środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
to może tylko stanowić

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: to może tylko stanowić

najlepsza pizza w łomży :)

Przejeżdżałem obok tego wypadku...
Wyglądało nieciekawie.. Nie pisze o uszkodzeniach samochodu czy motocykla... Ale 2 karetki...
Wiecie co z motocyklistą ?? Nie wyglądało to dobrze

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

podobny do pekińczyka ale to kundelek (ładniejszy).
Jeśli ktoś go widział proszę o informację

Problem typowy dla calego swiata. W USA rozrastajace sie osiedla rowniez granicza z farmami i strasznie kreci im nosami ze cos "smierdzi".
Pachnie jak pachnie. Taka kolej rolnictwa a "panskim" noskom jak wadzi to droga otwarta do wiekszego miasta! Hahahaha... pewnie wolelibyscie troche kurzu z nawozow sztucznych, nie?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jankes popieram. Jeśli komuś to przeszkadza to przeszkadza to po co tu zamieszkaliście? Gospodarstwa w Łomży są już od ponad 30 lat więc każdy inteligentny człowiek wprowadzając się do Łomży domyślał się, że kwiatami pachniec nie będzie. Poza tym tak jest w większości miast.
A jak komuś nie pasuje, to centrum Warszawy stoi otworem. Na pewno smród spalin, potu i brudu niektórym sie bardziej spodoba.
A jeśli nie chcecie, żeby rolnictwo istniało proponuję przestac jeśc produkty spożywcze, wtedy nie będzie na nie zapotrzebowania i rolnik nie będzie miał nic do roboty.
Mi ten zapach nie przeszkadza, bo wiem z czym jest związany. A jadąc np. autobusem wdycham piękne zapachy, bo ludziom z lenistwa nie chce się myc lub smierdzą papierosami.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

może ktoś się orientuje czemu od dwóch dni tak śmierdzi w Łomży - szczególnie na osiedlu Jantar

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org