wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kruk najbardziej pijana posłanka

Ale nawet po skończonych innych studiach licencjackich mozna zrobić studia uzupełniające i potem podyplomówkę, a co do nauczycielek mojego dziecka to jestem pewna, że są kompetentne i mają odpowiednie wykształcenie. Poza tym ilość rodziców, która posyła swoje dzieci właśnie do tego przedszkola o czymś świadczy! Nie sądzisz chyba, że im wszystkim obojętny jest los ich dzieci!
Wydaje mi się, że na pieńku miałeś z którąś z pań, że tak je obsmarowujesz. Może skrytykowały Twoje metody wychowawcze, albo zachowanie twojego dziecka...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kruk najbardziej pijana posłanka

http://tnij.org/najpiekniejszemodelki

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

nie klikać w tego linka wyżej !!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Szukam mieszkania do wynajecia w Warszawie, cena do 1600 zl

gumtree.pl

Jak już chcesz używać takich tekstów na forum to proszę . To ciebie kondonie powinno sie wywalić z tego forum za powyższe posty. Frajer to cię zrobił i ciągnij się z tym sprzętem na złom a nie do serwisu.

A i jeszcze jedno jestem na II roku pedagogiki, bo I rok to pedagogika ogolna i teraz jestem w trakcie wybierania specjalności.
A żeby wiedziec co chcemy wybrac zorganizowano nam praktyki (kazdy dzien w innej placowce), a były to: przedszkola, klasy I-III, klasy integracyjne, domy dziecka, zaklady karne i poradnie uzaleznien oraz domy pomocy spolecznej, a takze policja.
I szczerze najciezej jest wlasnie pracowac z maluchami w przedszkolach i dziecmi w domach dzieckach, ale dzieki temu wiem, ze na pania przedszkolanke sie nie nadaje i wybiore co innego.
A skoro tak latwo jest krytykowac to sam sie postaw w ta role za max 1200 zl, a ciekawi mnie jedna jeszcze rzecz jakie Ty masz Maniuszku wyksztalcenie i czy tez znakomicie spisujesz sie w swoim zawodzie, o ile w nim pracujesz, bo wiesz latwo jest krytykowac, ale gorzej ja zniesc!!

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090903/REG20/993633997

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org