środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coraz więcej w Polsce jest poronionych projektów ekipy rządzącej...

to jest jedno z najtańszych CB na rynku, czego wy sią spodziewadzie za niecałe 200 pln

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coraz więcej w Polsce jest poronionych projektów ekipy rządzącej...

Witam, zgadzam się, Pani Agnieszka Ż. jest bezkonkurencyjna! Ma piękny głos i jest przemiłą osobą. Polecam wszystkim. Jak ją usłyszałam pierwszy raz zakręciły mi sie łezki ze wzruszenia...

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

lepiej dżejpa skopocić a nie sie jakimis fajami truć....

Tak naprawde to wystarczy miec przygotowanie pedagogiczne z edukacja przedszkolna lub wczesnoszkolna i odbyty staz i mozna pracowac w przedszkolu, czyli licencjat np. z resocjalizacji i podyplomowka z przygotowania pedagogicznego juz cie do tego uprawniaja.
Pomoce pan wychowaczyn to zazwyczaj osoby, w trakcie studiow lub wlasnie po innych kierunkach.

A co do pracy tych Pan, to trzeba robic z powolania i z sercem, bo niestety dzieci w wieku 3-5 lat potrafia ostro dac w kosc, a w grupie jest ich przeciez okolo 30stki, ale niestety coraz czesciej spotykamy tam mlode osoby ledwo po studiach, gdzie niestety teoria niezastapi praktyki.

Dlatego najlepszy sposob to podpytac rodzicow innych przedszkolakow...

Z tego co pamiętam przedszkole nr 4 to przedszkole integracyjne i tam pracuja ludzie z wyksztalceniem i doswiaczeniem.

zaara nie przesadzaj może 600 zł +obiadek i umowa o prace???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org