Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego już za dużo |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego już za dużo |
ja również. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
ja tez ;)
|
|
Właśnie otrzymałam sygnał od satelity szpiegowskiego wprost z USA, że ktoś mię tutaj sympatycznie wspomina....:) Żyje się jeszcze, Mikan, włos trochu siwizna przyprószyła, ale serducho wciąż pika... A wracając do pytania Założyciela Tematu sprzed czterech! z hakiem lat (łoooo Jezu!), to najlepsze jedzonko podają, mówiąc nieskromnie, u Ryski - chlebki ze smalcem pieczone obustronnie na patelni, po czym potarte czosnkiem, mniam! - ale trza się w końcu zdecydować i odwiedzić ponownie stare kąty, a nie mówić, że daleko! :D A może by tak założyć temat - listę obecności starych bywalców? Jeśli nikt się nie zgłosi tzn, że kuracje odwykowe się powiodły, a szkoda. Pozdrówka! MR Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Autor: jankes Czyli uwazasz ze to musi byc haszysz palony? ciekawa dedukcja. tylk0o nie wiem skond do glowy przyszlo. jakie smaki polecacie? od siebie powiem ze jablka, wisnie, kokos Takos
|
|
poniewasz działa jakis program ktory wyłapuje takie rzeczy polityczne/religijne zostaja? przejrzyj temat dotyczący czeczenów Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Witam potrzebuje pomocy! Będę świadkową i chciałabym zrobić młodej parze niespodziankę podczas ślubu i wynająć kogoś do oprawy wokalnej w kościele. Słyszałam, że w parafii Krzyża Św. śpiewa jakaś dziewczyna, podobno córka organisty, a jej Ave Maria przyprawia o ciarki. Czy ktoś był na ślubie gdzie ona śpiewała? Proszę o inne opinie, aby moc sie zdecydowac.
|
|
Ręka do góry jestem winien:) Oczywiście chodzi ci o szysze? bo o cóż innego:) Podobno palenie ma jakieś właściwości lecznicze.Polecam miętę, wiśnię,czekoladę,banan no i żurawinę pycha:)
|
|
Witam Moim zdaniem najlepsza osobą do oprawy wokalnej będzie Agnieszka która śpiewa w parafii Krzyża Św. Robię zdjęcia na weselach i nie raz słyszałam różne wykonania ale powiem szczerze do tej pory Agnieszka była bezkonkurencyjna. Polecam serdecznie, na pewno młoda para będzie miała niespodziankę
|
|
Miałem tam dziecko, ale niedługo. Na szczęście w 14 w połowie roku znalazło się miejsce. Część pań w Małym Artyście ma tylko licencjaty (z różnych kierunków, najczęściej niepedagicznych, a nawet nienauczycielskich). Podyplomówkę można zrobić jak ma się magistra i to kierunku zbliżonego, więc pani po ekonomii nie zrobi przedszkolnej :) Jeśli chodzi o pomoc nie ma obowiązku, aby miała nawet maturę, więc resztę można samemu sobie dopowiedzieć. Takos
|
|
Koledzy a jak myslicie jak antene mi dostroją to szumy nieco sie uciszą a na zasiegu sie nie straci za dużo??
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=1284 Takos
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=1284 Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
te male batoniki podrobki Bounty, Snickers'a itd ;P drinki za 2, 99 chyba ;P serki biale na dole i np brzoskiwione czy wisniowe na gorze... buleczki sniadaniowe mmmm mussli z chrunch'em ;P itd itp ;P
|
|
http://tnij.org/shaft „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Renault Trafic 2
|
|
żal.pl, włączyć te wiochy do Łomży i wprowadźmy swoje zasady !!! Takos
|