poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Elita Miasta Łomża

Nie lepiej wsadzić butelkę z podletnkiem? Swoją drogą przecież Pb98 nic nie daje:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Elita Miasta Łomża

Dobre Piwo dobra reklama !!!

Bardzo dobrze i bardzo ładnie, tylko mam wrażenie, że na reklamę w TV ogólnopolskiej przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać :)

A jakie komentarze ludzie zostawili :D

atikoo

Heheh to ja juz nie wiem wkoncu o czym mam pisac czy o sylwku czy o zdjeciach :D

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Weś się odwal pacjęcie ja ci dam ksywe kwozi mazo czy *** go wie a mieszkasz na latarników 2 w czarnobylu !!

Nie tylko najwiekrzeskupiska polakow. Tam gdzie mieszka Polonia w stanach tam mozna dostac Lomzynskie piwo. Znam wiele osob ktore to dopiero w stanach mialo okazje wypic te piwo i chwala jego smak.
Lecz jesli chodzi o ogolnopolska sprzedarz to mysle ze lomzynski browar juz produkuja piwo na maximum swojej wydajnosci(nie jestem pewien, moge sie mylic)
A tak pozatym czy nie wiecie czy mozna obejrzec gdzies te reklame w internecie. Na stonie Peepesu albo cos w tym rodzaju. Jesli ktos wie niech poda link z checia bym ja zobaczyl.

na dluzej nie masz co liczyc. Poczekaj jeszcze ze 2 misiace i bedzie 2 dni..

Mam pytanko.. bedzie to konkurs na jazde techniczna po placu manewrowym tak :D ?

Nie wiem, jak jest teraz, ale mysle, ze bez Pani Zosi i Pana Dyrektora Zdanowicza, to juz nie te klimaty...Starsi absolwenci pewnie sie domyslaja, ze wielkich liter uzylam celowo :)
Moze ktos pamieta : "Mysmy z Panem Dyrektorem postanowili..."

Pozdrawiam

NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE TO BEDZIE ŻE NIE BENDE TU PISAĆ I NIE BENDE JUZ TU ZAGLADAC ZEGNAM !!

ja bym sie przejechal na skoki.Ale chyba niema biletow.A na wiosne mam chec sie machnac na jakis mecz reprezentacji.Moze na to sa chetni??

to bedzie na tym placu wszystko jest zaplanowane i dobrze zorgaizowane beda 3 tory po 2 proby na kazdym wiec do przejechania bedzie 6 prob. a tory nie sa takie latwe :D pozdro

Algeroth - ja nawet mam gdzieś wszystkie Bajtki :) W pierwszym była recenzja gry Ant Attack :) Pamiętam to do dzisiaj
Pozdro.

Napisano, że logo opracowała firma łomżyńska. Potem skorygowano, że warszawska. Podpisano umowę przed wykonaniem logo. Kupywano "kota w worku". Koszt - to: 11,6 tys. zł. Nieźle, nieźle. Można było to dać jako temat pracy dyplomowej dla naszej uzdolnionej młodzieży z Liceum Plastycznego. Logo byłoby zapewne nie brzydsze, a szkoła miałaby na zakup pomocy szkolnych. Ale cóż: Wa-wa sercu bliższa niż lokalne problemy :(((

zorro

święta racja. w kinie w łomży jest syf, brud i niemiła obsługa. Każdy myśli, ze po co w łomży nowe kino skoro do tego nikt nie chodzi, ale jestem pewnien ze gdyby powstalo kino takie jak chocby w ostrolece, lub przynajmniej jedna sala taka jaka jest w wawie w multikinie, cinema city i imax'ie, to ludzie by łazili tam tak jak to robią ostatnio w stokrotce- niby nie potrzebne nowe supermarkety, a jednak. licze ze w niedlugiej przyszlosci ktos sie nad tym porzadnie zastanowi.

Przykre konsekwekcje XIII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Prawie 5 tysięcy złotych musi oddać białostocki sztab Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Akademii Medycznej. Na tyle bowiem wyceniła ona remont elewacji, która została zniszczona podczas ostatniego finału tej akcji. Pobrudzone jest ogrodzenie i prawe skrzydło budynku, połamany jest też np. plastikowy daszek. Prace muszą być przeprowadzone pod nadzorem konserwatora zabytków, odpowiednimi farbami i przez odpowiednich fachowców. Jak się dowiedziało Radio Białystok na pewno nie pomoże w tym Fundacja Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, która nie bierze odpowiedzialności za działania poszczególnych sztabów. Szefowa białostockiego sztabu - Izabela Mekrzecka liczy więc na pomoc miasta i sponsorów, bo to nie jedyne zobowiązania finansowe, jakie ma białostocki sztab. 2 tysięce złotych musi jeszcze oddać firmie, która ustawiła scenę, tysiąc pogotowiu za karetkę i tyle samo ochronie. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy gra już od 13 lat. Podczas ostatniego finału pieniądze zbierane były na nowoczesne metody diagnostyki i leczenia w neonatologii i pediatrii. Białostockiemu sztabowi udało się zebrać 108 tysięcy złotych. Pieniądze trafiły już na konto Fundacji Jurka Owsiaka.

cytat z Radia Białystokgondoljerzy napisał(a):

Może krótko z tego co wiem to jest ogłoszony przetrag przez miasto na sprzedarz tej działki.

Według mnie to zasada jest prosta za każdy dodatkowy egzamin trzeba zapłacić a to przecież dodatkowa kasa i potem pojawia się pięknie odnowiony ośrodek z przpięknym jeszcze logo WORD.

mateuszak: perdono... - żartowałam chłopczyku ;)
Wiem że bez energi nie byłoby świata..
brrrrryy nie umiem tego sobie wyobrazć :)
Pozdrawiam

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org