środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk hipokrytą. Odkrył korupcję

porysuje... ale ta stronka cos mi wolno wchodzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk hipokrytą. Odkrył korupcję

Właścicielka Sanclaudii (ceny rzeczywiście dużo za duże )jest poza tym tak wyniosła jakby conajmniej galerię sztuki prowadziła . Byłam raz i nigdy więcej .

...jak w temacie, potrzebny mechanik ktroy umie to zrobic jest to specyfika silnika w Alfa Romeo 1.8 takie cholerstwo na walku. Bede wdzieczny za namiawy oczywiscie chodzi o wymiane rozrzady wariatra i pompy wody - czyli kompleksowo. ;)

Co mam zrobić, z nie działającym mikrofonem podczas rozmów na skype. Ukazuje się informacja, że mam wyciszony mikrofon.

marley+cafe del mar = dobry chillout ;))
http://www.youtube.com/watch?v=yC_bcZTazys
żydowskie techno to nawet ciekawe połączenie ja tam wole chillout.
szkoda tylko że ta muzyka jest mało promowana ;(

Kończę kontury napisu. Potem tylko wypełniać. :D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

najlepsze jest, że wlepiają mandaty za złe parkowanie, a sami parkują na zakazach!!!
mam dwa zdjęcia, tylko na razie nie mam ich jak wrzucić :/

spinacz wydaje mi się, że pomysł trafiony, zwłaszcza dla osób studiujących w Olsztynie ale nie tylko. Ostrołęka i Olsztyn to również tranzytowe miasta dla studentów w Gdańsku. Łomża praktycznie nie ma bezpośredniego połączenia z Gdańskiem. Dla przykładu w niedziele rano tylko jeden autobus (w dodatku z Białegostoku). Z tego połączenia korzystają zarówno studenci z Olsztyna jaki i Gdańska. Podobna sytuacja ma się w piątki wieczorem. Wielu studentów wracających na weekend do Łomży korzysta z ostatniego połączenia Gdańsk-Ostrołęka. Autobus w Ostrołęce jest na tyle późno, że już nie ma dalszego połączenia z Łomżą. W okresie studiów co piątek wieczorem na dworcu w Ostrołęce jest co najmniej kilka samochodów z rejestracja BL oczekujących na powracających z Gdańska ostatnim połączeniem.
To tylko moje spostrzeżenia, zasięgnij opinii u studentów z Olsztyna i Gdańska, wydaje mi się, że Twój pomysł z pewnością ułatwiłby im podróżowanie na studia i powroty do domu.

światowcu Nexxxt stosując się do znanego przysłowia "głupiemu lepiej ustąpić" kończę z Tobą dyskusje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org