środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk i Pawlak do dymisji !!!!

"droga" MartoZa, nie uważam się za zakompleksioną osobę i nie muszę tego udowadniać, wierz sobie dalej w co chcesz, a swoją drogą wymyśl coś własnego, a nie próbujesz powtarzać głupotę wymyśloną przez p. Basie (to tak o tym zakompleksieniu),
Ja się bawię świetnie, ale nie w yamie, bo ten klub po prostu nie spełnia wogóle moich oczekiwań. Jeśli naje.bane towarzystwo skaczące na środku sali (bo inaczej nie umieją się bawić) nazywasz dobrą zabawą to gratuluje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk i Pawlak do dymisji !!!!

panie wladza ma racje :)))

niech się każdy bawi gdzie chce.macie problemy.

przeplywka 1000pln? jedz do aso oddaj stara to nowa bedziesz mial za 400 i do tego 2 lata gwarancji!! jak odpinasz swoja to cos sie dzieje? jest jakas zmiana niz z podpieta??

Po tym tekście już wiadomo, że Twój wiek to max 15 lat :)

Awake, death race, godziny strachu, przesladowca cz1, sex drive :D, JOB, LITTLE MAN, PERFECT STRANGER, zamurowani, za cenę bólu, sila spokoju..

kolego wszystkie pozwolenia juz posiadam na transport krajowy i zagraniczny a linia ta co chce otworzyc nie bedzie regularna tylko dwa dni w tygodniu . a jezeli chodzi o polaczenie do gdanska jezeli sie tylko znajdzie grupa 9,16 badz 23 osoby to nie ma problemu dostosujemy sie do potrzeb

hmmm az na dlugo mete to tak nie sprawdzalem, ale jak odpinalem na pare min to az tak strasznej ruznicy nie bylo

maniex jak na to wpadles? ogarnij sie czlowieku <wszystkie te "vectrowe" posty> czyli wg twojego "rozumowania" wszyscy uzytkownicy vectry to ewa g tak?
maniex a la rutkowski buahaha

nie mam pozwoleń na transport krajowy i cennika biletów , ale z chęcią zabiorę 4 osoby na pokład mojego autka przemieszczających się trasą Łomża-Olsztyn-Łomża :) ... spinacz wybacz jeśli uznasz mnie teraz za konkurencję :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Znalezione w sieci:

" Legionowo czeka jeszcze w tym roku na 2 pobory - to było jeszcze przed tym ogłoszeniem na 1 września i oni mówili że we wrześniu na bank będzie. Zgadzałoby się - jeden będzie we wrześniu a drugi ???
Szczytno będzie miało w tym roku jeszcze 4 pobory na oficerkę a więc pewnie do Legionowa trafimy.
To tyle co wiem. Pewnie na początku października pojawi się jakieś ogłoszenie.

"

Łks Łomża - Wissa Szczuczyn 0:0 .
Nie jestem na tyle wiernym kibicem Łks-u by móc swobodnie wyrażać swoje uczucia,ale sądze że coś w Łks-ie powinno się diametralnie zmienić jeśli chcą myśleć o czymkolwiek.To nie jest 1liga, ani 2liga gdzie przeciwnicy są wymagający.4 liga to drużyny trochę lepsze od drużyn podwórkowych(liga okręgowa) i myślę że nawet aktualna młodzież Łks-u powinna mieć jakieś ambicje i wolę walki w starciach z teoretycznie słabszymi drużynami (nie uwłaczając tu żadnej z drużyn 4ligowych).Przede wszystkim teraz jest świetny czas by uporządkować sprawy finansowe,zaległości,sponsorów,a jak nie teraz to kiedy?
Jestem z Łomży i jestem dumny z Naszego Klubu,ale boli mnie fakt że nie ma tej "woli walki" i "zaciekłości" -> zarówno na boisku jak i poza nim!
Życzę Łks-owi sukcesów :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Niech każdy robi jak chce.
Ja oszustów, hohsztaplerów itp. cwaniaczków eliminuję na zawsze.
Jeśli ktoś mnie usiłuje oszukać, tzn. ma mnie gdzieś, więc ja go też wysyłam w kosmos- "one way ticket"..

Ale ludzie są głupi i łykają takie historie.
Raty 0%, mniej o VAT, i jeszcze czego tam nie wymyślą. Firma i tak na tym zarabia kilkanaście procent więc gdzieś musi. Jak to się nazywa mniej ważne a ludzie i tak te tanie chwyty łykają. Naiwni. Ktoś kogo celem jest zarabiać jak najwięcej ma dać pod wodą albo za darmo?
hahaha

Kupa niedouczonych strażników finansowana z naszych podatków.

MarCo dopiero to zauważyłeś, bo ludzie o takich numerach pisali wiele miesięcy temu. Ktoś był zainteresowany kupnem w łomżyńskim Media Expert aparatu Canon 450d. Cena przed promocją "bez vat" wynosiła ok. 1900zł, a jak poszedł na stoisko foto już w czasie promocji wstawiono przekreśloną karteczkę 2600zł i promocyjna cena była ok. 2000zł
MarCo ludzie to dawno zauważyli, na takie numery łapią jeleni nie znających ceny przed i po promocji. Ludziska kupują zadowoleni, że taniej, a w sklepach śmieją się, że głąbów u nas dostatek.

katarzyna0000 ale jesteś zawistna......jak można tak kogoś krytykować a tym bardziej wypominać przeszłość......żal mi takich ludzi którym z zazdrości du.... ściska

Witam,
Mam pytanie; może ktoś wie gdzie w Łomży można wgrać nawigację (automapę) do samochodu sprowadzonego ze Stanów.
Dzięki za informację

nie pójdzie ci..

Witam Szanelke i MiYu
Prowadze ksiazeczke zdrowia kotki, zastrzyki antykoncepcji ilosc 8 w przeciagu 4 lat, nazwa depo-promone. do tej pory wszysko jest ok. Szczerze mowiac nie slyszalem o zastrzykach homeopatycznych dla kotki, co do zmian powodowanych przez antykoncepcje hormonalna to tak. Moze wystapic ale nie musi. Zostalem poinformowany o konsekwencjach stosowania "kuracji hormonalnej" przez lek wet Adama Ołdziejewskiego.
Do MiYu
Czy metoda homeopatyczna stosuje sie przed czy po wystapieniu rui i ile kosztuje taki zabieg (zastrzyk)?
Szanelka moze bysmy spotkali w lomzy, kiedy wrocisz do kraju
Pozdrowionka

Dziękuję za podpowiedź.
Na pewno skorzystam.

media expert jak media ale wiem ze np. w media markt jak robią promocję że bez vatu to mozna kupić taniej niż na allegro- sprawdzone! co do rat 30*0% to uważam że jeżeli ktoś nie może wyłożyć odrazu wiekszej kasy to lepiej wziać nawet coś drozszego niż na necie ale spłacać sobie bez problemu. Mówię o ratach bez ubezpieczenia - media expert dolicza sobie je i wogóle nie opłaca się u nich kupować.

zacznij od początku , stopnie sie zmienia juz na inne, najlepiej znajdź serwer {fast ranking} to zdobędziesz wszystko w ciągu godziny grania:)

Na pewno dodatkowa wiedza nie zaszkodzi , trzeba się tylko uczyć . A dobrze zdana matura jest naprawdę ważna .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org