Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apogeum totalnej antymoralności |
ja ci moge wgrac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apogeum totalnej antymoralności |
musisz wrzucic zdjecie np na fotosik.pl pozniej pokaza ci sie pod tym zdjeciem rozne linki wybierz ten ktory jest do forum tylko nie miniaturke. skopiuj z niego od do lacznie z tymi i wklej poprostu do posta i powinno byc:)
|
|
(PC) zapraszam on-line 212.69.36.85:28960 Overclock3D.Net | Team DM Public [Cracked]<!!!!!!! jest paru polaczków i wymiataczy ... [3B]SpoTNTman
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
A ja polecam sklep Podlasiak na Bawełnie i Panowie ze sklepu rówież tanio układają. A co do kupywania badziewia i tanich paneli to racje ma VIP. Ja nie polecam. Wiem na własnej skórze ze nie warto. Pozdrawiam
|
|
Dziękuje bardzo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Popieram też uważam ze dr Grochowski jest świetny, napewno nie w Łomży.
|
|
a ja popieram zdanie Robotnicy ... w 100% ... póki nie zmieni się mentalność , póty chory system będzie trwać "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Autor: MartaZa (82.139.162.---) Data: 27-08-09 15:37 Nexxxt, P.A. i <> polecam zal.pl (forum dla takich jak Wy) Ojej, ale Ty jesteś żałosna. Jako, że zdarzyło się tak, że mam negatywną opinię na temat klubu, który Ty uwielbiasz, to mnie obrażasz? Błyszczysz inteligencją, szkoda, że jeszcze Ciebie nikt nie znalazł na NK, wiedzielibyśmy której następnej laski w Łomży trzeba unikać. Bo jedną już znamy.
|
|
ten tekst to jest wklejka z onet.pl arie. Ale widze ,żę uderz w stół a nozyce z drogówki się odezwą.
|
|
nie dotyczy uważasz, że to specjalny dodatek producenta jak robak w tequili ?? to może dunczyki smarują czekoladą gwint exporta hehe :D jak tak to am sory bardzo
|
|
denver nie pierwszy i myślę, że ostatni bo już lato się kąnczy i nie jestem spragniony tego smaru czy zanieczyszczenia niewiadomego pochodzenia, kupowałem w paru sklepach i co któraś butelka była ufajdana, a ostatnio z kumplami nawet kupiliśmy karton na imprezkę i nie dość, że musieliśmy czyścić je wszystkie z kurzu bo były zakurzone jak wina w winiarniach co po 30 lat leżakują, to jeszcze co druga butelka w jakiejś kakolinie pod kapslem :) blee
|
|
kapsel zardzewiał od wilgoci a ty tu afere robisz
|
|
Wybiera się ktoś do Kataowic na testy 26 września o 11? :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Mam dwa problemy z moim essim: 1)Wczoraj zatankowałem LPG w Piątnicy za motelem Zacisze,dojechałem do Łomży,zatrzymałem się na jakieś 40 minut,a później ruszyłem dalej,po przejechaniu jakichś 2 kilometrów auto zaczęło tracić moc na gazie (na benzynie wszystko ok) po prostu nie miało siły,dusiło się..zawszę tankuje w tamtym miejscu i wszystko było w porządku więc to raczej nie wina gazu,ktoś wie co mogło być przyczyną? 2)Drugi problem: gotuje mi się woda w chłodnicy,wskaźnik temperatury pokazuje,że wszystko jest w normie a jednak woda wrze..w trasie się nie przegrzewa,tylko wtedy,gdy poruszam się po mieście np w korkach..co jest?
|
|
Witam Zapraszam na nowy server do gry CS1.6. Można grac zarówno na steam i non steam ip: 195.42.112.222:27044 hasło: pisac na gg 3549702 Wspaniała atmosfera i świetna zabawa gwarantowana Pozdrawiamy i zapraszamy Administracja Servera
|
|
pewien czlowiek ,przez email ,kamil r....... polecil nam firme MSCIWUJEWSKI czy ktos mial z nia doswiadczenia?
|
|
|
|
|
no nieźle gracie! brawo chłopaki!
|
|
91-91.SUUUUUUUUUUPER TAXI.kierowcy zeje.....i.jezdze juz od lat.
|
|
Dziś o godzinie ok. 21 na ulicy spokojnej znaleziono klucz od skutera[bądź podobnego pojazdu;p]. Zainteresowanego proszę o kontakt. Kom.517196575 lub e-mail: karcia39@vp.pl
|
|
witam,jak w temacie-prosiłbym użytkowników tychże telefonów o ich spostrzeżenia -wady i zalety tych modeli,ponieważ przymierzam się do zakupu któregoś z nich "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Autor: mirko (---.nat.umts.dynamic.eranet.pl) Data: 29-08-09 11:03 Wypowiem sie bo widze ze sporo osob albo chce kogos wprowadzic w blad albo ma prawo telekomunikacyjne swoje wlasne. --- Nie zwracaj uwagi na posty "MartaZa", bo ona ma swój indywidualny tok myślenia, co już pokazała ostatnio w pewnym temacie, obrażając i wyzywając wszystkich, którzy mają inna opinię na temat pewnego miejsca niż ona. ![]()
|
|
nie te czasy, teraz każdego stać na oryginalne oprogramowanie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedź i się pytaj co tam pracują
|
|
|
co?
|
|
Podlasie (albo Podlasze; białoruski: Падляшша Padlašša, ukraiński: Підляшшя Pidliaszszja, litewski: Palenkė, łacina: Podlachia) — historyczna kraina Polski leżąca na Nizinie Podlaskiej. Historyczne Podlasie obejmuje południową część województwa podlaskiego, północny wschód i północ województwa lubelskiego oraz wschodni skrawek województwa mazowieckiego.[potrzebne źródło] Zamieszkana jest przez Podlasian.[potrzebne źródło] Etymologia wskazuje na źródłosłów ruski (pod Lachami), co może wiązać się z przynależnością ziem drohickich do Rusi we wczesnym średniowieczu, a po tym do Wielkiego Księstwa Litewskiego, gdyż pod Lachami oznacza dosłownie "obok Lachów" czyli Polaków. Wikipedia.org
|
|
TUBEROZA w nowym bloku na Wyszyńskiego tam pracuje sama właścicielka i dba o wszystko aby było tak jak chce zamawjający a wcześniej pracowała na Sienkiewicza a jak wiemy była to jedna z lepszych kwiaciarni. Kupuję od kąd powstała i jestem super zadowolony znajomi brali slub i wszystko tam zamawiali i byli bardzo zadowoleni.
|
|
Konto na N-K i Fotce !!! :D
|
|
za 4 godziny miesięcznie płacisz 50 zł, przynajmniej tak było rok temu. nie polecam sie zapisywać, raz że drogo a dwa że i tak niczego się nie nauczysz. takie jest przynajmniej moje zdanie.
|
|
|
|
małachowskiego 2 w pawilonie handlowym ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
zobaczymy ;P
|
|
Szalejesz chłopie :D
|
|
Co to za porównanie Yam Caffe i 54, jedno to Club gdzie można potańczyć a drugie to club ale bilardowy gdzie nie można tańczyć, to jest bez sensu
|
|
Studenci! Czy ktoś z Was wyjechał na studia do Gdańska? We wrześniu rozpoczyna się II nabór. Kierunki zamawiane są nadal dostępne, a czy ktoś wie jak to jest z Oceanografią? Takos
|
|
tel. 86 2184404 www.pepees.pl Tak trudno zadzwonić?
|
|
to jest przegiecie i niestety jest tego duzo w artykulach na 4lomza :/
|
|
mam ten sam problem, zazwyczaj restart telefonu pomaga
|
|
Dokładnie, mam to samo. Wyłączenie i włączenie telefonu pomaga :)
|
|
Tak się składa, że wieża ciśnień już jest sprzedana właścicielowi Sonarolu, i ma tam właśnie byc restauracja, kawiarnia itd.
|
|
moja koleżanka jak była w salonie i zgłaszała ten problem to pan z obsługi również polecał ten sposób tylko weź za każdym razem restartuj ten telefon ;/
|
|
a ja całkiem serio polecam nowe miejsce w Łomży -restaurację PRESTO na polowej 6 w którym próbowałem tradycyjnej kuchni włoskiej, a jeśli juz mowa o pizzy to chciałem powiedzieć, że jest po prostu najlepsza w mieście! i to nie są żarty, np osteria czy savana czy nawet 4pory roku nie będzie zaraz spać spokojnie. jesli nie próbowałeś jeszcze placka z pieca opalanego drewnem to znaczy że nie wiesz tak na prawde jak powinna smakować pizza. poza tym miejsce po prostu ma klimat nie ważne czy na kolacje przy świecy czy na obiad z rodziną.
|
|
Niesympatyczni szczególnie dwie starsze panie na stoisku z wędlinami, są okropne.
|
|
- Jasiu, nie obgryzaj babci paznokci!!! - Ale mamo... - Ile razy mam Ci powtarzać!!! Nie obgryzaj babci paznokci!!! - Mamo, proszę... - Jasiek do cholery jasnej, nie obgryzaj babci paznokci bo zamknę trumnę!!!
|
|
Tego nie powiedziałam ;)) Ale zestawienie uniwersytetu, który ma korzenie historyczne z paroletnimi uczelniami jest wg mnie bezpodstawne... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Witam Was bardzo serdecznie :). W końcu jacyś Akwaryści z Łomży! Zajmuję się Akwarystyką od 13u lat. Moje akwaria na stan obecny: http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?t=17614&start=15 Proszę o kontakt wszystkich Akwarystów na GG(nawet jak jestem niedostępny): 1626273.
|
|
to po ile do tej pory się płaciło? to stawki miesięczne się opłacało czy od wstępu? i na jak długo można było przychodzić do pływalni może czas nieograniczony ?
|
|
Ciekawe z czyjej to kieszeni idzie.
|
|
Ja posiadam film jak znalazłem ze znajomymi ok 12 przeterminowanych jogurtów więc postanowiliśmy upomnieć się o swoje.Oczywiście nie wypłacono nam kasy oraz usłyszeliśmy,że chcemy wyłudzić pieniądze od sklepu i zadzwonią po policję.Początkowo bardzo "miła" pani chciała nam wmówić wszystko a my jej nawet przytoczyliśmy pewne artykuły prawne na mocy których powinna wypłacić pieniądze , lecz pozostała nieugięta.Obecnie pracuje ona w Stokrotce przy rondzie.Ewentualnie wrzucę potem film na YT , ale jeżeli chodzi o dostanie tych 5 zł to jest prawie niewykonalne a i rzucają tam tekstami , które niby mają człowieka zbić z nóg typu "Przyjdzie Pan po te 5 zł i jeszcze kilka osób to koleżanka opowiedzialna za dział "X" straci pracę/potrącą jej z pensji.Według mnie to albo niech wypłają $ a jak nie to niech zdejmą te tablice i nie oszukują ludzi.Oczywiście po całym zajściu jak nas tak potraktowano zadzwoniliśmy na infolinie Kaufland Polska , lecz pani obecna pracownica Stokrotki była tak zuchwała , że nawet nie obawiała się kontroli z Urzędu Ochrony Konsumenta(czy jak to się nazywało) i jawnie z tego drwiła. MORAŁ:5 zł w Kauflandzie to bujda.
|
|
Wywiąże się ostra konkurencja jeśli chodzi o rozrywki wodne. Łomżyniacy będą mieli wybór Łomża, Zambrów, Ostrów Mazowiecka, Ostrołęka. Najbardziej ucierpi na tym Zambrów, a jak bardzo zależy tylko od polityki cenowej pływalni przy SP10 i tego kompleksu przy PG1.
|
|
polecam restauracje Korona, codziennie jest obiad dnia i cena przystępna pozdrawiam:)
|
|
soczewki-kalinowska
|
|
już dawno miało byc otwarte mówiono znów ze na koniec sierpnia czy to prawda? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |