Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kruk najbardziej pijana posłanka |
Ale nawet po skończonych innych studiach licencjackich mozna zrobić studia uzupełniające i potem podyplomówkę, a co do nauczycielek mojego dziecka to jestem pewna, że są kompetentne i mają odpowiednie wykształcenie. Poza tym ilość rodziców, która posyła swoje dzieci właśnie do tego przedszkola o czymś świadczy! Nie sądzisz chyba, że im wszystkim obojętny jest los ich dzieci! Wydaje mi się, że na pieńku miałeś z którąś z pań, że tak je obsmarowujesz. Może skrytykowały Twoje metody wychowawcze, albo zachowanie twojego dziecka...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kruk najbardziej pijana posłanka |
http://tnij.org/najpiekniejszemodelki Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
nie klikać w tego linka wyżej !!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Szukam mieszkania do wynajecia w Warszawie, cena do 1600 zl
|
|
gumtree.pl
|
|
Jak już chcesz używać takich tekstów na forum to proszę . To ciebie kondonie powinno sie wywalić z tego forum za powyższe posty. Frajer to cię zrobił i ciągnij się z tym sprzętem na złom a nie do serwisu.
|
|
A i jeszcze jedno jestem na II roku pedagogiki, bo I rok to pedagogika ogolna i teraz jestem w trakcie wybierania specjalności. A żeby wiedziec co chcemy wybrac zorganizowano nam praktyki (kazdy dzien w innej placowce), a były to: przedszkola, klasy I-III, klasy integracyjne, domy dziecka, zaklady karne i poradnie uzaleznien oraz domy pomocy spolecznej, a takze policja. I szczerze najciezej jest wlasnie pracowac z maluchami w przedszkolach i dziecmi w domach dzieckach, ale dzieki temu wiem, ze na pania przedszkolanke sie nie nadaje i wybiore co innego. A skoro tak latwo jest krytykowac to sam sie postaw w ta role za max 1200 zl, a ciekawi mnie jedna jeszcze rzecz jakie Ty masz Maniuszku wyksztalcenie i czy tez znakomicie spisujesz sie w swoim zawodzie, o ile w nim pracujesz, bo wiesz latwo jest krytykowac, ale gorzej ja zniesc!!
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090903/REG20/993633997
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |