środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak sie zastanawiam??!!

żeby pajac na motorze jechał max. możliwą prędkością to by wychamował. Tyle w temacie. Skoro wszyscy wiemy, że mamy tylu idiotów którzy po pijaku wsiadają za kółko czy nawet na rower to tym bardziej powinniśmy ostrożnie jeździć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak sie zastanawiam??!!

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

przemaldinho myślę, że by nie wychamował.... może ewentualnie wyhamował co? przemądrzały analfabeto....

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

aha i chciałbym sprostować zdanie o "dresach". miałem tutaj na myśli osobników w przedziale wiekowym 15-18 lat, którzy nigdy nie miel nawet z policją do czynienia. znam kilka osób, które rzeczywiście mogą nienawidzić policji za ich bezkarność i nadużywanie władzy, ale nie przesadzajmy. na pewno co druga osoba na łomżyńskich ulicach nie znienawidziła policji, bo tamci wyrządzili krzywdę im bądź ich bliskim.

często też w MPK'ach można usłyszeć piosenki hip-hopowe typu JP, CHWDP itp. z telefonów "zawistnych" młodocianych wrogów policji, którzy jak już wspomniałem wcześniej, nigdy nawet nie zostali spisani.

elkesiak, to jakis lans byc spisanym... ?

Treść jest ukryta

DZIKU szczerze ci gratuluję, sukcesu i tego, że możesz sobie pozwolić na życie z tego co kochasz robić, a nie co musisz, żeby mieć na chleb. Jak byłem młodszy słuchałem starego dobrego hip-hopu, nie tego masowego syfu, który teraz nas zalewa z bezsensownym tekstem. Dla zazdrośników pozwolę sobie zacytować starą nutę WWO:

"Ej, czy ty też wyrównujesz do dołu? Za mądry dla ciebie, kto mądrzejszy od ogółu matołów? Za bogaty ten, kto bogatszy niż ty? Ludzie zachowują się jak ogrodnika psy. Ej, czy równasz w dół? Skoro tobie brak, to niech też braknie mu? Brak mi słów na takie podejście -zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej, tylko myślisz żeby inni mieli mniej... Ej, śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał. Niech myśl jedna ogarnie tu wszystkie umysły... "

POZDRAWIAM

jeden i drugi ponosi za ten wypadek taka sama wine, motocyklista powinien jechac tyle na ile zezwalaja przepisy a rowerzysta nie powinien jezdzic rowerem po pijanemu, mam nadzieje ze chlopaki dojda do siebie i po tym zdarzeniu nabiora troche wiecej rozumu, zycze im zdrowia!!!!!

A mówiłam,że pomogą, tylko tak gadają, ale pewnie co niektóry ma psa :)

jestescie ludzmi cofnietymi w rozwoju.czytajac wasze wypowiedzi mozna sie nasmiac.co macie do gejow i lesbijek.to normalni ludzie z normalnych rodzin.a tak wogle "Osiem" pedal to nie pedofil.zajrzyj do slownika.ja jestem mezatka i matka ale nie mam problemow z akceptacja innych.a moze wy macie jakies kompleksy na tym punkcie<zreszta na innych tez,widac po waszych wypowiedziach>ze wyrzywacie sie na kims innym.Bużka dzieciaki.IDZCIE SIE LECZYC!!!!

Takos

Kolego Magik!
Dla zaspokojenia Twoich myśli. Motocykl przy prędkości dużo większej niż obowiązująca w mieście w kilka sekund znajdzie się przy takim rowerzyście, zwłaszcza w tamtym miejscu, gdzie uliczki są krótkie. Pomyśl, może ten rowerzysta nie widział motocykla, który w ułamku sekundy znalazł się przy nim?. Poza tym nie miał dowodu rejestracyjnego, powinien był wymienić łyse opony (inf na 4lomza), może nie mógł przez to też skutecznie zahamować? Nie było nas tam więc nie mówmy kto jest winny a kto nie. Może w świetle przepisów i rowerzysta, ale czy mtocyklista nie miał by na sumieniu tego rowerzysty, gdyby nie wyszedł z tego wypadku cało? Zapewniam CIę, że miałby o czym myśleć do końca życia. Szanujmy się na drodze, a będziemy unikać takich sytuacji.

na poznanskiej czasem pracuja w niedziele trzeba tylko zadzwonic wczesniej

Polecam serię:
http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs&feature=related

Kilkanaście części filmików, które dają do myślenia. Może coś nie halo, podobnie jak było z 9-11.

Takos

Przepraszam, a gdzie ja napisałem, że gej i pedofil to to samo? Ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem, a szkoda, bo tego uczą w podstawówce.
Ja akceptuję, ludzi którzy zachowują swoją orientację dla siebie i nie ma dla mnie znaczenia czy jest homo czy hetero, to jego prywatna sprawa. Nie akceptuję tych, którzy walczą o prawa do adopcji dzieci itp. To nie jest normalne. Gdyby natura akceptowała takie związki, pozwoliła by im na własne potomstwo. Tzw. przez was cywilizowany świat, który "z tą sprawą już dawno się uporał" to totalny upadek jakichkolwiek zasad panujących w społeczeństwie. Ja zdaję sobie sprawę, że to nieuniknione i za 10-15 lat nas też to czeka: otyłe dzieci szturmujące fastoody, cukrzyca, zawały serca w młodym wieku, otępiałość umysłowa i regres edukacyjny. Nikt nie wmówi mi, że akceptacja małżeństw seksualnych i adopcji dzieci przez takie pary przyczynia się do rozwoju cywilizacyjnego. Mass media indoktrynują lud, wpajając ludziom, że to normalne, bo przecież w innych, "bogatszych" krajach dozwolone. Na szczęście jest w Polsce część społeczeństwa, która nie zamierza małpować prawa panującego w upadających, zachodnich krajach. Ludzie, którzy zdają sobie sprawę, że rozwój następuje poprzez ciężką pracę, dyscyplinę, indywidualizm, różnorodność z poszanowaniem praw moralnych, obyczajowych i tradycji. TAK dla wolności i prywatności, NIE dla socjalizmu i szerzenia patologii w społeczeństwie.

hehe na egzaminatora :P

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

hehehe no cos ty jasiu toć przecież barbi przyjechała tylko na wakacje:)

A gdzie przyjmuje Sokół??

Na razie dowody świadczą o jego śmierci, nic dziwnego w niej nie jest ot zwykły koleś przedawkował leki.

Kiedyś takie znaczki były w Pepco.

"Nawet od Starego Rynku do Giełczyńskiej to nie da się uzyskać prędkości niewiadomo jakiej. Tam jest może 300m, także 200 km/h to nie miał, ani 100 km/h. "

hehe to akurat słaby argument, bo na takim dystansie samochodem będę miał już ze 110-120 na blacie... o możliwościach motocykla nie wspominając :P

PS. nie twierdzę, że jechał więcej niż te 70, ale po prostu techniczna możliwość istnieje i na >150 - zależy od motocykla...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ja byłam raz na stepie i zrezygnowałam. Strasznie bolały mnie po nim kolana - to chyba nie jest dla mnie. Zdecydowanie wolę aerobik.

w lomzy nie ma sama szukalam ja np sama do angli wysylalam papiery i sie rozliczalam bezposrednio z anglia dostalam czek i teraz czekam na pieniadze

Pedał to nie pedofil ,ale podobne zboczenie seksualne jak i zoofilia czy nekrofilia , to wszystko się mieści w jednym zboczonym kręgu dewiantów . Jest to choroba psychiczna którą powinno się leczyć dla dobra zboczeńca jak i ludzi których otacza w szczególności dzieci , które podatne są na zachodnie modne wzorce na czasie ;)

martuchnam ,życzę Ci żeby twoje dziecko nie skończyło tak jak ta "pani" w 3 minucie filmu względem której prawdopodobnie mamy kompleksy :

http://www.youtube.com/watch?v=TGvG7pTZv6U&feature=related

jeśli homo są w Łomzy niech se kopulują w domowych pieleszach, pod swymi różowymi kołderkami....
jak wyjdą na ulicę manifestować swoją "normalność" , to niestety kopa i wypad do Holandii

p.s wbrew pozorom nasze społeczeństwo jest konserwatywne, no i mocherowa straż moralności ciągle czuwa!!!

ryba22 nie chcesz to sie nie ucz ale innym nie odradzaj

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

omg to chyba jego prywatna sprawa po co mu zel i do czego a co niektorzy juz swoje dopowiadaja - przez takie postawy lomza zawsze bedzie zacofana, a zakupy w sex shopie tematem tabu

A co, skarbów się zachciało?
Ehhh ludzie naczytają się mitów w internecie i myślą, że można piszczałką znaleźć cuda.

Okolice Czerwonego-Boru.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org