Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coraz więcej w Polsce jest poronionych projektów ekipy rządzącej... |
to jest jedno z najtańszych CB na rynku, czego wy sią spodziewadzie za niecałe 200 pln
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coraz więcej w Polsce jest poronionych projektów ekipy rządzącej... |
Witam, zgadzam się, Pani Agnieszka Ż. jest bezkonkurencyjna! Ma piękny głos i jest przemiłą osobą. Polecam wszystkim. Jak ją usłyszałam pierwszy raz zakręciły mi sie łezki ze wzruszenia...
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
lepiej dżejpa skopocić a nie sie jakimis fajami truć....
|
|
Tak naprawde to wystarczy miec przygotowanie pedagogiczne z edukacja przedszkolna lub wczesnoszkolna i odbyty staz i mozna pracowac w przedszkolu, czyli licencjat np. z resocjalizacji i podyplomowka z przygotowania pedagogicznego juz cie do tego uprawniaja. Pomoce pan wychowaczyn to zazwyczaj osoby, w trakcie studiow lub wlasnie po innych kierunkach. A co do pracy tych Pan, to trzeba robic z powolania i z sercem, bo niestety dzieci w wieku 3-5 lat potrafia ostro dac w kosc, a w grupie jest ich przeciez okolo 30stki, ale niestety coraz czesciej spotykamy tam mlode osoby ledwo po studiach, gdzie niestety teoria niezastapi praktyki. Dlatego najlepszy sposob to podpytac rodzicow innych przedszkolakow... Z tego co pamiętam przedszkole nr 4 to przedszkole integracyjne i tam pracuja ludzie z wyksztalceniem i doswiaczeniem.
|
|
zaara nie przesadzaj może 600 zł +obiadek i umowa o prace???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |