimo tych wszystkich opini dobrych i złych.... mistrzem kebaba nie jesteś, ale żarcie estetycznie przyrządzone.. reszta przyjdzie z czasem. Jak chcesz się podszkolić wybierz się nakurs jest turas w Wawie, bierze 2 koła za szkolenie, ale wtedy w okolicy nikt ci nie skoczy z kebabem. Mój dawny znajomy się tak szkolił, robił jakieś mikstury, namaczał na noc w nich mięso..... no i na efekt niemusiał długo czekać, podwoił sprzedaż, zdobywał dyplomy....więc skoro jesteś (jak podkreślasz) młody może warto zainwestować w wiedzę???
|
|
Brzeczyszczykiewicz To co ku.rwa miał jechać 40 na godz. ? siedziałes kiedyś na moto ? hahahah . oo wee. ogarnij
|
|
Jakiś DJ Xavier ma przyjechać ;p może będzie ciekawiej niż w Yamie bo co tydzień to samo w niej leci ... ehmmm
|
|
no maksarka Takos
|
|
Kiedy Wam (Tobie) to się znudzi.Już dużo osób dowiedziało się o istnieniu tego serwisu. A na marginesie ,ciekawy sposób reklamy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |