Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W PO są wściekli: Po co Tusk junior tyle paple? |
rozpal dobrze laskę to ci żaden żel ani ślina nie będzie potrzebna :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W PO są wściekli: Po co Tusk junior tyle paple? |
Witam, czy jest w Łomży lub okolicy lekarz refleksolog? może ktoś się orientuje?? Dziękuję
|
|
jasne ze można ale będziesz płacić jak za miesiąc mieszkania :/ sama studiuję w białym i wiem jaki jest kłopot z wynajęciem mieszkania na sam weekend chyba ze dogadasz sie z kims z dziennych kto wynajmuje na cały miesiąc i będziesz podnajmować pokój w zależności czy masz 3 dni zjazdów czy 2 przedział cenowy wynosi około 60 zł za weekend jeszcze zalezy gdzie jest to mieszkanie karturo
|
|
Szukam osoby, która zna sie na naprawie lampy UV. Zepsul mi sie wlacznik i w tym tkwi problem, bo wyraznie czuc, ze nic nie przeskakuje przy wlaczaniu. Odwiedzilam juz chyba wszystkie serwisy ale na widok lampy wszyscy mowili,ze sie na tym nie znaja...troche dziwne,bo wydaje mi sie, ze to rzadna filozofia dla elektryka...
|
|
Lampy UV naprawiaja w szpitalu tel.wew. 260
|
|
P. Głębisckiego nie znam, ale P. Skrętka mogę polecić z czystym sumieniem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sama mozesz se przekreslic tylko na pierwszej stronie, moja zona ma tak juz ladnych kilka lat........
|
|
Specjalnie dla wszystkich głupich blondynek wycinek z wikipedi: "Shisha polski odpowiednik...Palenie sziszy może być bardziej szkodliwe dla zdrowia niż palenie papierosów.W związku z tym palacze sziszy są narażeni w dłuższym okresie na większą ilość dymu w porównaniu do palaczy papierosów, u których objętość wdychana wynosi 0,5-0,6 litra na papierosa.Pozorną sprzeczność tych wyliczeń tłumaczy fakt, że paląc sziszę wciąga się DO PŁUC głównie parę, z niewielką domieszką dymu tytoniowego. Chociaż woda chłonie pewną ilość nikotyny z dymu tytoniowego, palacz może być narażony na wystarczającą ilość nikotyny, która spowoduje uzależnienie" A teraz spier...j bo nie mam na ciebie czasu...i skończ z paleniem dopalaczy bo te gówno już dawno wyżarło ci mózg!
|
|
moja ciaze poczatkowo prowadzila pani dr.Malinowska i byłam bardzo niezadowolona zadko mnie badała a co gorsze przepisała mi tabletki podtrzymujace ciaze ktorych tak naprawde nie musialam przyjmowac w pore zmieniłam lekarza na dr.Zarembe i byłam bardzo zadowolona usg w gabinecie odrazu zlecil niezbedne badania i załozył karte ciązy ktorej niestety nie miałam u dr.Malinowskiej ale to jest tylko moje zdanie.
|
|
ksiazeczke zrobia ci od reki w Hotelu koło szpitala na 1 pietrze jest oddzial NFZ i tam jest taki pokoj co je robia ale nie musisz jej wymieniac chyba ze ci sie juz skonczyła,wystraczy przekreslic i napisac wlasciwe nazwisko czy adres
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |