czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nadchodzi koniecJ.K.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nadchodzi koniecJ.K.

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Ja to piszę o nowej stokrotce w witpolu >ja tam kiedyś pracowałam w witpolu jeszcze na początku i dlatego pytam jak wam podoba się zmiana a nie ciskam ale pewne sprawy to ręce mi opadają co klienci wyprawiają wiem bo robię tam często zakupy...<>

Nie mam pojęcia ja na twoim miejscu poszukała bym przez google i najlepiej to Białystok badz Warszawa bo w Łomży to napewno nie znajdziesz dobrego specjalisty.

Takos

ostro: oj wiem wiem tylko nie wiem co z tym zrobić ;p bo już mi pomysłów i cierpliwości brak do tego ...

jasiu_smietana: to co myślisz, że lepiej męski ? ale tego też wcale nie jest mało ...

Nadarzyn- z tamtad biara niektorzy, hurtownie pod warszawa

mandrzejczuk: dzięki wielkie na pewno sprawdzę co oferują:)

Policja ma bata na chuliganów. Nazywa się Tajfun.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090902/REG00/725095615

Co sądzicie o takich metodach walki z chuligaństwem ? Nie sądzicie, ze są przestarzałe?

u nas nie ma sklepu z odzieżą z recyclingu. ciekawe czy by się przyjął

dziekuje za rady cos innego polecacie?

Czy ktoś mógłby polecic okulistę który robi badania wzroku do soczewek i w którym optyku ww soczewki dostane

Ale tak na marginesie, to uważam to też trochę za przestarzałe, wg mnie powinny być monitoringi i ogromne kary pieniężne za nawet najmniejszy wybryk na stadionach.

sa takie jak przykladowe testy na ktorych kazdy sie uczy :| cwicz je, a nie bedzie trudno

Ojej.

Tak to jest jak ktoś ma chajs a nie ma głowy :)

Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania znajdziesz w magicznym miejscu jakim jest:

"gógl"

więc nie trać ani chwili i życzę powodzenia :)

a ile sie czeka ? i czy jest jakas strona w necie gdzie mozna sie po uczyc?

Znacie może dobrego lekarza ??

czy to jest dział ogłoszeń, czy forum?

dr Zaremba

dr B. Pękała

Dr.Skrętek chodzę do niego cały czas i jestem zadowolona:)

Ale ten temat chyba już kiedyś był, wystarczy tylko poszukać.

pozdrawiam

polecam Piskorska

Albo świeżyzna w http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=19722
...parlamentarzysta dziękowała...

Dzwoniłem dzisiaj do działu kadr w Białymstoku... no i usłyszałem że do końca roku w Podlaskim nie będzie przyjęć ewentualnie kilka osób 2 - 3 ;/ ... najgorsze jest to że wszystko ważne jest tylko rok... i nie chodzi tu tylko o MS(miałem go w maju) itp ale o sam fakt składania papierów... podanie do policji też traci ważność po roku więc jak w lutym składałem to w lutym zaczynamy zabawę od nowa :/ jednym słowem nieciekawie się dzieje ;/

najpierw zajrzyj na strone ambasady. przeczytaj wszystkie informacje. potem dzwonisz do ambasady. umawiasz sie na rozmowe z konsulem (powiedz ze z cala rodzina chcesz jechac). robicie zdjecia (mozna je zrobic u fotografa na przeciwko ambasady), przygotowujecie wszystkie dokumenty itd. jedziecie do ambasady. tam stoicie w kolejce i czekacie na swoj numerek itd. na rozmowie konsul moze zapytac o co chce zwiazane z wyjazdem. najczestsze pytania: do kogo? na ile czasu? w jakim celu? czym sie zajmujesz w polsce? czym zajmuje sie zona? jakie macie dochody? czy macie rodzine w usa itd. zaproszenie nie jest konieczne. bardzo czesto o nie nie pytaja. dobrze miec ustalony termin wyjazdu i powrotu. jesli nie jedziesz do nikogo konkretnego kto zobowiazuje sie utrzymywac Ciebie i rodzine podczas pobytu to moga was poprosic o udowodnienie ze bedziecie w stanie sie utrzymac sami bez koniecznosci podjecia nielegalnej pracy. moze to byc wyciag z banku (najlepiej ostatnich kilka miesiecy, aby udowodnic ze kwota nie zostala przelana na konto specjalnie w tym celu, a nastepnie bedzie musiala byc zwrocona wlascicielowi). jak bedziesz rozmawial przez telefon z ambasada to powiedza Ci jakie dokumenty beda wam potrzebne na rozmowe z konsulem. po rozmowie konsul powie Ci czy dostaliscie wize czy nie. jesli tak, to zostawiacie swoje paszporty i w3racacie do domu i czekacie az dhl wam je przywiezie. jak nie to zabieracie paszporty, wracacie do domu i rozmyslacie gdzie indziej moglibyscie sie wybrac na wakacje:) POWODZENIA

potrzebuje korepetycji z jez niemieckiego pod katem matury, wszystkich którzy posiadaja jakieś kontakty lub sami udzielają korepetycji proszę o pomoc.

Około godziny 12:00 wydarzyła się katastrofa epidemiologiczna w okolicach sklepu Kaufland. Do powietrza dostała się substancja o gów...o podobnym zapachu. Na osiedlach panuje starach i zniesmaczenie. Ludzie chowaja sie do domów i zamykają drzwi na klucze. Niestety tajemnicza substancja wślizguje sie do domów nawet przez dziurki od kluczy. Sytuacja jest tragiczna. Grupa mieszkańców wystąpiła do władz Łomży z prośbą udostepnienia masek przeciwgazowych.

Prosimy nie opuszczać domów ponieważ dłuższe wdychanie nieznajomej substancji może prowadzić do rozległych wymiotów i biegunek i kto wie do czego jeszcze...

Dziękujemy.

jakiś rolnik wylał gnojowice na Zawadach i pokonał całą Łomże, gdzie jest straz miejska

Witam,

idąc dzisiaj chodnikiem przy ulicy Spokojnej zauważyłem poważny problem. Otóż nie da się tamtędy normalnie przejść. Chodnik na odcinku od ulicy Wesołej do Wojska Polskiego nie przypomina chodnika. Jeśli mieszkają tam osoby niepełnosprawne, to ja im bardzo współczuję, bo jeśli osoba zdrowa ma problem z przejściem to co ma powiedzieć ktoś, kto jest np. niewidomy, albo ma problem z poruszaniem się i jeździ na wózku.

Ktoś się powinien tym zainteresować. Może Pan Prezydent Brzeziński powinien się przejść tym chodnikiem?

Jasiu ja juz jestem pare lat po studiach, wiec raczej nie pojde ani na PW ani na PWSIP ;)
Owszem, poziom to jest rezultatem dlugoterminowej pracy, tylko zeby szkola mogla zablysnac na olimpiadach, pracami naukowymi i pracami inzynierskimi, to najpierw musi zdobyc odpowiednich kandydatow i zapewnic im odpowiedni poziom ksztalcenia.
Jesli przyjmuja wszystkich jak leci, a pozniej obnizaja poziom, tak zeby chociaz 95% ukonczylo, to nie beda dobra uczelnia i za 500 lat.

Pomysl tez, kto idzie na PW tylko dla renomy... Zeby tam pojsc to trzeba miec odpowiednie wyniki, na lomzynskie uczelnie praktycznie nie ma wymagan. A wiekszosc tych szukajacych wiedzy wybiera jednak PW z jaiegos powodu...
Zreszta wlasciwszym podejsciem byloby pytanie, czy ten ktory szuka wiedzy nauczy sie na PWSIP tyle samo co na PW? A nie porownywanie takiego, ktoremu sie nie chce, do kogos kto chce. I w tym przypadku, moim zdaniem odpowiedz jest NIE.

Madziuśka, znowu dziś tranu nie połknęłaś !

Treść jest ukryta

ja też chce sie dowiedzieć ile trzeba zapłacić niani. Mieszkam pod Łomżą więc pewnie jeszcze dojazd trzeba doliczyc

nie mieszkam dlugow polsce wiec moge robic bledy, a to nie chodzi o to czy robie bledy czy nie, widze ze moje pytanie, nie podoba sie ludnosci forum, pozdrawiam,m i juz wiem gdzie znajde ta kobiete

to fetor nie smród !!!

smród obornika jest niczym w porównaniu do tego odoru.

Dobrze dawałeś skoro nie zauważyłeś jego braku;)

Bardzo fajny byłby ten szynobus do Białego . Sama chętnie skorzystam .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org