czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przesłanie -cały tekst bo juz TVN wybiorczo przytacza, mąci

Witam. Mam pytanie czy ktos wogole wybiera sie na ten kierunek do WSA. Jestem ciekaw bo koncze teraz zarzadzanie i marketing i niewiem czy to bedzie dobry pomysl isc na magisterke na ten kierunek> ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przesłanie -cały tekst bo juz TVN wybiorczo przytacza, mąci

co myslicie o jasiu smietanie ? moim zdaniem to czubek. walcie o nim jak najgorzej

spoko.hehe. Widze ze te temty są dla was krepujące. A ja tylko chce się dowiedzieć w którym miejscu na na ul. Któtkej jest ten sex shop.

juz byly podobne tematy. mata wy problema

Takos

A co do zabranego dowodu rejestracyjnego to łyse opony tu nie miał nic do rzeczy bo i tak i tak by nie wyhmował. No i dowód zabrano wczoraj przed godziną 18, czyli ma ustawowy jeden dzień na likwidację usterek w motorze. Więc tu nie ma co mieć pretensji do chłopaka tylko do pijaka że jeździ pod wpływem alkoholu, nie przeprowadza roweru przez przejście, nie zatrzymuje się przed przejściem i nie zachowuje ostrożności przed "wjazdem" na przejście dla pieszych. Więc cała wina leży po stronie rowerzysty !

mi własnie inna powiedziała ze na 99,9% jestem w ciąży a jak poszłam do milanowskiej (po około tygodniu gdyż tyle czekałam na wizytę) to juz przy wstępnej rozmowie stwierdziła ze raczej w ciazy nie jestem a badanie tylko to potwierdziło
a na koniec jeszcze zapytała się czy to dobrze czy zle ze jednak nie jestem
ale miała mine jak jej powiedziałam ze juz sie oswoiłam z myślała ze jestem

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org