Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Syn Tuska sam zaproponował swoje usługi szefowi Amber Gold |
Witam :) Mam pytanie: ktoś się wybiera do szkoły językowej Alma Mater?? Bo jak się we dwoje idzie to dostaje się 300 zł rabatu... Chętny ktoś jest??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Syn Tuska sam zaproponował swoje usługi szefowi Amber Gold |
Kola, wierzę, bo chodziłam na przygotowanie do matury z koleżanką i naprawdę płaciłyśmy 800 zł, a nie 1200 zł, wiec... I xerówki, cwiczenia za free miałam i w ogóle :) Poprostu chcę dalej kontynowuac naukę!!
|
|
Agnieszka spiewa od dobrych kilku jak nie kilkunastu lat w Krzyzu i na prawde warto ja do tego zaangazowac
|
|
Czy Ty Maniuszek masz dziecko w Małym Artyście skoro jesteś tak dokładnie poinformowany o wykształceniu pań nauczycielek??
|
|
pale pale pale pale pale nie przestaje.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Witam serdecznie! Zwracam się z prośbą o udzielenie mi podpowiedzi bądź pewnych informacji o hotelach w pobliżu Łomży, które posiadają uprawnienia dla praktyk uczniowskich. Niestety "BARANOWSKI" nie podpisze nowych umów i pilnie poszukuję dla Córki miejsca. Może ktoś wie coś o "FADOMIE" albo "ZACISZU" w Piątnicy? Trudno umówić się na spotkanie z Prezesami ów lokali. "POLONEZ", "LABIRYNT" odpadają już i "RETRO" :((. Za wszelką pomoc: DZIĘKUJĘ i pozdrowionka! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Do Rysia nie dzwoń, ponieważ właścicielka, pani Gosk, jest bardzo niesłowną osobą.
|
|
Moje dziecko chodzi do Małego Artysty i obie jego Panie mają odpowiednie wykształcenie. A słabsze mebelki Maniuszku nie gwarantują jeszcze, że wszystkie panie w przedszkolach publicznych mają ukończone studia z wychowania przedszkolnego, bo z tego co wiem również kończą uprawniające do pracy w przedszkolu podyplomówki.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Uważajcie Łomżynianie bo niedługo Wam bloki zaorają pod nowe biedronki. Ciekawe ile jeszcze ich będzie, 10, 20 ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Autor: j@c3k (---.elomza.pl) Data: 02-09-09 20:45 Moja żona zebrała pranie dzisiaj wieczorem po pracy no i niestety zapach gó...na został w materiale. --- Jednym zdaniem - prawdziwie aromatyczne łomżyńskie ciuszki będziesz teraz nosił :) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
http://tnij.org/shaft Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Witam. Poszukuję osób z którymi dogadałbym się w sprawie zameldowania na pobyt czasowy na terenie gminy Łomża. Sprawę traktuję jako pilną, wszystko inne kwestia dogadania.
|
|
zadzwon do mnie pomoge ci 511740458 Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
http://tnij.org/shaft "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Maniuszku! Wkurza mnie Twoja pewnosć siebie co do wykształcenia tych pań. Czyzbys widział ich teczki osobowe?!! A co do podyplomówek to się mylisz, ale to już wyjaśniła Ci Angel. Moim zdaniem w kazdym przedszkolu mogą pracować nauczycielki mniej lub bardziej kompetentne, bez względu czy jest to przedszkole publiczne czy niepubliczne.
|
|
centrum budowlane przy al.Legionow jest czynne jutro od 8
|
|
wielkie dzięki za pomoc
|