Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk i Pawlak do dymisji !!!! |
"droga" MartoZa, nie uważam się za zakompleksioną osobę i nie muszę tego udowadniać, wierz sobie dalej w co chcesz, a swoją drogą wymyśl coś własnego, a nie próbujesz powtarzać głupotę wymyśloną przez p. Basie (to tak o tym zakompleksieniu), Ja się bawię świetnie, ale nie w yamie, bo ten klub po prostu nie spełnia wogóle moich oczekiwań. Jeśli naje.bane towarzystwo skaczące na środku sali (bo inaczej nie umieją się bawić) nazywasz dobrą zabawą to gratuluje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk i Pawlak do dymisji !!!! |
panie wladza ma racje :)))
|
|
niech się każdy bawi gdzie chce.macie problemy.
|
|
przeplywka 1000pln? jedz do aso oddaj stara to nowa bedziesz mial za 400 i do tego 2 lata gwarancji!! jak odpinasz swoja to cos sie dzieje? jest jakas zmiana niz z podpieta??
|
|
Po tym tekście już wiadomo, że Twój wiek to max 15 lat :)
|
|
Awake, death race, godziny strachu, przesladowca cz1, sex drive :D, JOB, LITTLE MAN, PERFECT STRANGER, zamurowani, za cenę bólu, sila spokoju..
|
|
kolego wszystkie pozwolenia juz posiadam na transport krajowy i zagraniczny a linia ta co chce otworzyc nie bedzie regularna tylko dwa dni w tygodniu . a jezeli chodzi o polaczenie do gdanska jezeli sie tylko znajdzie grupa 9,16 badz 23 osoby to nie ma problemu dostosujemy sie do potrzeb
|
|
hmmm az na dlugo mete to tak nie sprawdzalem, ale jak odpinalem na pare min to az tak strasznej ruznicy nie bylo
|
|
maniex jak na to wpadles? ogarnij sie czlowieku <wszystkie te "vectrowe" posty> czyli wg twojego "rozumowania" wszyscy uzytkownicy vectry to ewa g tak? maniex a la rutkowski buahaha
|
|
nie mam pozwoleń na transport krajowy i cennika biletów , ale z chęcią zabiorę 4 osoby na pokład mojego autka przemieszczających się trasą Łomża-Olsztyn-Łomża :) ... spinacz wybacz jeśli uznasz mnie teraz za konkurencję :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Znalezione w sieci: " Legionowo czeka jeszcze w tym roku na 2 pobory - to było jeszcze przed tym ogłoszeniem na 1 września i oni mówili że we wrześniu na bank będzie. Zgadzałoby się - jeden będzie we wrześniu a drugi ??? Szczytno będzie miało w tym roku jeszcze 4 pobory na oficerkę a więc pewnie do Legionowa trafimy. To tyle co wiem. Pewnie na początku października pojawi się jakieś ogłoszenie. "
|
|
Łks Łomża - Wissa Szczuczyn 0:0 . Nie jestem na tyle wiernym kibicem Łks-u by móc swobodnie wyrażać swoje uczucia,ale sądze że coś w Łks-ie powinno się diametralnie zmienić jeśli chcą myśleć o czymkolwiek.To nie jest 1liga, ani 2liga gdzie przeciwnicy są wymagający.4 liga to drużyny trochę lepsze od drużyn podwórkowych(liga okręgowa) i myślę że nawet aktualna młodzież Łks-u powinna mieć jakieś ambicje i wolę walki w starciach z teoretycznie słabszymi drużynami (nie uwłaczając tu żadnej z drużyn 4ligowych).Przede wszystkim teraz jest świetny czas by uporządkować sprawy finansowe,zaległości,sponsorów,a jak nie teraz to kiedy? Jestem z Łomży i jestem dumny z Naszego Klubu,ale boli mnie fakt że nie ma tej "woli walki" i "zaciekłości" -> zarówno na boisku jak i poza nim! Życzę Łks-owi sukcesów :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Niech każdy robi jak chce. Ja oszustów, hohsztaplerów itp. cwaniaczków eliminuję na zawsze. Jeśli ktoś mnie usiłuje oszukać, tzn. ma mnie gdzieś, więc ja go też wysyłam w kosmos- "one way ticket"..
|
|
Ale ludzie są głupi i łykają takie historie. Raty 0%, mniej o VAT, i jeszcze czego tam nie wymyślą. Firma i tak na tym zarabia kilkanaście procent więc gdzieś musi. Jak to się nazywa mniej ważne a ludzie i tak te tanie chwyty łykają. Naiwni. Ktoś kogo celem jest zarabiać jak najwięcej ma dać pod wodą albo za darmo? hahaha
|
|
Kupa niedouczonych strażników finansowana z naszych podatków.
|
|
MarCo dopiero to zauważyłeś, bo ludzie o takich numerach pisali wiele miesięcy temu. Ktoś był zainteresowany kupnem w łomżyńskim Media Expert aparatu Canon 450d. Cena przed promocją "bez vat" wynosiła ok. 1900zł, a jak poszedł na stoisko foto już w czasie promocji wstawiono przekreśloną karteczkę 2600zł i promocyjna cena była ok. 2000zł MarCo ludzie to dawno zauważyli, na takie numery łapią jeleni nie znających ceny przed i po promocji. Ludziska kupują zadowoleni, że taniej, a w sklepach śmieją się, że głąbów u nas dostatek.
|
|
katarzyna0000 ale jesteś zawistna......jak można tak kogoś krytykować a tym bardziej wypominać przeszłość......żal mi takich ludzi którym z zazdrości du.... ściska
|
|
Witam, Mam pytanie; może ktoś wie gdzie w Łomży można wgrać nawigację (automapę) do samochodu sprowadzonego ze Stanów. Dzięki za informację
|
|
nie pójdzie ci..
|
|
Witam Szanelke i MiYu Prowadze ksiazeczke zdrowia kotki, zastrzyki antykoncepcji ilosc 8 w przeciagu 4 lat, nazwa depo-promone. do tej pory wszysko jest ok. Szczerze mowiac nie slyszalem o zastrzykach homeopatycznych dla kotki, co do zmian powodowanych przez antykoncepcje hormonalna to tak. Moze wystapic ale nie musi. Zostalem poinformowany o konsekwencjach stosowania "kuracji hormonalnej" przez lek wet Adama Ołdziejewskiego. Do MiYu Czy metoda homeopatyczna stosuje sie przed czy po wystapieniu rui i ile kosztuje taki zabieg (zastrzyk)? Szanelka moze bysmy spotkali w lomzy, kiedy wrocisz do kraju Pozdrowionka
|
|
Dziękuję za podpowiedź. Na pewno skorzystam.
|
|
media expert jak media ale wiem ze np. w media markt jak robią promocję że bez vatu to mozna kupić taniej niż na allegro- sprawdzone! co do rat 30*0% to uważam że jeżeli ktoś nie może wyłożyć odrazu wiekszej kasy to lepiej wziać nawet coś drozszego niż na necie ale spłacać sobie bez problemu. Mówię o ratach bez ubezpieczenia - media expert dolicza sobie je i wogóle nie opłaca się u nich kupować.
|
|
zacznij od początku , stopnie sie zmienia juz na inne, najlepiej znajdź serwer {fast ranking} to zdobędziesz wszystko w ciągu godziny grania:)
|
|
Na pewno dodatkowa wiedza nie zaszkodzi , trzeba się tylko uczyć . A dobrze zdana matura jest naprawdę ważna .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |