środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciągle tylko narzekają.....

Może w kuratorium oświaty??
w Łomży oddział znajduje się na ul. Nowa 2, tel (0-86) 216 56 45

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciągle tylko narzekają.....

solidnych i pewnie do tego tanich?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Jasiu ale o kiblach to nie wiedziałem oj dawno już tam nie byłem:)Może czas najwyższy się wybrać:P heh

Treść jest ukryta

kurcze ja również ...

internetowe głosowanie

i to jest to... na nic wiecej was nie stac :)

straz wiejska nie miejska: z ich własnych statystyk, kiedyś tu wklejonych wynikało ze każdy z nich wypisuje2/3 mandaty miesiecznie-pożal się.... odbierają 1.5 telefonu miesięcznie.
co któryś dzien tych komuchow widze jak podowza kobiety <moze> zony w rone strony miasta-prywatna taxa normalnie
zlikwidowac straż wiejską ktora ma małe uprawnienia a o wiele wieksza kase i za miast tego sfinansowac etaty w Policji
bodajże w Gożowie tak zrobili-sie miasto do komendy doklada za miast na tych nierobow wydawac

NIE ! niech se z ratusza wykupia ochroniarzy sa firmy jak solid purzeczko i inne

Autor: katarzyna0000 (---.elomza.pl)
Data: 09-08-09 10:26
W FotoPartnerze wywołałam raz zdjęcia i więcej tego błędu nie popełnię."

Ciekaw jestem jakim cudem trafiłaś do tego zakładu skoro tyle jadu płynie z ciebie w stosunku do tej właścicielki.

Autor: katarzyna0000 (---.elomza.pl)
Data: 24-07-09 16:52

Do 10 kazdego miesiaca oplacasz skladke zus, do 20 kazdego miesiaca odprowadzasz podatek, zas do 25 kazdego miesiaca jest zobowiazany odporowadzic podatek VAT oraz zanies deklaracje do Urzedu Skarbowego. Dzis masz ostatni dzie.

do tego doskonale znasz zasady rozliczania się z zus i us więc zapewne posiadasz własną działalność

no i na koniec katarzyno0000 można dziwnym trafem znaleźć reklamę tipsów , paznokci więc mamy tu ewidentnie do czynienia z nieuczciwą konkurencją

wstyd dziewczyno wstyd,

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org