Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jesień to już początek prawdziwego kryzysu w Polsce. |
Mam pytanie do użytkowników mebli kuchennych na wysoki połysk.Czy są one praktyczne i jak sprawują się pod względem uszkodzeń?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jesień to już początek prawdziwego kryzysu w Polsce. |
I wiecie co jeszcze można by wprowadzić : 10 batów na plery za parkowanie na liniach na parkingu :-)
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Snobizm...... jeszcze daj foto tylnego siedzenia heh
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ehheeh bierz połowe albo zmien dilera hehe znalazlem to na necie chyba was pogielo zebym tyle sie tu produkowal :O
|
|
to podaj te hasło albo dawaj mi na meila
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
ZPISAŁAM SYNA DO PRZEDSZKOLA W LUTYM w maju byłam by dowiedzieć się czy moje dziecko zostało przyjęte tak imie i nazwisko było na liście dziecko zostało przyjęte do grupy czterolatków .Gdy dziś zaszłam do przedszkola okazało się że syn został przydzielony z powodu braku miejsca w czterolatkach do trzylatków 32 dzieci do grupy 3 latków w tym ma chodzić osmioro 4 latków tak samo dołożyła do grupy pięciolatków killoro dzieci z czterolatków JA ROZUMIEM ŻE JEST DUŻO DZIECI I NIE MA MIEJSĆ W PRZEDSZKOLACH alle czemu moje dziecko ma się sofać w rozwoju w grupie 3 latków musi na przymus leżakować a syn już nie śpi w dzień dodam że do tej grupy będą chodziły dzieci które mają 2 .5 roku .przecież program trzylatków różni się od czterolatków czuje sę oszukana przez panią derektor tego przedszkola tak nie można selekcjonować dzieci i przyjmować po uważaniu lub po znajomości tym bardzie że jest to przedszkole niepubliczne Czy są jakieś normy ile powinno być dzieci w grupie przedszkolnej i czy dozwolone jest takie mieszanie dzieci w różnym wieku .
|
|
Kiedyś było naprawdę fajnie w yam, podobało się mi i moim znajomym, ale z roku na rok jest naprawdę gorzej, nie wiem czy to wina właścicieli, ale napewno wina ludzi którzy tam przychodzą. Na parkiet wchodzą z piwem, papierosem, ludzie rozpychają się jak stare baby na rynku, myślać, iż są królem/królową parkietu nie zwracając uwagi na innych. Ok godziny 12 większośc chodzi tak pijana, że tłucze szkło na stolikach albo wylewa swoje "napoje" na innych. Tak tak zauważyłam dresy w białych adidasach. Fakt faktem yam caffe to jak narazie najlepszy klub w Łomży, ale przestałam tam już chodzić mimo iż była stałym bywalcem. Takie miasto i tacy ludzie.
|
|
Ciśnij na 4jaslo.pl, a nie tutaj ludziom dupę trujesz.
|
|
tak dla pewności odkręć korek oleju sprawdz czy nie ma "majonezu", i patrz czy płyn w zbiorniku wyrównawczym nie spada/ na bagnecie olej nie wzrasta delikatnie, termostat patrz na węże w chłodnicy góra i dół czy oba gorące czy dolny zimny, a jak kopci olej to wykręć świece i będziesz wiedział
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |