czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Goralenvolk prześwietlony lepiej niż Jedwabne

Co z tą dzisiejszą młodzieżą się dzieje-jakaś taka niedostosowana jest do realiów życia codziennego. Nie mając argumentów popierających spaczony tok myślenia posuwają się do obrażania inteligencji osób, których w ogóle nie znają. Rozumiem Marta ten klub jest twoim całym życiem, sposobem aby wyrwać się ze smutnej rzeczywistości- ok rozumiem frustrację osoby, której się mówi, iż jej hierarchia wartości jest jak najbardziej ********,a to może zbić z tropu. Tak czy inaczej musisz się pogodzić z faktem, iż jesteś jedną z wielu w motłochu pędząc do jamy ,więc powinnaś poczuć się lepiej obcując z równymi sobie. Także w imieniu naszych szanownych internautów proszę o definitywne zaprzestanie przez ciebie jakichkolwiek wypowiedzi, gdyż znacznie zaniżasz reprezentowany poziom intelektualny tego forum. Z góry dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Goralenvolk prześwietlony lepiej niż Jedwabne

Hasło: ge

Treść jest ukryta

Słyszałam, że zmieniła się jakaś ustawa dotycząca telefonii i wszystkie sieci zmieniają regulaminy. Wyczytałam gdzieś, że Orange wysyła do abonamentów stosowne pisma. Do mnie oczywiście nic nie dotarło...
Może ktoś z Was się orientuje, czy jest jakiś sposób (bezpłatny) na rezygnację z ich usług? Niestety wplątałam się w 3 letnią umowę, oczywiście po pół roku niektóre usługi z których korzystałam zostały wyłączone (zostałam o tym poinformowana). Teraz prawie nie dotykam telefonu, bo zaraz jest zero na koncie (mam mixa).
Może znacie/pracujecie w salonie i możecie udzielic mi tych informacji, bo niestety w każdym salonie słyszę co innego lub zostaję odsyłana z kwitkiem...

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Miałem podobny temat.
Mój synek został zgłoszony że będzie chodził do przedszkola w wakacje i ku mojemu zdziwieniu dowiaduje się że Pani dyrektor zapomniała dopisac dzieci z 2 grup i bardzo jej przykro z tego powodu.. A Malutki spędził wakacje z babcią i wcale z tego powodu nie jest zły ;)

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org