Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd my to znamy? |
Jak masz troche kasy na inwestycje.. Zainwestuj zrób z wieży ciśnień atrakcje turystyczną z Restauracja na górze... Widziałem już 2 takie wieże odremontowane... REWELACJA Ale trzeba zainwestować... A co w zamian?? Za sam wjazd opłata. Restauracja z widokiem którego nie znajdziesz nigdzie indziej :) Ale coś kulturalnego żeby można było posiedzieć pogadać :) Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd my to znamy? |
Martyna89 a na jakiej podstawie tak uważasz?
|
|
ale jestem dojechany uuuuuuuuuaaaaaaaaa
|
|
a to bank o tej porze jest jeszcze czynny ? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Iwo to ja, Kosiniak :D oczywiscie S4 :)
|
|
Ja czekam za testami więc dla mnie dobrze, że nie ma poboru:) Coś może tam Wam namieszam w tej liście rankingowej:) pozdrawiam:) KWP Poznań
|
|
:))) nie chodziło mi że byłam przed chwilą :) tylko że byłam właśnie w tym banku na Niemcewicza:)))))))))))
|
|
i jasiu nie bedzie spamowal naszego kochanego forum :D
|
|
na Zawadach jest dobry lakiernik,ale dokładnego adresu nie znam
|
|
Może ktoś mi napisać co się może stać z meblami i domem jeśli przez zimę nikt nie będzie mieszkał w domu. Dom jest murowany centralne ogrzewanie też jest planuje spuścić wodę tylko się zastanawiam czy nie będzie wilgoci na wiosnę.
|
|
Kurde szkoda ,bo naprawdę w Green Way`u jest świetne jedzenie , nasze miasto wcale nie jest aż tak małe by nie mogła tu powstać porządna restauracja dla wegetarian. Studiuję w Olsztynie i wiem jacy ludzie odwiedzają tą restaurację i jakie jest zainteresowanie. P.S Z Wieżą Ciśnień to bombowy interes , daje sobie ręce i nogi uciąć że można by było na tym nieźle zarobić. Ale najpierw trzeba by było sporo pieniędzy włożyć w remont, pozwolenia, sanepidy itp itd.
|
|
Sałacki jest na ul. Polowej. Wszystko zależy ile kasy chcesz przeznaczyć. Oba zakłady nie są tanie, ale też nie są partaczami. Najlepiej przejedz się i poproś o wycenę. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |