Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Elita Miasta Łomża |
Nie lepiej wsadzić butelkę z podletnkiem? Swoją drogą przecież Pb98 nic nie daje:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Elita Miasta Łomża |
Dobre Piwo dobra reklama !!!
|
|
Bardzo dobrze i bardzo ładnie, tylko mam wrażenie, że na reklamę w TV ogólnopolskiej przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać :)
|
|
A jakie komentarze ludzie zostawili :D atikoo
|
|
Heheh to ja juz nie wiem wkoncu o czym mam pisac czy o sylwku czy o zdjeciach :D PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Weś się odwal pacjęcie ja ci dam ksywe kwozi mazo czy *** go wie a mieszkasz na latarników 2 w czarnobylu !!
|
|
Nie tylko najwiekrzeskupiska polakow. Tam gdzie mieszka Polonia w stanach tam mozna dostac Lomzynskie piwo. Znam wiele osob ktore to dopiero w stanach mialo okazje wypic te piwo i chwala jego smak. Lecz jesli chodzi o ogolnopolska sprzedarz to mysle ze lomzynski browar juz produkuja piwo na maximum swojej wydajnosci(nie jestem pewien, moge sie mylic) A tak pozatym czy nie wiecie czy mozna obejrzec gdzies te reklame w internecie. Na stonie Peepesu albo cos w tym rodzaju. Jesli ktos wie niech poda link z checia bym ja zobaczyl.
|
|
na dluzej nie masz co liczyc. Poczekaj jeszcze ze 2 misiace i bedzie 2 dni..
|
|
Mam pytanko.. bedzie to konkurs na jazde techniczna po placu manewrowym tak :D ?
|
|
Nie wiem, jak jest teraz, ale mysle, ze bez Pani Zosi i Pana Dyrektora Zdanowicza, to juz nie te klimaty...Starsi absolwenci pewnie sie domyslaja, ze wielkich liter uzylam celowo :) Moze ktos pamieta : "Mysmy z Panem Dyrektorem postanowili..." Pozdrawiam
|
|
NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE TO BEDZIE ŻE NIE BENDE TU PISAĆ I NIE BENDE JUZ TU ZAGLADAC ZEGNAM !!
|
|
ja bym sie przejechal na skoki.Ale chyba niema biletow.A na wiosne mam chec sie machnac na jakis mecz reprezentacji.Moze na to sa chetni??
|
|
to bedzie na tym placu wszystko jest zaplanowane i dobrze zorgaizowane beda 3 tory po 2 proby na kazdym wiec do przejechania bedzie 6 prob. a tory nie sa takie latwe :D pozdro
|
|
Algeroth - ja nawet mam gdzieś wszystkie Bajtki :) W pierwszym była recenzja gry Ant Attack :) Pamiętam to do dzisiaj Pozdro.
|
|
Napisano, że logo opracowała firma łomżyńska. Potem skorygowano, że warszawska. Podpisano umowę przed wykonaniem logo. Kupywano "kota w worku". Koszt - to: 11,6 tys. zł. Nieźle, nieźle. Można było to dać jako temat pracy dyplomowej dla naszej uzdolnionej młodzieży z Liceum Plastycznego. Logo byłoby zapewne nie brzydsze, a szkoła miałaby na zakup pomocy szkolnych. Ale cóż: Wa-wa sercu bliższa niż lokalne problemy :((( zorro
|
|
święta racja. w kinie w łomży jest syf, brud i niemiła obsługa. Każdy myśli, ze po co w łomży nowe kino skoro do tego nikt nie chodzi, ale jestem pewnien ze gdyby powstalo kino takie jak chocby w ostrolece, lub przynajmniej jedna sala taka jaka jest w wawie w multikinie, cinema city i imax'ie, to ludzie by łazili tam tak jak to robią ostatnio w stokrotce- niby nie potrzebne nowe supermarkety, a jednak. licze ze w niedlugiej przyszlosci ktos sie nad tym porzadnie zastanowi.
|
|
Przykre konsekwekcje XIII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Prawie 5 tysięcy złotych musi oddać białostocki sztab Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Akademii Medycznej. Na tyle bowiem wyceniła ona remont elewacji, która została zniszczona podczas ostatniego finału tej akcji. Pobrudzone jest ogrodzenie i prawe skrzydło budynku, połamany jest też np. plastikowy daszek. Prace muszą być przeprowadzone pod nadzorem konserwatora zabytków, odpowiednimi farbami i przez odpowiednich fachowców. Jak się dowiedziało Radio Białystok na pewno nie pomoże w tym Fundacja Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, która nie bierze odpowiedzialności za działania poszczególnych sztabów. Szefowa białostockiego sztabu - Izabela Mekrzecka liczy więc na pomoc miasta i sponsorów, bo to nie jedyne zobowiązania finansowe, jakie ma białostocki sztab. 2 tysięce złotych musi jeszcze oddać firmie, która ustawiła scenę, tysiąc pogotowiu za karetkę i tyle samo ochronie. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy gra już od 13 lat. Podczas ostatniego finału pieniądze zbierane były na nowoczesne metody diagnostyki i leczenia w neonatologii i pediatrii. Białostockiemu sztabowi udało się zebrać 108 tysięcy złotych. Pieniądze trafiły już na konto Fundacji Jurka Owsiaka. cytat z Radia Białystokgondoljerzy napisał(a):
|
|
Może krótko z tego co wiem to jest ogłoszony przetrag przez miasto na sprzedarz tej działki.
|
|
Według mnie to zasada jest prosta za każdy dodatkowy egzamin trzeba zapłacić a to przecież dodatkowa kasa i potem pojawia się pięknie odnowiony ośrodek z przpięknym jeszcze logo WORD.
|
|
mateuszak: perdono... - żartowałam chłopczyku ;) Wiem że bez energi nie byłoby świata.. brrrrryy nie umiem tego sobie wyobrazć :) Pozdrawiam PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |