Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
:))) chlopki nie spodziewali ??!!:)) |
510 286 630 Firma z XX letnim doświadczeniem. Polecam, korzystałam z ich usług poleciłam znajomym i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Można obejrzeć co potrafią. I mogę zagwarantować, że jest to SOLIDNA firma, których mało u nas w Łomży. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: :))) chlopki nie spodziewali ??!!:)) |
Na początku yama zapowiadała się na normalny klub na poziomie, jak na takie miasto jak Łomża, z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej... Teraz szkoda tam nawet zaglądać, muzyka leży, pełno małolatów, a najlepsze jest to kiedy w "normalnym" klubie ogląda się kolesi w ortalionach i białych adidasach. Straszne jest też to, że kiedy ktoś ze znajomych chce gdzieś iść to słyszę zawsze "zamówmy stolik w yamie", nie mają ludzie ambicji i pojęcia o tym jak powinien wyglądać dobry lokal. Przykro to stwierdzić, ale yama to totalne dno, a w Łomży nie ma klubu, to co mamy to ich marna namiastka. Zostaje nam tylko pójście na piwo do pubu, bądź zrobienie domówki :)
|
|
Witam, Czy w Lomzy skupuja gdzies puste pojemniki po tuszach od drukarek HP? Z gory dziekuje za odpowiedz.
|
|
Mają taką limuzynę w Zbójnej za hydrofornią przy wjeżdzie do wioski stoi na placu przy jezdni widać zdrogo po lewej stronie jadąc od Łomży.
|
|
To kiepski lokal muszą mieć Ci twoi znajomi (chyba zwykły pub, albo widać jacy z nich klubowicze), przeciętny klub w Warszawie przewyższa yame poziomem. Nie zapominam, bo sam mam nie dużo więcej lat niż Ci ludzie, a ortalionów jest pełno, rozejrzyj się, albo zmień okulary ;) A odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta... Yama to jeden z nielicznych klubów w tej chwili, więc chodzi do niego dużo ludzi, bo nie wychylą się dalej niż Łomża (no chyba, że do jeziorka) i nie mają nawet porównania. Zazdrościć nie mam czego, bo nie prowadzę takiej działalności i to nie moja brocha, już naprawdę musiałbym się nudzić, żeby zazdrościć komuś "takiego" klubu, masz kiepski argument. I zacytuje Kazik1987 "musialabys sie przejechac do Olsztyna albo Warszawy i wtedy zobaczyc jak tam wygladaja impreze albo nawet samo karaoke." to się tyczy dużej liczby osób uczeszczających do yamy. Bless
|
|
ten pan wie wszystko na ten temat > google.pl :) Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |