środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HOOP DO RZECZYWISTOSCI!

Witam Pania, jestem właścicielem firmy budowlano-remontowej Ertmix jesteśmy na rynku juz od paru lat. Obecnie jesteśmy w fazie koncowej remontu tak jak w przypadku Pani calego domu, jest to o tyle wazniejsze ze nie jest to nasza pierwsza taka realizacja. Zapraszam również na nasza strone do obejrzenia galerii (za pare dni zostanie ona odswiezona i pojaia sie nowe zdjecia) www.Ertmix.eu.interia.pl. W razie jakich kolwiek pytań prosze o kontak nr znajduje sie na stronie. Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HOOP DO RZECZYWISTOSCI!

a co tam jest?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja tez mieszkam na polowej i polecam internet elewizij kablowej vectra

Jankes firma tego chlopaka z ojcem dziala od niecalego roku i pytalem sie osob u ktorych robili sa zadowoleni .. moze trafiles na inna firme wiec nie wypowiadaj sie jesli nie znasz nazwy i zachowaj to dla siebie bo teraz ktos sprytny i chytry by mogl pomyslec ze oczerniles jego firme i nazwisko i sprawa murowana ... i ty dostajesz po kieszeni .. (dobra rada ) .... Polecam jak najbardziej chlopaki wiedza co robia :)

a taka ciekawostka - jedna z uczestniczek jest wyraznie faworyzowana (ta sama twarz od 2 tygodni na stronie głównej www), no coz skoro to przyjaciolka D.T. to i czemu sie dziwic, ten konkurs ma w ogole jakis regulamin czy jego zorganizowanie to raczej akcja full spontan? inspiracją na pewno byl tygodnik ostrolecki ale troche powagi jakas rekrutacja by sie przydala. zreszta i tak juz wiadomo kto wygra :)

Może i bym nie robiła z tego wielkiego szumu, gdyby nie fakt tej "rozmowy". To,że nie mam magistra może być powodem do tego, aby mnie nie zatrudnić, ale powoływanie się na nieprawdziwe informacje to przecież nie jest argument tylko chwyt erystyczny :P

Może i zatrudniła osobę z magisterem (zdziwiłabym się, gdyby nie!!) i życzę im wszystkim powodzenia :P
Mnie trzy miesiące nie zbawia.

Droga Robotnico, uważasz, że jestem pindą w nieodpowiednim wieku?
A co powiesz o sobie?

Trackone, życzę Ci, żebyś nie musiał słuchać na rozmowach o pracę takich "argumentów", jakich ja wysłuchałam.

Oczywiście dyskusja na najwyższym poziomie, najlepiej się powyzywać, nawrzucać.

Dziękuję za kulturalne odpowiedzi.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Temat uważam za zamknięty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org