środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOLEJNA GAFA- Prezydenta RP

a mnie najbardziej wkurza jak co sobote o godzinie 8-9 rano do drzwi puka mi jakies facet i tak do wszystkich drzwi na klatce

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOLEJNA GAFA- Prezydenta RP

a niech stoi, nie podoba się, to nie dawaj

gay się odezwali :):)
szachmat pisze się gay
patrzę bamato bronisz swoich

JP a czemu masz nick JP- Jezus Panem ?

ps. jaś w kiblu

jako osoba uczaca angielskiego i nie pracujaca w prywatnej szkole jezykowej rowniez polecam alma mater. wyzszy poziom niz w british school- ci co przechodzili z britisha do alma mater po testach sprawdzajacych umiejetnosci ladowali poziom nizej niz byli w britishu. poza tym lektorzy w alma mater zatrudnieni sa tam na wylacznosc, czyli nioe moga nigdzie dorabiac ani pracowacpoza ta szkola. musza przychodzic ko 12 albo 13 (nie pamietam juz dokladnie) by przygotowac sie do zajec. lektorzy z britisha przybiegaja tam po zajeciach w innej szkole.

Starzy projektanci znają pracowników urzędów i potrafią przyspieszyć projekt i pomóc gdy coś idzie nie tak. My trochę narozrabialiśmy przy wykończeniu, wyszło trochę inaczej niż w projekcie <oczywiście siła wyższa> i Pan Okurowski w tydzień wszystko załatwił. Wdzięczna jestem temu Panu i będę go polecać. Prowadził nas za rękę jak pięcioletnie dzieci

zalezy kto co pali xD ja preferuje cos w bibulce bongosow nie trzymam ze wzgledow bezpieczenstwa a smak i zapach tlyko jeden naturalny :D

prawda chce palic se legalnei a nie sie kitrac w bramie...

mistrz na twoj temat i z toba nie ma co dyskutowac-spojrz sobie na moje posty-mam na imie marta madralo.
a znizajac sie do twojego poziomu-ty wiesz doskonale jak sie powinno o tobie mowic -ty jestes gay a nie gej!!!!

Basket23 dokładnie, miałam ten sam problem chodziłam do Britisha na upper-intermediate, a poszłam do Alma Mater, bo dziewczyna mojego brata mówiła, że tam lepiej, że ona już FCE zrobiła i poszłam, po teście wyglądowałam na intemediate, czyli coś nie tak było ze mną albo moją edukacją... Pozatym nauczyciele w Britishu, ech to jedna moja Pani z LO, szkoda słów jak nas uczyła :P A w Alma Mater muszą już byc w godz. 11-13 w szkole...

Skończyła Ci się ważność konta na połączenia odbierane. Widocznie przez ostatni rok nie ładowałeś konta ;] Tego nr już nie odzyskasz. Kup sobie nowy starter i po sprawie.

nie znacie ludzi tylko oceniacie ich po nagłówkach gazet i nagonce medialnej. W dupie byliście i gówno widzieliście tyle wam powiem. Chyba nie wiesz co to jest patologia barania łąko.

oj jak bardzo masz wyszukane grypsy...Babcia Tobie podpowiada??

Czy ty wiesz co to gryps , czy wyczytałeś w książce z serii "TYGRYSEK". Widzę że niczego cię nie nauczyli na ławce pod blokiem. A teraz masz 10 min na wbiegnięcie na 4 piętro do sąsiada aby odpisać na post. C.D.N

P.S.
Ale widzę że zaciekawił cię mój post . Odpisałeś HEHHHEHHE Matoł.

Ało bulgog sie znalazł

M@ster ktoś nabija sobie punkty w grze online lub jak się zarejstrujesz tam, myśli, że podasz go jako polecającego i dostanie jakieś tam punkty.

Gilbert K. Chesterton

aha, he eh te dzieci...

Musicie zauważyć jedną bardzo ważną, zasadniczą różnicę. Geje, a homoseksualiści to w ogóle co innego. Homoseksualiści istnieli od zawsze, ale się nie ujawniali, żyli sobie w spokoju, nikomu się nie narzucając i na pewno jest teraz takich sporo (według szacunków około 3% społeczeństwa). Często nawet nie miał/miałabyś pojęcia, że ktoś jest homoseksualistą. Natomiast geje domagają się legalizacji małżeństw, adopcji dzieci i innych wypaczeń, przyczyniając się do całkowitego upadku moralnego, a także niszczenia tradycji i obyczajów w społeczeństwie. Mają zdecydowane, lewackie poglądy
- wyglądają wiadomo jak. O gejach w Łomży nie wiem, ale uważam, że na tak duże miasto, na pewno są jacyś homoseksualiści.

Gilbert K. Chesterton

Barbi małe sprostowanie, dymem z sziszy się zaciąga, inaczej go nie wciągniesz, dymu się po prostu nie trzyma w płucach, jak na przykład przy jaraniu :) A zdziwiłabyś się, że ludzie w Polsce też potrafią palić szisze, słyszałem opinie od znajomego araba, że mało jest takich ludzi, ale są.

zapewne w kauflandzie i jak się umówisz wcześniej na jakąś godzinę to fryzjer się zjawi w zakładzie.

dzięki ehh Na pewno skorzystam z Twojej rady... :D

Ja też do czasu do czasu rzucę mu jakiś grosz i nie bardzo interesuje mnie jak on to spożytkuje, ja mam czyste sumienie. Pozatym co do picia nie on jeden popija piwko wystarczy iśc do Kauflandu i rozejrzeć sie po wózkach ludzi stojących w kolejce do kasy w każdym jest co najmniej jedna pusza.

ehhehehe nie dość że głupi to jeszcze tresowany . 1,2,3 start biegnij forest biegnij do sąsiada odpisać . Pjotr ty głupku

a co sądzicie o przygotowaniu do matury w educo??

hehe po Twojej pisowni widać,że inteligencją nie grzeszysz ;-)) więc nie kupuj takiego psa człowieku bo takiego psa trzeba umieć ułożyć. To nie jest zabawka.

to mu pojechał he

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

ale masz fajną zabawę, nieprawdaż? Normalnie jesteś monotematyczny i tylko tyle potrafisz - niszczyć posty i używać głupich odzywek :) No przepraszam, jesteś cały czas na kompie to pewnie jeszcze świrujesz z panienkami z redtube :) Normalni ludzie coś robią w czasie dnia, a nie tylko takie zabawy :)

Gilbert K. Chesterton

Eeee no chyba w British nie jest tak źle, skoro córuś moja zadręcza mnie pytaniami, kiedy wreszcie pójdzie do tej angielskiej szkoły :). A że nauczyciele biegają? To chyba dobrze o nich świadczy, skoro są rozchwytywani :).
Wiem, że kładą nacisk na komunikację, co jest niezbędne w kontaktach międzyludzkich, sama bowiem miałam kłopot z przełamaniem tzw. bariery językowej. No i uczą dzieciaki poprzez zabawę, co powoduje, że dziecko chce tam chodzić.
Doświadczenia w kursach dla dorosłych nie mam, ale będę miała, bo i ja postanowiłam się wyedukować na stare lata :D. Zobaczę jak jest i Wam zrelacjonuję po miesiącu - dwóch.
Aha, przypomniało mi się, że teraz podręczniki mają za free.

a po *** ci taki pies???tylko nie mów że tylko dlatego że jest ładny hehehe

jaś w robocie :)

podbijam pytaniem o dzisiejszy wynik, bo na forum ŁKS cisza...

ŁKS wygrał 3:0. W drugiej połowie mieliśmy 2,3 "setki".

z tego co pamietam musisz miec 200tys euro kapitału żeby otworzyć taki punkt + pare tys zl miesiecznie od maszyny jak to ma byc wszystko legalnie

mu chodzilo o to czy jak to zrobil z siostro to dziecko morze miec downa. stond te obawy

Gilbert K. Chesterton

Kup Steam'a

Lista serwerów :-)
http://www.game-monitor.com/search.php?vars=sv_password=0&game=cstrike2&location=PL

Gilbert K. Chesterton

na długij jest bar to znaczy kebab na pocztarskiej idadz debtakiem w gore po lewej stronie swietne mieso i dobre zapiekaniki no i piwko tanio

***** sie **** *****, ** **** **** a potem kup se mlotek i ****** sie w leb.

Tez mnie to wlasnie zastanowilo, od kiedy to po marketingu przyjmuja na budownictwo?

Zbulwersował się Jaś .. darmozjady jedne no ..

w każdej aptece :)

Takos

To ten chinczyk kolo Katedry jeszcze istnieje???
Spalil sie chyba z 5 razy !?!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org