Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pokaż wątek na forum | zaloguj się « poprzedni | następny » |
noooo brawo chłopaki w koncu cos bedze sie działo ciekawego :))) bedą 3 tory tak ?? 1 zapewne na posudzkiego a gdzie dwa pozostałe ?? ciekawe czy nie zgubie zawieszenia a nawet jesli to trudno :))) napewno bedzie ostara jazda i super impreza !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pokaż wątek na forum | zaloguj się « poprzedni | następny » |
Brawo Yomada, popieram w pełni... i w nowiu też...;) A tak na marginesie... Wiadomo, co dzieje się z mężczyzną który zainteresował się szczególnie jakąś kobietą... Krew wtedy płynie wiadomo gdzie, a odpływa z mózgu i nóg... Czyli nie można ani myśleć ani uciekać... ;P Pozdrawiam
|
|
Od kiedy to w kruchcie kolorowo? Daltonistą Tyś czy bigotem? Fakt, że do słuchania Rydzyka (dobrze skojarzyłeś tę "mocherowatość"!) - nikt nie zmusza, a do udziału w Woodstoku Cię zmuszają? Też chyba nie, więc co? moralnośc Kalego? Dla mnie Szef Berectwa Mocherowego nie jest "dwuznaczny moralnie", ale jest absolutnie jednoznaczny - jak ta jego "zbiórka" na ratowanie stoczni. W TVP mam też programy kościelne za które nie płaci Kościół, za które ja płacę - choć ich nie chcę. To też jednoznaczność moralna! Na koniec: dziwne, że gardzisz ",,miłością, seksem i rock'n'roolem?"... Tyś starzec stetryczały, czy młodyś, ale masz jakieś usterki....a może Ty naprawdę Tartuffe jesteś?:-) Temid
|
|
Dzis sprobuje podac wszystkie dokladne informacje :D pozdrawiam wszystkich
|
|
Jak sie jedzie po ulicy to samochody tak "przyciskaja" do kraweznikow ze mozna sobie felgi powykrecac. a tak w nawiasie to probowaliscie juz moze wyscigu na legionow po chodniku naturlich :D START:krzyżowki kolo dworca META krzyzowki kolo "blaszaka" po przeciwnym chodniku niz STATOIL niezla nawierzchnia rowny teren miodzio:D Są chetni na start??:d
|
|
To że do II lo jest trudniej się dostać wcale nie znaczy o poziomie tej szkoły. Nie mam ochoty i czasu wymieniać dlaczego . Ale o poziomie szkoły świadczą właśnie takie rankingi jak "Perspektywy" i "Rzeczypospolitej".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |