Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krok od finansowej katastrofy. Ujawniono skrywany przez rząd dokument |
Zauważyłam, że większość nastawionych anty do Yam to wielcy światowcy :) - Olsztyn , Warszawa ha ha ha i jeszcze raz ha. Rozbawiliście mnie przed snem. Wiecie co Wam się tak naprawdę nie podoba w Yam lub innych lokalnych klubach ? Przychodząc tam, stoicie w koncie i z zazdrości patrzycie jak inni dobrze bawią się, wracacie do domu i anonimowo na forum leczycie się z kompleksów. Wasza krytyka jest tyle samo warta co Wy sami :D . Tyle ode mnie ... zakompleksiony Panie P.A
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krok od finansowej katastrofy. Ujawniono skrywany przez rząd dokument |
teraz wszystko się wydluża
|
|
Gdzieś wynalazłam jej post na jakiejś kafeterii czy czymś, o tym, że nie miała jeszcze nigdy faceta mimo, że ma już te 22 lata... Więc myślę, że albo się niesamowicie cieszy, że w końcu ktoś dał jej buzi i chce, żeby wszyscy wszem wobec radowali się z nią, albo ponosi ją fantazja, za pewne bardzo rozwinięta, bo co jej zostaje oprócz marzeń? ;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
o meczu można powiedzieć tylko tyle,że się odbył. Naszym piłkarzom trzeba przemówić do głów. Można być słabą drużyną ale trzeba nią być druży. Brak zgrania, każdy grał sobie. Nie można odmówić chłopakom ambicji ale walenie głową w mur ełkaesowi nie przystoi. ps. IV liga to dawna V liga - czytaj poziom podwórkowy piłkarze i trener - DO ROBOTY!!!!
|
|
jak jasiu wziął się za malunki to aż serwis padł
|
|
Straż miejska - sępy.Dziś na Sikorskiego przy rynku ustały 3 samochody. Wyobraźcie sobie że przyjechały 2 samochody SM i jeden radiowóz śmiać mi się chciało jak jeden facet już wyjeżdżał a strażnik biegł co sił w nogach żeby go za3mać a przy tym gęba uśmiechnięta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |