Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompromitacja Niesiołowskiego zero argumentów |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompromitacja Niesiołowskiego zero argumentów |
Nie wiecie to nie piszcie. Michael dobrze pisze.
|
|
dokladnie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
za tydzień ruszamy z dowozem :D Na terenie całej łomży dowóz będzie kosztował symboliczne 1zł :) Zbankrutujesz ;)
|
|
bez "sęsu" to sa twoje wypowiedzi na forum. A co do Dzika to szacunek za dobry rap w głośnikach , chociaż Ty jeden sie wybiłeś i robisz rap na większą skale. Niestety u nas nie ma za dużych perspektyw ale dobrze że pamiętasz o nas . Pzdr. --------------------------------------------------------
|
|
Możliwe że stół jest zrobiony politurą,pomóc może denaturat. jesli nie to tak jak wyżej radzą. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
v3x to niedużo nowsze i lepsze co v3 lepiej już brać coś nowszego. v8 są niezłe i teraz to już będą tanie.
|
|
pytanie zada Ci. Dlaczego Pan swoją turystykę zaczyna od USA. Zacznie Pan od Japonii np. A potem ja Panu dam wizę. Oczywiście przejdzie na jęz angielski. Te numery były przerabiane. Zapyta Cię o wstepnę rezerwacje lotów, hoteli, wypożyczalni aut. Moment i będzie wiedział ktoś Ty i coś Ty.
|
|
zagraniczny: Emipire of the sun- We are the people
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |