poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niepełnosprawni w Łomży

lub też http://213.246.63.38:8600 Radio Italia jako stream

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niepełnosprawni w Łomży

Wiesz co śledczy vel Barthez vel Dj B@rtu$ zrób sobie multiproxy z tunelowaniem i dynamicznym kluczowaniem IP, może wtedy nikt ciebie nie pozna. Albo się poucz troszkę, anonimowość gwarantowana, albo zwrot...

NOrmalne, wyswietlacz 65 tys kolorow, aparat, bateria nie za wielka i to wszystko sie skalda na to ze wytrzymuje 3 dni w porywach do 4.

Pozdrawiam

Śmiech to zdrowie, śmiejmy się panie i panowie :D
http://victor.com.pl/forum/viewtopic.php?t=401&start=30&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Radio Maryja- wpadki :D

Owsiak może i bierze dużo z tego do kieszeni ale ja teżbym wzięła, on się tej pracy poświęca przez cały rok (tak myślę) żeby tego jednego dnia zaprezentować cały efekt pracy. Promują to i na to też idzie kasa, ale gdyby nie promowano to mniej by wpłacali i efekt końcowy byłby taki sam a tak to przynajmniej przy okazji ludzie się dobrze bawią. Ja tam lubię WOŚP. A co o tej dyskusji to wielu się tak przejmuje jakby to dotyczyło ich osobiście. Nie dajecie to was nie dotyczy. Dajecie, to znaczy że popieracie. Proste :)

Pozdrawiam

Jest jeden ważny fakt: zanim filmy pojawią się wkinie 90% zobaczy je na ekranie sowjego monitora, a kto tak ani razu nie zrobił niech podniesie teraz ręke!!

Ferie zaczną sie od poniedzialku i ja jade do dziadka to jest postanowione

ale im chce sie jeździc na rowerach w takie zimno ? słące jest ale jest zimno

Koncernom farmaceutycznym zależy na tym, aby ludzie ciągle chorowali. Mają one wielkie pieniądze i wpływy (choćby ta ostatnia feta dla lekarzy!).
Czytałem, że im opłaca się najbardziej produkcja leków mało skutecznych i tanich w produkcji, a to w myśl "teorii ekonomii rynkowej" jest logiczne i poprawne myślenie. A życie skrzeczy po swojemu...

Mata co chceta.

dwa miesiące temu rodziłam w kolnie,miałam cesarkę.i bardzo sobie chwale i w przyszłości również zamierzam tam rodzic. sale poporodowe są duże przestronne. w każdej jest przewijak dla malucha, obok umywalka gdzie można umyć dziecko lub tez poprosić położna żeby pokazała jak to zrobić. dzieci ubierane są w szpitalne ubranka i w razie czego w każdej sali jest szafka gdzie znajdują sie czyste pieluchy i jakieś spieoszki czy kaftaniki.jeśli dziecko płacze , można liczyć na to ze zaraz z pomocą przychodzi któraś z pielęgniarek by pomoc ,ewentualnie wziąć dziecko "do siebie".pielęgniarki są mile (a spotkałam ich tam co najmniej 7).sam poród niemoce powiedzieć czy wspominam dobrze czy zle bo nic nie pamiętam. miałam znieczulenie, zabieg wykonywał dr zasim. po wszystkim mogłam liczyć na położne,pomagały wstawać, często przychodziły(zawsze mile) z pytaniem czy potrzebuje można coś przeciwbólowego.aa dzieci były badane przez lekarza, przy matkach w tej sali na której leżałam.
zanim trafilam do kolna bylam kilka razy na izbie przyjec w lomzy. i nie polecma dr pijagina(nie wiem czy tka pisze sie jego nazwisko) byl niedelikatny przy badaniu, niesympatyczny i mnie zbagatelizowal.

bym chciała pojechac na mazury na weekend pod namiot lub domek z wieksza ekipa macie moze jakies miejsca do polecenia nad jeziorami?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org