Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Giertych ministrem edukacji... |
Hej @ll. Neo wszystkim w Łomży tak kiepsko chodzi i taki stan utrzyma sie do przyszłego tygodnia. Wówczas to dostawią kilka urządzonek... Co do odliczania abonamentu, Marcell, proponuję przeczytać umowę... powiem tylko, ze nawet jesli miałbyś na poziomie 1 kbps to i tak nie odliczą... pozdrowenia ______ Żyj żyj na maxa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Giertych ministrem edukacji... |
Co do umowy - nie odliczą, bo nigdzie nie jest napisane, że masz "zagwarantowaną" prędkość. Usługa działa, więc nie ma powodów do reklamacji. Na 0 800 102 102 to niedługo chyba będę dzwonić nałogowo. yarot: skąd wiesz o tych urządzeniach? Nie mów, że na BlueLine Ci tak powiedzieli, bo ja już w nic tam nie uwierzę. Co do zapraszania monterów do domu: po co? Ludzie, cała centrala w Łomży leży i to na niej są problemy, a nie u was w domu. To tak samo, jak próbują wam wmawiać, że macie wirusa. Mówcie, że macie Linuksa i nawet nie spytają (sprawdzone). http://img7.exs.cx/img7/1910/pingineostyczen7va.png - wykresik pokazujący średnie czasy odpowiedzi od 1 stycznia 2005 roku. Śmiech na sali - mimo to Neo to niestety nadal jedyne dostępne prawdziwe łącze w Łomży, i nie ma to tamto.
|
|
Moze zanuc troche wiecej :p don-key
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kolejny powalony post :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a tak wyglada w tej chili ping z mojego kompa do wp.pl: Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=264ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=295ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=263ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=247ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=247ms TTL=121 Upłynął limit czasu żądania. Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=306ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=289ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=273ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=273ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=272ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=256ms TTL=121 Upłynął limit czasu żądania. Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=268ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=237ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=314ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=235ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=297ms TTL=121 Upłynął limit czasu żądania. Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=293ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=309ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=308ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=245ms TTL=121 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=307ms TTL=121
|
|
Bosh z tego co widze sam masz neostrade.albo nawet nie potrafisz swojego pingu sprawdzic, albo jestes po prostu idiota ktory gada odwrotnie niz inni. sprawdz sobie ping do powiedzmy forum.neostrada.info(wejdz w START--->URUCHOM i tu wpisz: ping -t forum.neostrada.info i powiedz ze masz dobre polaczenie.albo jesli to dla ciebie za trudne po prostu sprobuj wejsz na ta stronke i przejrzy sobie jakies posty(jesli ci sie uda) otoz u mnie wyglada to nastepujao (godz.22:34): Badanie forum.neostrada.info [67.15.16.18] z użyciem 32 bajtów danych: Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. i tak dalej i tak dalej zadna strona sie ine otwiera. udalo mi sie wczesniej przeczytak kilka postow. bialystok, grajewo maja to samo co u nas, a dlaczego w innych centralach brak takich problemow?pewnie dlatego ze te centrale nie sa tak stare jak u nas i akurat nie sa przeciazone. mialem neostrade w warszawie neo 128 i musze przyznac ze pingi w porownaniu z neo 128 w Łomży byly o 20-25ms lepsze(w warszawie oczywiscie. tak to wyglada. wiec tylko czekac i trzeba zrezygnowac.moze wkoncu sie ockna "krolewicze" z TP
|
|
Spokojnie;) Brałem udział w kwietniowym spotkaniu. Było super:) Mam nadzieje, że ktoś z Organizatorów zapoda oficjalne info na tym (...) forum. Romi
|
|
Witam Dorian dzięki za info, jak będziesz miał szczegóły kiedy i gdzie można się zapisać napisz to na forum. Można by się sprawdzić na placyku ;) chętnie bym wziął w tym udział.
|
|
Dorian, nie obraź się, ale mam wrażenie, że masz całkiem świerze prawo jazdy:) A tak swoją drogą to lepiej, żeby nie nagłaśniali za bardzo bo za dużo samochodów to też nie dobrze.
|
|
News: I jakie najnowsze newsy :)) ? Znalazły się te zdjęcia, czy nie? Zdradź przynajmniej w jakim wieku jest ten/ta szuja, co zaopiekowała się nie swoją własnością !? Pozdrawiam. (........)
|
|
Moze mi ktos przeslac program Wacht tv lukaszek811@poczta.onet.pl
|
|
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=19234242&a=19286969 Forum Białystok Temat: "Kościuszko uczy najlepiej" Cytuję: "Co tam, jak wojewoda będzie z Białegostoku to wtedy Białystok będzie w czołówce a narazie jest jak jest. Jedno jest pewne, po wyborach samorządowych na pewno zmieni się układ i ten wojewoda odpłynie w siną dal, przyjdzie nowy i Łomża przestanie wygrywać rankingi i konkursy."
|
|
a ja się za swoich czasów dostałem do 1 i 2lo. poszedłem do 2 i nie żałuję. to najfajniejsza na świecie szkoła i opuszczając ją będę świadomy, że nie jestem psychopatą z tej drugiej :)
|
|
Dokładnie! U mnie też chodzi świetnie, a o tej porze od zeszłej środy mulił niesamowicie. Wpisujcie się jak jest u Was, może montera będę odwoływał? :) Choć lepiej poczekać cały wieczór i wtedy zobaczymy.
|
|
A co to tylko TP na świecie jest ??
|
|
hehe ale wiesz :D musisz jej opowiedziec o tym co przeczytales... :> moze wtedy?
|
|
wszystko jak najbardziej legalne,poniewaz impreza prawdo podobnie bedzie na prywatnym placu,zabezpieczenie pewnie zagwarantuja organizatorzy.
|
|
TYle błedów w jednym zdaniu: "No wiecie co może niech zrobio wierze Marjacko albo coś podobnego do WTC i bedzie wyszy od wszystkich ratuszów w Polsce i bedzie go widać nie tylko z Ostrołęki :-) " a słowo : "wyszy" to zastanawialem sie jak odczytac. Ehhh Zbych
|
|
Dla wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć w temacie polecam najpierw poczytanie: http://www.caritas.pl/ - Caritas http://www.wosp.org.pl/ - WOŚP Polecam najpierw przeczytać.
|
|
kamillo zakladasz takie glupie posty jak sledczy.. wystarczy na google wpisac fragment tekstu i juz wyskakuje ci tytul kawalka.. ale to dla ciebie chyba za trudne..
|
|
Mikołajem był harcmistrz Pyczot co w tv podali. Przez moment pokazali tez jakiegos wariata rozebranego do pasa.
|
|
Popatrzcie tylko: rozliczenia Owsiaka sa JAWNE I DOSTĘPNE! SPRZĘTYDO SZPITALI ZAKUPIONy PRZEZ WOŚP jest też wymierzalny! A kto z was widział na własne oczy rozliczenie fundacji kościelnych? Ciągle na coś zbierają, a widział ktoś efekty?DLA MNIE TO JEST KORONNY ARGUMENT i dlatego Owsiakowi wierzę i zawsze mu coś ofiaruję, a koscielnym "zbieraczom" nie dam ani grosza, i tyle! Ma zowsze Łomża
|
|
O czym wy w ogole piszecie? Narobiliscie tylko szumu na cala okolice! Szczerze watpie w te wszystkie oskarzenia, ktore sa zemsta jakiegos ucznia na nauczycielach za to ze dostawal 1 lub 2
|
|
zbych - zajrzałeś do linków powyżej...? :D Zbych
|
|
a ja gdzies czytalem ze to bujda o tym janie z kolna bo tak naprawde pochodzil on z innego miasta i innego kraju tylko ktos nazwe przekrecil i tak zostalo
|
|
Ehh co za temat... co za tuman to napisał !!, jak mozna tak bezpodstawnie oskarżac nauczycieli z naszej kochanej szkoły... to mi sie w głowie nie mieści. Czemu przez taki głupi wybryk biedni 3-cio klasiści mają mieć popsutą studniówkę. Nie wiem jak ktoś mogł tak obrazić naszego dyrektora, ktory absolutnie sobie na to nie zasłużył. Zawsze jest dla nas wzorem zachowania i to jakiś absurd pisać o nim takie rzeczy. Jak wogóle można wierzyć w te głupoty co jakis majkiel napisał ! Tylko osoba która poważnie podpadła ktoremuś nauczycielowi mogła cos tak bezsensownego wymyslić. II LO to szkoła ktorej nie mozna nic zarzucić. Ktoś naprawde nieprzemyślał skutków swojego idiotycznego zachowania. Mam jednak nadzieję, że wypowiedż ta nie zostanie potraktowana poważnie i tegoroczna studniówka bedzie równie udana jak wszystkie do tej pory. Przecież to co napisał majkiel jest zmyślone i każdy kto się uczy w II LO moze to potwierdzić.
|
|
A ty wyczytałeś tam coś więcej? To tylko opisuje jakie to logo jest a nie jakie treści niesie. Logo zakładam jest zaprojektowane w jakimś celu, promocja to tak rozległe określenie, że trudno zgadnąć wjakim kierunku ma to promować. Jeśli to ma być naklejka, to ja wolę herb, też z jeleniem. Proponuję ci spokojnie poczekać na resztę (zakładam że będzie) a potem entuzjastycznie lub mniej do tego podchodzić.
|
|
Ten spot reklamowy można tez zobaczyć na http://www.browarlomza.pl/index.php/go/aktualnosci.21.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |