Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk hipokrytą. Odkrył korupcję |
porysuje... ale ta stronka cos mi wolno wchodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk hipokrytą. Odkrył korupcję |
Właścicielka Sanclaudii (ceny rzeczywiście dużo za duże )jest poza tym tak wyniosła jakby conajmniej galerię sztuki prowadziła . Byłam raz i nigdy więcej .
|
|
...jak w temacie, potrzebny mechanik ktroy umie to zrobic jest to specyfika silnika w Alfa Romeo 1.8 takie cholerstwo na walku. Bede wdzieczny za namiawy oczywiscie chodzi o wymiane rozrzady wariatra i pompy wody - czyli kompleksowo. ;)
|
|
Co mam zrobić, z nie działającym mikrofonem podczas rozmów na skype. Ukazuje się informacja, że mam wyciszony mikrofon.
|
|
marley+cafe del mar = dobry chillout ;)) http://www.youtube.com/watch?v=yC_bcZTazys żydowskie techno to nawet ciekawe połączenie ja tam wole chillout. szkoda tylko że ta muzyka jest mało promowana ;(
|
|
Kończę kontury napisu. Potem tylko wypełniać. :D nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
najlepsze jest, że wlepiają mandaty za złe parkowanie, a sami parkują na zakazach!!! mam dwa zdjęcia, tylko na razie nie mam ich jak wrzucić :/
|
|
spinacz wydaje mi się, że pomysł trafiony, zwłaszcza dla osób studiujących w Olsztynie ale nie tylko. Ostrołęka i Olsztyn to również tranzytowe miasta dla studentów w Gdańsku. Łomża praktycznie nie ma bezpośredniego połączenia z Gdańskiem. Dla przykładu w niedziele rano tylko jeden autobus (w dodatku z Białegostoku). Z tego połączenia korzystają zarówno studenci z Olsztyna jaki i Gdańska. Podobna sytuacja ma się w piątki wieczorem. Wielu studentów wracających na weekend do Łomży korzysta z ostatniego połączenia Gdańsk-Ostrołęka. Autobus w Ostrołęce jest na tyle późno, że już nie ma dalszego połączenia z Łomżą. W okresie studiów co piątek wieczorem na dworcu w Ostrołęce jest co najmniej kilka samochodów z rejestracja BL oczekujących na powracających z Gdańska ostatnim połączeniem. To tylko moje spostrzeżenia, zasięgnij opinii u studentów z Olsztyna i Gdańska, wydaje mi się, że Twój pomysł z pewnością ułatwiłby im podróżowanie na studia i powroty do domu.
|
|
światowcu Nexxxt stosując się do znanego przysłowia "głupiemu lepiej ustąpić" kończę z Tobą dyskusje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |