środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wiele sie pisze ostatnimi czasy tu na forum o sławetnej acz skromnej postaci

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wiele sie pisze ostatnimi czasy tu na forum o sławetnej acz skromnej postaci

marta nie reklamuj swego forum. to rze ty tam jestes nie znaczy rze inny tam powinni byc. chociarz akurat tobie doskonale te miejsce pasuje jak widze

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Re: wiele sie pisze ostatnimi czasy tu na forum o sławetnej acz skromnej postaci

Najciekawsze w tym temacie jest tylko to, że wszystkie posty tak zachwalające ten gabinet są z tego samego netu czyli z vectry :))) najpierw ta wpadka z Ewela1111, która to niby jest klientka salonu (przypominam ze pani ewa zapomniala usunac widocznosci maila) a teraz wszystkie te postki. czy to nie jest zbieg okolicznosci??? no to rzeczywiscie pani ewa pokazala klase!!!! jak nic!!! :))) poprostu zenada na maxa!!! a tak na marginesie to dobry salon kosmetyczny nie musi sie reklamowac a wszystkie te "vectrowe" posty tak go zachwalaja, iz wychodzi na to, ze faktycznie jest na tyle kiepskim salonem ze reputacje swoja musi podbudowac i to na tak wspanialym miejscu, jakim jest to forum :)))

Zastosowany przez firmę mechaniznm jest prosty.
Podaję na przykładzie laptopa:
- cena przed promocją wynosiła 3500 zł.
- w czasie tzw. promocji "taniej- bez VAT": cenę podniesiono na 4600 zł.
- odliczamy 22% VAT i do zapłaty prawie 3600 zł.

Zysk oczywisty: prawie stówka, ale...... dla Media-Expert.
Skończyłem robienie zakupów w tym sklepie. Niech się udławią swoim towarem.
Pozdrawiam...

dodam ze autko jezdzi ok, tylko tyle ze obroty spadaja czasem do 200,

Człowieku, a co Ty myślisz, że w MediaMarkcie, Saturnie, Euro itp. jest inaczej ? Przecież wszyscy ludzie, którzy żyją dłużej niż od wczoraj wiedzą, że to 22%, którego rzekomo później nie ma, to ściema...

Więc Twoja krucjata przeciwko Media-Expert jest bez sensu. Idź na całość i skończ robienie zakupów wszędzie, bo zasady są te same w każdym jednym sklepie.

a bo co tam pracujesz i bronisz ?

Ja jak "ide" do yamy to zawsze zakladam kajdan taki "srebrny" co moj piesek nosi (no wiece taki jak np krowy sie poluje - gruby solidny blyszczacy ):D przeciesz musze byc lepszy od innych ( musze pokazac ze mam kase bo inaczej zadna ze mna lala nie pogada - mimo ze urok wlasny mam to niestety wrony tylko na blyskotki leca takie sa realia ) :D ... a ze nie jestem tam jedny z blyskotkami wiec musze miec ich duzo, wieksza ilosc bardziej przyciaga :D przeciez kazdy klown ma na sobie jakas metke Prawda..? taka jest yama i ludzie chodzacy tam, niestety .............. Nie obrazajac pan ze leca na kase itp, ale realia sa oczywiste

Szkoda ze niektorzy nie rozumieja tego ze jak sie cos ma to nie oznacza ze caly swiat nalezy do nich. Naszczescie ja to zrozumialem dawno temu :P pozdrawiam wszystkich nie urazajac innych

Ps nie jestem przeciwny temu klubowi ani wlascicielom, bo co do wystroju klubu to jak najbardziej ok :D

Kiedys slyszalem cos takiego im trudniej wejsc do klubu tym lepszy, o yamie nie moge tego powiedziec ;p

Nie wiem, jak Ci odpowiedzieć, aby dostosować się do Twojego indywidualnego toku myślenia... ale spróbuję:

nie ku*wa

Czy jest może ktoś kto gra w tą grę na ps? Bo mam pytanko:)

Wystarczy czasami tylko trochę pomyśleć - myślenie nie boli.
Po to sklep ma pracowników od marketingu,psychologów i innej maści specjalistów,by taki zwykły szary człowiek mógł się "nabrać" na taki chwyt marketingowy.
Kiedyś w TV oglądałem fajny program(chyba na TVP1) właśnie z takim psychologiem od spraw marketingu.Tłumaczył on chwyty które stosuje sklep by zarobić i wkręcić klienta na tyle by miał wrażenie że to właśnie on wyszedł na +.
Moja taka rada-> idziecie do sklepu to MYŚLCIE -> po coś macie te głowy :)

Robiłam sobie niedawno paznokcie w tym salonie. Wyglądają ładnie, ale zniesmaczył mnie fakt, że kosmetyczka była niedelikatna. Palce bolały mnie przez dwa dni.

@spinacz

Ale mi chodzi dokładnie o POZWOLENIE NA WYKONYWANIE DOKŁADNIE TEGO POŁĄCZENIA. Nie możesz sobie ot tak jeździć raz do Olsztyna, raz do Gdańska. Pozwolenie na wykonywanie połączenia wiąże się z trasa przejazdu, określeniem gdzie się zatrzymujesz, roczną ilością wykonywanych km, ilością wozów do obsługi trasy itp. To że TY jako kierowca posiadasz uprawnienia do przewozu nie ma z tym nic wspólnego.
I nie zgodzę się z Tobą, że te połączenie nie będzie regularne, będzie regularne tylko z częstotliwością dwa razy w ciągu tygodnia (oczywiście jeśli uda Ci się je otworzyć).

Powodzenia.

Jak i sprzedaż na raty 0%....... MarCo, jest to tylko chwyt reklamowy. My jako klienci, sami powinniśmy decydować co kupujemy i za ile.

moja babcia ma kolezanke ktora ci pomoze

Mamy pytanie jak wkleić zdjęcie zaginionego kota na forum.

nie ma to jak konkretna odp :(

hejka mam pytanko jakie jest wasze zdanie na temet kursów maturalnych czy warto na nie się zapisać bo mam w tym roku mature i waham się czy wybrac korki czy wlasnie takie kursy. Pytam bo ciotki znajoma włąsnie będzie prowadzić takie kursy i zastanawiam się czy sie na nie zapisać. To link to tych kursów: www.maturana5.unl.pl. Pomóżcie!!!!!

ups ja niegrzeczny, co ja narobiłem podając jej link :D chciałem dobrze, żeby szybciej znalazła partnera przed weselem a zostałem zwyzywany od cweli :)

Jeżeli poziom nauczania jest zbliżony do poziomu wykonania tej strony to rozszerzenia zdawać nie radzę...

fajna reklama btw

jeśli podasz szczegóły czyli ile i za ile to może będę mogła polecić ci dobra opiekunkę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org